If-Koubou

Cele mai bune editoare video pentru Android

Cele mai bune editoare video pentru Android (Cum să)

Nu este nevoie să rulați un computer pentru o editare rapidă pe un videoclip pe care tocmai l-ați împușcat - cu instrumentele potrivite, puteți face foarte mult de la telefon. Iată cele mai bune editoare video pentru Android.

Editorul cel mai complet recomandat: KineMaster (gratuit, abonament)

Nu veți putea înlocui niciodată un editor video complet pe computer cu unul pe telefon, dar KineMaster face un caz potrivit.

Cu KineMaster, puteți seta mai multe straturi și puteți adăuga efecte, aranja clipuri pe bază de cadre pe fiecare cadru, optimizați iluminarea, adăugați sunet și multe altele. Acesta este într-adevăr cel mai desktop-ca editor de video pe Android.

Desigur, acest tip de putere și versatilitate nu vine gratuit. În timp ce puteți utiliza aplicația în modul de încercare pe o perioadă nedeterminată, dacă doriți cu adevărat cea mai mare putere pe care o poate oferi, va trebui să faceți bani pentru un abonament - $ 4.99 lunar sau $ 39.99 pe an.

Desigur, nu trebuie să sară direct în acest drept din poarta - dă-i drumul și vezi dacă se potrivește nevoilor tale. În caz contrar, oferta de abonament ar putea să vă fie de folos. Dacă nu, bine ... puteți verifica mereu celelalte aplicații de pe lista noastră.

Cel mai bun Editor de nivel mediu: PowerDirector (gratuit, abonament)

Apelarea la un editor de nivel mediu probabil declanșează cât de puternic este în realitate (în ciuda faptului că este încă un titlu potrivit). În timp ce PowerDirector nu estedestul de la fel de puternic ca și KineMaster, o găsesc personal mai puțin ușor de utilizat ca o rezolvare. Dacă aș alege un singur editor din această listă pentru a-mi numi "alegerea mea preferată", ar fi aceasta.

Dacă ați folosit vreodată PowerDirector pe calculatorul dvs., atunci știți de fapt ce să vă așteptați aici - funcționeazăfoarte la fel ca și fratele său mai mare, doar la o scară de bază. Puteți să decupați și să cântați videoclipul, să adăugați audio, să adăugați efecte încetinite de mișcare și multe altele - toate într-o interfață foarte intuitivă de drag-and-drop.

La fel ca KineMaster, toata aceasta putere nu vine liber. Veți plăti 4,99 USD pentru accesul deplin al unei luni, 9,99 USD pe trei luni sau 34,99 USD pentru un an întreg. Deci, este un pic mai ieftin decât KineMaster.

Cea mai bună opțiune gratuită: Adobe Premier Clip (Free)

Dacă sunteți în căutarea unui instrument simplu care vă va permite să vă clipați videoclipurile, să adăugați fișiere audio și să editați toate filtrele fără a fi nevoie să oferiți vreun fel de compensație financiară, avem veste bună: Adobe Premier Clip se potrivește cu acest criteriu.

Deoarece este gratuit, este, de asemenea, cel mai simplu dintre toate aplicațiile de pe listă - face toate lucrurile menționate mai sus, dar puteți adăuga, de asemenea, filigrane, o bara de protecție video și decolorare. Și asta e cu adevărat.

Cu toate acestea, pentru preț, îl puteți bate. De asemenea, sincronizează clipurile la numărul dvs. Adobe, ceea ce este bine dacă utilizați alte produse Adobe.

Vreau, de asemenea, să subliniez faptul că puteți face modificări simple, puteți decupa videoclipuri și chiar puteți roti clipuri cu Google Foto, așa că, dacă tot ce faceți, ar trebui să faceți acest lucru. În plus, este gratuit și probabil că l-ați instalat deja. Pentru mai mult, totuși, verificați instrumentele de pe această listă.