If-Koubou

Rulați modul XP pe Windows 7 fără Fără Virtualizare Hardware

Rulați modul XP pe Windows 7 fără Fără Virtualizare Hardware (Cum să)

Una dintre cele mai noi caracteristici noi din Windows 7 Professional și de mai sus este modul XP, dar nu toate mașinile sunt capabile să o ruleze. Astăzi vă vom arăta cum să utilizați VMware pentru a rula modul XP pe mașini fără virtualizare hardware.

Cum funcționează asta?

Chiar dacă calculatorul dvs. nu are virtualizare hardware, puteți instala modul XP, dar nu îl puteți executa, deoarece nu puteți rula Virtual PC. Introduceți VMware Player. Acest program gratuit vă permite să creați și să executați mașini virtuale, indiferent dacă aveți sau nu virtualizare hardware. Și, poate importa direct Modul XP, astfel încât să puteți folosi acea copie a XP gratuit. Câteva caracteristici sunt diferite, dar este încă un înlocuitor excelent, deoarece altfel nu ați putea să-l utilizați deloc.

Notă: Modul XP nu funcționează pe Versiunile de Acasă ale Windows 7 și veți avea nevoie de VMware Player 3.0

Noțiuni de bază

Mai întâi, descărcați și instalați modul XP (link dedesupt). Nu este nevoie să descărcați Virtual PC în cazul în care calculatorul dvs. nu poate rula, deci descărcați modul XP de pe link-ul din stânga.

Instalați modul XP; trebuie doar să urmați instrucțiunile implicite ca de obicei.

Acum, descărcați și instalați playerul VMware. Descărcarea este gratuită, dar necesită înregistrare.

S-ar putea să vedeți câteva sugestii despre instalarea driverelor; pur și simplu să le aprobe. Nu le-am văzut la ultimul nostru test, dar am avut în trecut. Când ați terminat instalarea VMware Player, va trebui să reporniți computerul.

Adăugați modul XP în VMware Player

Acum, când computerul este repornit, rulați VMware Player. Putem importa modul XP făcând clic pe Fișier, apoi pe "Import Windows XP Mode VM".

VMware Player va începe să vă importe modul XP. Conversia modului XP la formatul VMware poate dura câteva minute, în funcție de hardware-ul dvs., deci trebuie doar să aveți răbdare.

Când acest lucru se întâmplă, ar trebui să vedeți o nouă mașină virtuală în VMware Player numită Mod XP! Faceți clic pe "Redați o mașină virtuală" pentru a rula modul XP.

XP va rula prin procesul de instalare inițială.

În timp ce se încarcă, vi se poate solicita să instalați sau să actualizați VMware Tools. Acest lucru este necesar pentru a integra modul XP în computerul dvs., deci faceți clic pe Actualizare instrumente sau Instalare instrumente, în funcție de situația dvs.

Instrumentele se vor descărca și instala automat, deși este posibil să fie necesar să aprobeți un prompt UAC.

Acum puteți continua configurarea XP. Acceptați acordul de licență,

Alegeți setările locale și ale tastaturii

Introduceți un nume pentru mașina virtuală și o parolă administrativă

Introduceți data, ora și fusul orar corect. Acesta obține de obicei ora și data corecte de la calculatorul dvs. în sine, dar fusul orar este adesea incorect.

XP vă va finaliza modificările și apoi reporniți.

Când se repornește Modul XP, alegeți setările pentru actualizări.

Windows poate cere să caute drivere. Apăsați pur și simplu Cancel, deoarece VMware Tools va conține tot ce ne trebuie.

După o scurtă întârziere, ar trebui să vedeți desktop-ul XP în VMware Player!

Există un ultim lucru care trebuie instalat - VMware Tools. Aceasta ar trebui să se deschidă automat în modul XP; dacă nu, faceți clic pe Start, apoi pe Computerul meu și, în final, faceți dublu clic pe unitatea CD care ar trebui să spună VMware Tools.

Acum, pur și simplu rulați programul de instalare Instrumente cu tipul tipic de configurare și reporniți modul XP când este terminat.

Acum VMWare este setat și suntem gata să începem integrarea cu Windows 7.

Integrați modul XP în VMware Player cu Windows 7

Avantajul real al modului XP implicit în Windows 7 este că programele XP sunt pe deplin integrate cu partenerii lor Windows 7. Puteți să le executați fără probleme cu alte programe, să le copiați între ele și chiar să deschideți și să salvați fișiere în aceleași foldere.

Să facem asta în VMware. Copierea și lipirea din Windows 7 în modul XP în VMware este activată în mod implicit. Pentru a utiliza programele XP fără probleme cu Windows 7, faceți clic pe VM în partea de sus a ferestrei VMware și faceți clic pe "Enter Unity".

