If-Koubou

Cele mai bune site-uri pentru copierea de rezervă și partajarea datelor dvs. în Cloud gratuit

Cele mai bune site-uri pentru copierea de rezervă și partajarea datelor dvs. în Cloud gratuit (Cum să)

Ni sa spus de multe ori cât de importante sunt copii de siguranță, deși nu ne dăm seama până nu este prea târziu și datele noastre au dispărut. Aveți posibilitatea să salvați datele PC-ului pe medii externe, dar serviciile gratuite de backup online oferă o redundanță utilă care vă poate salva datele.

Am discutat anterior despre cloud computing sau de a rula o aplicație bazată pe web sau pe internet de la un furnizor important, cum ar fi Google sau Microsoft, dar "cloud" -ul ar putea fi de asemenea folosit pentru a oferi o locație în afara locației pentru backup-ul de date.

Ar trebui să aveți localizări de rezervă locale, care să suporte diferite tipuri de date, cum ar fi datele dvs. personale pe PC, datele de profil din browserele dvs. web, parolele Wi-Fi și profilurile de rețea, driverele instalate în sistemul dvs., sisteme. De asemenea, backup-ul la nor, oferă un alt nivel de siguranță pentru datele dvs.

Am enumerat aici câteva site-uri Web de backup online bazate pe cloud, care vă permit să faceți copii de siguranță online. Fiecare dintre aceste servicii oferă un plan gratuit, majoritatea având opțiuni pentru abonamentele plătite care oferă mai mult spațiu de stocare și, eventual, funcții suplimentare. Cele mai multe dintre aceste servicii oferă funcții de rezervă utile, cum ar fi backup-uri automate, programare, versiuni și caracteristici de restaurare. Unele servicii oferă și alte caracteristici utile, cum ar fi posibilitatea de a accesa fișierele cu copii de siguranță oriunde, utilizând un browser sau aplicații mobile și posibilitatea de a redirecționa fișiere media pe dispozitivul mobil.

Microsoft SkyDrive

Microsoft SkyDrive oferă 7 GB de spațiu de stocare gratuit. Acesta era de 25 GB, iar abonații vechi care au primit 25 GB au permisiunea să păstreze această sumă gratuit.

Stocați-vă fișierele pe SkyDrive și le puteți accesa de pe telefonul dvs. Android, iPhone, iPad, telefon Windows în plus față de PC sau Mac.

Utilizați SkyDrive pentru a partaja fișiere și fotografii mari cu prietenii și familia. Au nevoie doar de un browser web pentru a accesa fișierele și fotografiile.

Există câteva dezavantaje la utilizarea SkyDrive. Nu există nicio securitate pentru fișierele pe care le încărcați, deci nu ar fi o idee bună să stocați fișiere sensibile și private pe SkyDrive. Celălalt dezavantaj este faptul că SkyDrive se sincronizează numai cu fișierele din folderul SkyDrive. Toate fișierele pe care doriți să le sincronizați cu SkyDrive trebuie să fie plasate în folderul SkyDrive. Acest lucru nu este convenabil dacă aveți fișierele dvs. organizate în alte foldere.

Cu 7 GB de spațiu de stocare gratuit, SkyDrive este un loc bun pentru stocarea fotografiilor și a altor documente nesensibile. Utilizați alte servicii gratuite de backup pentru fișierele dvs. delicate și private. Menționăm care dintre ele oferă criptare pentru fișierele încărcate și recuperate de la serviciul lor.

MozyHome Gratuit

MozyHome oferă gratuit 2 GB de spațiu de stocare gratuit, împreună cu opțiunea de a adăuga mai mult spațiu de stocare printr-un abonament plătit. Clienții pentru PC și Mac sunt disponibili pentru descărcare pe care îl puteți configura pentru a efectua copii de siguranță automate. Selectați dosarele care urmează să fie salvate, setați un program, iar Mozy va păstra o copie de rezervă a acestor foldere online, sincronizându-le în mod regulat fără a vă interacționa. Mozy furnizează, de asemenea, criptare militară înaintea transferului utilizând o conexiune securizată SSL.

