If-Koubou

Cele mai bune browsere web pentru Android

Cele mai bune browsere web pentru Android (Cum să)

Este posibil ca telefonul dvs. să aibă deja Chrome, dar asta nu este totul, încheie totul atunci când vine vorba de browserele web pentru Android. Există, de fapt,zeci de alternative acolo. Iată o privire la cele mai bune buchet.

Cel mai bun pentru viteză și caracteristici: Samsung Internet Browser

Odată, uneori, nimeni nu ar lua în considerare utilizarea browser-ului unui producător de telefoane mobile propriu telefoane, mult mai puțin instalați unul pe alt telefon. Dar suntem astăzi, browser-ul de internet Samsung fiind una dintre cele mai bune opțiuni disponibile în Magazinul Play.

Samsung Internet Browser are o interfață curată care pare să fie optimizată pentru simplitate și viteză. Este printre cele mai rapide browsere web pe care le-am testat.

Dar ceea ce face ca Samsung Internet Browser să iasă în evidență este extensiile opționale. Deși nu există o mulțime de opțiuni disponibile, în acest browser sunt incluse câteva add-on-uri notabile, cum ar fi un blocator de urmărire și diferite blocatoare de conținut (citiți: blocante de anunțuri). Un lucru care merită menționat aici este faptul că anunțurile de blocare a anunțurilor de pe mobil sunt puțin diferite de cele de pe desktop, astfel încât blocarea completă a anunțurilor poate duce la ruperea unor site-uri (multe).

În caz contrar, Samsung Internet Browser vă oferă tot ceea ce doriți dintr-un browser modern: o interfață tabulară, un mod secret (modul incognito) și aproape tot ceea ce obțineți deja de la Chrome - salvați fișierele de sincronizare între dispozitive. Dar probabil că ați așteptat deja asta.

Samsung Internet Browser este gratuit pentru descărcare și utilizare. Există, de asemenea, o versiune beta disponibilă pentru cei cărora le place accesul rapid la funcții noi.

Pentru un Chrome Feel with Bonus Caracteristici: curajos

Dacă vă place să simțiți Chrome, dar doriți mai mult din browser, atunci Brave este pentru dvs. Se bazează pe Chrome, deci simtefoartesimilar, dar este, de asemenea, un pic snappier în comparație.

De asemenea, Brave oferă blocarea conținutului nativ pe care o puteți controla cu ușurință printr-un meniu derulant. Brave apelează aceste funcții "Shields" și le puteți activa sau dezactiva complet sau utilizați secțiunea Controale individuale pentru a dezactiva anumite caracteristici numai pe baza unui site. Este intuitivă și utilă - doresc doar să existe o modalitate de ao dezactiva în mod implicit și apoi să o activezi după cum este necesar.

Brave este complet gratuit pentru descărcare și utilizare.

Pentru utilizatorii de Firefox: Firefox și Foc Focus

Dacă sunteți un utilizator Firefox pe desktop, atunci folosirea omologului mobil este un fel de no-brainer. Obțineți o interfață familiară, sincronizare fila și orice altceva doriți ca utilizator Firefox. De asemenea, este gratuit în Magazin Play.

Dar dacă sunteți în căutarea încă ceva mai mult pe mobil, atunci ar trebui să verificați Firefox Focus. Acesta este un browser bazat pe confidențialitate care blochează toți agenții de urmărire în mod prestabilit, dar are și opțiunea de a bloca toate anunțurile. După cum sa menționat mai sus, totuși, rețineți că blocarea tuturor anunțurilor va duce la ruperea multor site-uri mobile.

Deoarece are un accent deosebit pe intimitate, Focus păstrează un buton "șterge totul" la îndemână și centru atât în ​​interfața browser-ului, cât și în bara de notificări - vă puteți gândi la acest lucru ca pe un mod incognito mereu.

Focus este, de asemenea, incredibil de mic la doar 4,3 MB, ceea ce face o alegere excelentă pentru telefoanele cu spațiu de stocare limitat. De asemenea, mulțumită acestei amprente mici, este incredibil de agilă și fermecătoare.

Există totuși un dezavantaj în utilizarea funcției Focus, dar nu include toate capabilitățile de sincronizare ale browserului standard Firefox. Dacă acest lucru este un compromis cu care puteți trăi, Focus este disponibil gratuit în Magazinul Play.

Mențiune onorabilă: Microsoft Edge, Chrome Beta / Dev / Canary și Puffin

Browserele menționate mai sus sunt considerate cele mai bune dintre cele mai bune, dar asta nu înseamnă că nu există alte opțiuni excelente în Magazin Play. Iată o listă rapidă a câtorva dintre celelalte opțiuni bune de luat în considerare.

  • Microsoft Edge (gratuit): Preluarea de către Microsoft a browsing-ului Android nu este chiar așa de rău, iar dacă sunteți un utilizator Edge pe PC, atunci este o opțiune excelentă. Este o sincronizare a filelor și o senzație familiară.
  • Chrome Beta, Dev sau Canare (gratuit): Dacă vă place Chrome, dar doriți să îl amestecați puțin și să verificați funcțiile devreme, oferiți versiunile Beta, Dev sau Canary o încercare. Ei devin mai instabili, pe măsură ce construcțiile devin mai proaspete (Canary este listat ca fiind "instabil"), dar ei sunt totuși cool să se joace cu ei.
  • Puffin (gratuit / 3.99 RON): Puffin a făcut un nume pentru el însuși, fiind un browser nebun de rapid. Dacă viteza este cerința dvs. principală, Puffin este browserul pentru dvs.

Indiferent de nevoile dvs., ar trebui să puteți găsi un browser care vă place.