If-Koubou

Executați WordPress și alte aplicații Web cu platforma Web Windows

Executați WordPress și alte aplicații Web cu platforma Web Windows (Cum să)

Doriți să rulați WordPress sau alte aplicații web pe PC-ul dvs. pentru a putea testa și proiecta cu ușurință site-uri web? Aici vom examina modul în care puteți obține cele mai recente aplicații web pe computerul dvs. în doar câțiva pași rapizi.

Multe aplicații web de astăzi, cum ar fi WordPress, MediaWiki și multe altele, sunt open source și pot fi rulate gratuit de pe orice computer cu un singur server web local simplu. Ele sunt adesea foarte greu de instalat pe computer, deoarece necesită o serie de dependențe, cum ar fi PHP și MySQL. Microsoft a depus eforturi pentru a face acest lucru mai ușor, lansând Windows Installer de Platforme Web. Acest lucru vă permite să instalați multe aplicații web gratuite și instrumente gratuite în Windows cu doar câteva clicuri.

Aici vom examina cum să instalați WordPress și Visual Web Developer 2010 Express gratuit pentru a edita codul web cu Web Platform Installer. Dar, dacă preferați să instalați o altă aplicație sau un instrument web, nu ezitați să le alegeți, deoarece instalațiile sunt, în general, similare.

Noțiuni de bază

Mergeți pe site-ul Web de dezvoltare Microsoft și descărcați Platforma Web Installer (link dedesupt). Acest lucru se va descărca foarte rapid, deoarece este doar un încărcător mic. Când executați acest încărcător, acesta va descărca fișierele Web Platform Installer. Platforma de instalare Web funcționează pe XP, Vista și Windows 7, precum și pe versiunile conexe ale Windows Server.

După câteva momente, Platforma de instalare Web va deschide și va încărca informații despre cele mai recente oferte web.

Acum puteți alege ce doriți să instalați. Puteți selecta rapid produsele recomandate pentru mai multe categorii, cum ar fi Web Server, Bază de date, și altele.

Alternativ, faceți clic pe Personalizați în cadrul categoriei

și selectați exact ceea ce doriți să instalați. Rețineți că articolele deja instalate pe computer vor fi îngroșate.

Am vrut să instalați Visual Web Developer 2010 Express, deci selectați Personalizați sub Unelteși selectați Visual Web Developer 2010 Express.

Sau, pentru mai multe opțiuni presetate, selectați Opțiuni în partea de jos a ferestrei.

Puteți alege să adăugați unelte Multimedia, Dezvoltator și Enterprise la liste sau să adăugați o nouă listă prestabilită dintr-un feed.

Alegeți aplicații Web specifice pentru a instala

Am vrut să instalăm WordPress, așa că în loc să alegeți o presetare, selectați Aplicații Web în partea stângă. Acum puteți alege dintr-o varietate de aplicații bazate pe categorii sau le puteți vedea împreună într-o categorie De la A la Z, Cel mai popular, sau Cea mai mare evaluare listă.

Faceți clic pe caseta de selectare de lângă aplicația pe care doriți să o instalați sau faceți clic pe butonul "i“ pentru mai multe informatii.

Iată-l Mai multe informatii pentru WordPress. Dacă sunteți gata să îl instalați, faceți clic pe caseta de selectare.

Acum puteți să vă întoarceți și să adăugați mai multe aplicații sau instrumente web în lista de instalare dacă doriți. Instalatorul platformei web va găsi automat și va selecta aplicații prealabile, cum ar fi MySQL, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la găsirea acestora.

După ce ați selectat tot ce doriți să instalați, faceți clic pe Instalare în partea inferioară a ferestrei.

Instalatorul Platformei Web vă va arăta acum tot ce a fost selectat, inclusiv componentele pe care le-a selectat automat. Rețineți că am ales să instalați WordPress și Visual Web Developer 2010 Express, dar a selectat automat MySQL și PHP. Clic Accept a inainta, a merge mai departe.

Introduceți o parolă de administrator pentru MySQL înainte de începerea instalării.

Acum Platformerul Web Platform va prelua, descărca automat, instalează și configurează toate aplicațiile web. De asemenea, va activa componente opționale Windows care pot fi necesare pe computer. Acest lucru poate dura câteva minute, în funcție de componentele pe care le-ați selectat și de viteza internetului.

Configurarea site-ului dvs. de testare

După terminarea instalării, vi se va solicita să introduceți informații despre site-ul dvs. Puteți accepta pur și simplu valorile implicite sau introduceți alegerile proprii, apoi faceți clic pe Continua.

Acum va trebui să introduceți unele informații pentru aplicațiile dvs. web. Când instalați WordPress, va trebui să alegeți o bază de date și să introduceți nume de utilizator și parole administrative. De asemenea, vi se poate solicita introducerea unor informații suplimentare pentru o securitate suplimentară, însă acest site nu este necesar pentru un site de test local. Clic Continua când ați terminat.