Puteți accesa cu ușurință orice program sau fișier în modul XP prin intermediul unui meniu dedicat Start XP. Când treceți cu mouse-ul peste butonul Windows 7 Start, un nou buton numit "Modul Windows XP" va fi deasupra acestuia. Faceți clic acolo pentru a accesa un meniu de pornire completă din modul XP chiar în Windows 7.

Aici este o fereastră IE 6 din XP care rulează una lângă alta cu IE 8 în Windows 7, mulțumită VMware Player!

În mod implicit, ferestrele virtualizate vor avea o margine și logo-ul VMware pe marginea lor.

Pentru a elimina acest logo, faceți clic pe VM în fereastra playerului VMware, apoi pe setările. Faceți clic pe fila Opțiuni și selectați Unitate în stânga. Acum, debifați casetele care afișează "Afișare chenare" și "Afișare insigne".

Fără a avea margini și insigne VMWare, oferă totul un aspect mai autentic al modului XP.

Puteți utiliza chiar dispozitive detașabile, cum ar fi unitățile flash, în modul XP în VMware Player. Ori de câte ori conectați un dispozitiv nou la computer, VMware vă va reaminti că îl puteți adăuga în modul XP.

Doar faceți clic pe VM, apoi pe Dispozitive amovibile. Selectați numele dispozitivului dvs. și faceți clic pe Conectare.

Salvați fișiere în modul XP la Documentele mele în Windows 7

În mod implicit, fișierele create în modul XP în VMware Player vor fi salvate în interiorul mașinii virtuale. Este mai convenabil dacă sunt salvate direct în folderul Documentele mele în Windows 7, deci să schimbăm acest lucru. Faceți clic pe VM, apoi pe Setări. Faceți clic pe fila Opțiuni, apoi pe Panouri partajate din stânga. Faceți clic acum pe elementul "Activat întotdeauna" și bifați caseta pentru "Harta ca o unitate de rețea pentru oaspeții Windows".

Acum faceți clic pe Adăugați în partea de jos a ferestrei respective. Acest lucru ne va permite să adăugăm un dosar partajat.

Să adăugăm folderul Documentele mele din Windows 7. Faceți clic pe Răsfoire, apoi selectați folderul Documentele mele. Faceți clic pe OK, apoi pe Următorul.

Asigurați-vă că este bifată caseta care spune "Activați această partajare" și apoi faceți clic pe Terminare.Acum puteți închide și fereastra de setări.

Înapoi în modul XP, faceți clic pe Start, apoi dați clic dreapta pe Documentele mele și selectați Proprietăți.

Faceți clic pe Mutare pentru a găsi noul dosar My Documents.

Găsiți folderul pe care tocmai l-am împărtășit din Windows 7 făcând clic pe My Computer (Computerul meu), apoi pe unitatea care spune "Folders shared on 'vmware-host'" sau ceva similar. Acum, selectați dosarul pe care l-am trimis, Documente și faceți clic pe Ok.

Faceți clic pe Ok în fereastra principală a proprietăților. Poate oferi copierea fișierelor din vechiul dosar My Documents la cea nouă; alegeți Da pentru a vă asigura că aveți toate documentele în Windows 7.

Acum, ori de câte ori mergeți să salvați un fișier în modul XP, acesta va salva automat în folderul Documentele mele pe Windows 7. Puteți repeta același proces pentru orice dosar dorit, cum ar fi dosarele My Pictures și My Music.

Concluzie

Asta-i tot ... acum aveți modul XP complet care rulează pe computer fără virtualizare hardware. Aproape toate aceleași caracteristici sunt acolo; Singurul lucru pe care îl lipsește este integrarea în meniul Start, dar meniul VMware este următorul lucru bun. În testele noastre, folosind VMware, funcționează la fel de bine sau mai bine ca modul real XP pe o mașină care suportă virtualizarea hardware. Dacă sunteți frustrat că mașina (e) Windows 7 pe care nu o acceptați, folosiți metoda noastră VMware și vă permite să o utilizați pe orice aparat doriți.

S-ar putea să doriți să verificați aspectul nostru în modul XP în Windows 7 dacă aparatul dvs. este capabil să îl ruleze. Pentru a afla dacă aparatul dvs. poate rula modul XP, cel mai bun instrument pe care l-am folosit este Securabil, care este legat mai jos.

Link-uri

Descărcați modul Windows XP

Descărcați VMware Player 3

Descărcați Securabil pentru a testa dacă mașina dvs. poate rula modul XP.