If-Koubou

Cele mai bune instrumente de editare video pentru Chromebookuri

Cele mai bune instrumente de editare video pentru Chromebookuri (Cum să)

În timp ce se crede că Chromebookurile nu sunt bune pentru nimic altceva decât navigarea pe web, nu este cazul. Dacă aveți nevoie să faceți niște editări video de pe Chromebook, există cu siguranță anumite instrumente care pot face acest lucru.

Bineînțeles, nu vorbim complet de funcționalitatea Adobe Premier aici - Chromebookurile sunt mai utile decât cele pentru care se acordă credit, dar software-ul dedicat Windows și Mac va fi în continuare o soluție mai puternică. Asta nu înseamnă că tunevoie Premier (sau similar), desigur. Dacă trebuie doar să faceți niște modificări ușoare, un Chromebook este foarte capabil. Deci, dacă se întâmplă să aveți un video super bolnav, de exemplu, un cobai care mănâncă o banană, îl puteți face cu ușurință pe laptopul dvs. Chromebook.

Cea mai bună opțiune: PowerDirector (Android, gratuit / abonament)

În timp ce Kinemaster a luat decizia noastră pentru cel mai puternic editor video pe Android, PowerDirector pare să funcționeze puțin mai bine pe un Chromebook. Aspectul este foarte asemănător cu ceea ce ați obține de la un editor de desktop complet și se pare că "se simte" puțin mai bine cu un mouse.

Dacă ați folosit vreodată versiunea de calculatoare a PowerDirector, veți cunoaște deja interfața - este foarte asemănătoare, doar la o scară mai puțin robustă. Aveți posibilitatea să tăiați clipuri video, să adăugați audio, să adăugați efecte de mișcare lentă (și alte) și multe altele. Utilizează o interfață foarte intuitivă de drag-and-drop care funcționează foarte bine atât cu touch cât și cu mouse-ul.

Puteti incerca PowerDirector gratuit, dar pentru a profita la maximum de aceasta, va trebui sa achitati o taxa de abonament - 4.99 dolari pe luna, 9.99 dolari timp de trei luni, sau 34.99 dolari pe an. Este merită dacă intenționați să editați videoclipuri de pe Chromebookurile dvs.

Opțiunea cea mai puternică: KineMaster (Android, gratuit / abonament)

Doar pentru că nu se alege pentru "cea mai bună opțiune" nu înseamnă că putem ignora complet KineMaster. De fapt, este mai puternic - adică are mai multe caracteristici - decât PowerDirector. Dar interfața este puțin mai confuză și nu pare să se traducă pe ecranul mai mare al unui Chromebook la fel de bine ca și PowerDirector.

Acestea fiind spuse, dacă cele mai multe caracteristici pe care le puteți obține dintr-un singur pachet este sfârșitul dvs. aici, KineMaster merită cu siguranță să priviți. Aveți posibilitatea să adăugați mai multe straturi și efecte, tăiați după cadru, adăugați sunet, reglați iluminarea și multe altele. Se îmbracă un perete, în special pentru un editor "mobil".

La fel ca PowerDirector, va trebui să plătiți pentru acest tip de funcționalitate. Este de 4,99 dolari pe lună sau 39,99 dolari pe an, ceea ce face mai scump decât PowerDirector pentru sub-anuale. Dacă sunteți cool cu ​​filigrane și anunțuri, puteți folosi KineMaster fără plată.

Cea mai bună opțiune bazată pe Web: WeVideo (gratuit / plătit)

Dacă Chromebookul nu are acces la aplicații Android, primele două opțiuni de pe lista noastră nu ajută cu adevărat, nu-i așa? Nu vă faceți griji, avem ceva și pentru voi: WeVideo. Este probabil cea mai desktop opțiune din întreaga listă - deoarece este în browser, nu este limitată la aceleași restricții ca și o aplicație mobilă.

WeVideo oferă o platformă gratuită care vă permite să faceți lucruri simple cum ar fi clipsuri și altele asemănătoare, dar este destul de limitată în trecut. De exemplu, videoclipurile sunt restricționate la 480p și vă este permis să produceți în fiecare lună doar 5 minute de publicații.

Există niveluri plătite care oferă mai multă flexibilitate: nivelul de putere de 4,99 dolari / lună vă va oferi 30 de minute de publicare, precum și o rezoluție de până la 720p modest. De asemenea, deschide ușa la celelalte instrumente și îmbunătățiri ale editării WeVideo, cum ar fi mișcarea lentă, ecoul greensc, vocea și multe altele.

Dacă aveți nevoie de mai mult, există opțiuni de 7.99, $ 17.99 și 29.99 (pe lună) care elimină majoritatea limitelor găsite în nivelurile inferioare. Cu toate acestea, sunt destul de scumpe pentru ceea ce obțineți - dacă dispozitivul dvs. are acces la aplicații Android, vă recomandăm cel puțin să începeți acolo.

Cel mai bun clip pentru clipuri: Google Foto (Android, gratuit)

Dacă tot ce căutați să faceți este să clipiți un videoclip și nimic mai mult, Google Foto este cea mai bună opțiune. Din păcate, versiunea web nu oferă editare video, deci veți avea nevoie de aplicația Android. În trecut, tăierea video este foarte ușoară. Nu este nevoie de alte aplicații sau costuri suplimentare pentru a face ceva atât de simplu.