Va trebui să așteptați încă câteva momente pentru finalizarea configurației aplicațiilor dvs. web. Cel mai bun lucru este că, odată terminat, vor fi gata să meargă cu o configurație minimă.

Și ați terminat! Programul de instalare vă va anunța tot ce a instalat și dacă ar exista probleme. În testul nostru, Visual Web Developer 2010 Express nu a reușit să se instaleze cu succes. Adesea problemele pot fi cu descărcarea, deci faceți clic pe finalizarea apoi reselectați aplicațiile care nu au instalat și rulați din nou programul de instalare.

Acum sunteți gata să rulați WordPress de pe PC. Apasă pe Lansați WordPress link sau introduceți http: // localhost: 80 / WordPress în browser-ul dvs. pentru a începe.

Veți avea doar un pic mai mult de instalat pentru a face pe WordPress pentru a face să ruleze. Odată ce ați deschis pagina WordPress în browserul dvs., introduceți un nume pentru blogul dvs. și adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe Instalați WordPress.

După câteva secunde, ar trebui să vedeți a Succes! pagina cu numele dvs. de utilizator și o parolă temporară. Copiați parola, apoi faceți clic pe Logare.

introduce admin ca nume de utilizator și lipiți parola generată aleatoriu și faceți clic pe Logare.

WordPress vă va reaminti să schimbați parola implicită. Apasă pe Da, duceți-mă la pagina mea de profil link pentru a face acest lucru.

Introduceți ceva mai ușor să vă amintiți și dați clic pe Actualizare profil.

Acum sunteți gata să vă bucurați de noua dvs. instalare WordPress pe Windows. Puteți adăuga pluginuri și teme și orice altceva ce ați face cu un site WordPress normal. Iată tabloul de bord care rulează de la localhost.

Iată blogul implicit care rulează.

Configurarea Visual Web Developer 2010 Express

După cum am menționat anterior, Visual Web Developer 2010 Express nu sa instalat corect la prima noastră încercare, dar a doua oară a fost instalat fără probleme. Odată instalat, lansați-l din meniul de pornire ca de obicei. Este posibil să dureze câteva minute pentru încărcarea primei runde, deoarece este finalizată configurarea.

Este posibil să observați că se afișează ecranul de pornire afișat în timpul încărcării programului Numai pentru scopuri de evaluare. Acest lucru se datorează faptului că trebuie încă să înregistrați programul.

Aveți 30 de zile pentru a înregistra programul, dar să mergem mai departe și să o facem pentru a face acest pas departe. Clic Ajutor din bara de meniu și selectați Înregistrați produsul.

Clic Obțineți o cheie de înregistrare online în fereastra pop-up.

Va trebui să vă conectați cu Windows Live ID și apoi să completați un formular rapid.

Când ați terminat, copiați cheia de înregistrare afișată și inserați-o în dialogul de înregistrare din Visual Web Developer.

Acum, aveți un program de dezvoltare web gratuit, înregistrat, cu respectarea standardelor complete și IntelliSense, pentru a vă ajuta să lucrați mai inteligent și mai rapid. Și funcționează excelent cu aplicațiile dvs. web locale, astfel încât să puteți crea, optimiza și apoi implementa, toate de pe desktop cu acest instalator simplu!

Instalați mai multe aplicații

Puteți rula întotdeauna Platformerul Web Platform din nou și puteți adăuga mai multe aplicații dacă doriți. Instalarea adaugă un link către Instalator din meniul Start; rulați-o și repetați pașii de mai sus cu noile dvs. selecții.

De asemenea, din programul de instalare, puteți să curățați fișierele de instalare descărcate în timpul instalării, dacă doriți. Apasă pe Opțiuni din partea de jos a ferestrei, apoi derulați în jos și selectați Ștergeți directorul cache-ului de instalare.

Dezinstalarea aplicațiilor nu este la fel de ușoară, din păcate. Dacă doriți să dezinstalați Platformerul Web Platform și tot ce ați instalat împreună cu acesta, va trebui să dezinstalați fiecare element în parte. O modalitate ușoară de a vedea ce a fost instalat împreună este să sortați intrările Dezinstalați programele după dată. În cazul nostru, am instalat și alte aplicații în aceeași zi, dar este mai ușor să vedem ce a fost instalat împreună.

Sau dacă nu sunteți un fan al utilizării programelor și a funcțiilor pentru a le dezinstala, încercați un program precum Revo Uninstaller Pro.

Concluzie

Indiferent dacă sunteți un dezvoltator web cu normă întreagă sau doar vă bucurați de testarea celor mai recente aplicații web, Platforma Web Installer vă permite să încărcați rapid și ușor computerul cu cele mai recente biți. De fapt, este mai ușor să instalați aceste instrumente cu toate dependențele lor decât să instalați mai multe programe standard cu cutie.

Dacă doriți să vă duceți pe serverul dvs. oriunde mergeți și să nu îl lăsați pe desktop, consultați articolul despre cum să transformați Flashdrive într-un server Web portabil.

Legătură

Descărcați aplicația Microsoft Web Platform Installer