If-Koubou

Rularea unui fișier .exe prin intermediul comenzii de comandă

Rularea unui fișier .exe prin intermediul comenzii de comandă (Cum să)

De cele mai multe ori, programele noastre funcționează la fel de bine ca și noi, dar din când în când aveți una care este mai puțin cooperativă și vă lasă să căutați o cale de a rezolva problema atitudinii. Postul de astăzi SuperUser Q & A are câteva sugestii minunate pentru a ajuta cititorul frustrat să obțină rezultatele de care are nevoie.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Utilizatorul SuperUser user418119 dorește să găsească o modalitate de a păstra o fereastră de program deschisă suficient de lungă pentru a vedea rezultatele:

Încerc să rulez un program de iterație. Ori de câte ori fac clic pe el, se deschide apoi se termină. Când deschid fișierul text de intrare utilizând programul, iterația se termină, apoi fereastra se închide instantaneu. Cum pot:

1. Rulați-o astfel încât fereastra să nu se închidă (și să văd rezultatele mele)

Sau

2. Administreaza-te pentru a face același lucru prin intermediul Command Prompt

Nu sunt foarte familiarizat cu a face chestii prin intermediul Command Prompt.

Există o modalitate de a face fereastra programului utilizatorului418119 să rămână suficient de deschisă pentru a vedea rezultatele?

Răspunsul

Utilizatorii SuperUser mg30rg, misha256 și Ranayna au răspunsul pentru noi. În primul rând, mg30rg:

Puteți crea un fișier batch (.bat) care conține două rânduri. Prima este linia de comandă a aplicației dvs., iar cea de-a doua este "PAUSE". Va menține fereastra Prompt Command deschis până când apăsați o tastă sau închideți-o utilizând butonul "X". Avantajul acestei soluții este că puteți avea o scurtătură separată a fișierului .bat, astfel încât să puteți începe programul cu sau fără pauză la finisare.

Urmat de răspunsul de la misha256:

Aceasta va lăsa fereastra Prompt Command deschis chiar după terminarea MyApp.exe:

  • cmd / K "C: \ SomeFolder \ MyApp.exe"

Puteți crea o scurtătură cu cele de mai sus. Această soluție funcționează cu toate programele de consolă și nu vă obligă să treceți prin intermediul Command Prompt de fiecare dată sau să modificați fișierul original .exe (pe care de obicei nu îl puteți).

De altfel, comutatorul / K a fost în jur de zile NT.

Și răspunsul nostru final de la Ranayna:

Un alt mod care este destul de util dacă calea spre fișierul .exe este una complicată: deschideți o fereastră Prompt Command și trageți fișierul .exe în fereastră. Calea completă a fișierului .exe va fi inserată în fereastra Prompt Command și trebuie doar să apăsați introduce. Nu este nevoie să CD în orice căi.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.