Odată ce efectuați backupul inițial al fișierelor, Mozy salvează lățimea de bandă doar prin copierea de rezervă a unor fișiere noi sau modificate, ajutând la accelerarea backup-urilor viitoare. Mozy susține, de asemenea, toate fișierele deschise și blocate, cum ar fi fișiere Outlook PST. Aveți posibilitatea să programați copii de rezervă să se întâmple în timp ce computerul este pornit, dar nu este utilizat. Backupurile pot apărea zilnic sau săptămânal la un anumit moment al zilei.

Când trebuie să restaurați datele, puteți alege să faceți acest lucru utilizând clientul software, pe web sau comandând un DVD pentru restaurare. Dacă utilizați Windows, puteți, de asemenea, să vă restaurați datele utilizând meniul contextual cu clic dreapta sau prin Mozy Virtual Drive. Puteți restabili versiunile de fișiere de până la 30 de zile în trecut.

De asemenea, puteți accesa backup-urile Mozy de pe dispozitivul mobil Android sau iOS.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 2 GB de spațiu de stocare, vă puteți înscrie pentru un plan de abonament plătit și obțineți 50 GB pentru 5,99 dolari pe lună sau 125 GB pentru 9,99 dolari pe lună. Dacă vă înscrieți pentru un plan de 1 an pentru oricare dintre aceste opțiuni, beneficiați gratuit de o lună. Un plan de 3 ani vă oferă gratuit 3 luni. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu decât 125 GB, puteți adăuga încă 20 GB pentru 2 USD pe lună. Aceste planuri vă permit să copiați doar un singur computer. Puteți adăuga calculatoare suplimentare pentru 2 USD pe lună pe computer.

Caracteristicile enumerate aici sunt disponibile atât pentru planul gratuit, cât și pentru planurile plătite. Caracteristicile care sunt disponibile cu planurile plătite și nu cu planul gratuit sunt suport live chat tehnic, abilitatea de a trimite bilete de sprijin și mai mult spațiu de rezervă.

Eu conduc

IDrive oferă 5 GB de spațiu de stocare gratuit și backup nelimitat al dispozitivului, ceea ce înseamnă că vă puteți copia toate PC-urile, Mac-urile, iPhones, iPad-urile și dispozitivele Android într-un singur cont, atâta timp cât spațiul total utilizat este mai mic de 5 GB.

Fișierele dvs. sunt transferate și stocate utilizând criptarea AES pe 256 biți, cu o cheie privată cunoscută numai dvs. și care nu este stocată nicăieri pe serverele IDrive.

Fișierele pe care doriți să le copiați în siguranță pot fi stocate oriunde pe computer. Aceasta vă permite să păstrați structura dvs. actuală de directoare. IDrive asigură, de asemenea, protecție continuă a datelor (CDP). Aceasta înseamnă că IDrive recunoaște automat când se schimbă fișierele și folderele și le face înapoi în timp real.

Puteți restabili ultimele 30 de versiuni ale tuturor fișierelor salvate în contul dvs. Cantitatea de spațiu de stocare pe care o utilizați este calculată numai pe cea mai recentă versiune. Versiunile istorice ale fișierelor dvs. sunt stocate gratuit.

IDrive vă permite să creați și să gestionați mai multe conturi dintr-un singur cont utilizând interfața web.De asemenea, puteți utiliza interfața web pentru a prelua datele de oriunde, precum și pentru a vizualiza rapoartele jurnalelor, a gestiona setul de backup și a programa și a restaura datele pe computerul local. O caracteristică de căutare rapidă este disponibilă în interfața web sau în aplicația desktop IDrive pentru a vă ajuta să găsiți rapid fișierele pe care doriți să le restaurați.

Există, de asemenea, plătite opțiunile Pro listate direct pe pagina principală dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare. Toate caracteristicile planurilor plătite sunt disponibile în planul gratuit, cu excepția spațiului suplimentar de stocare. Planul IDrive Pro pentru uz personal oferă 150 GB de stocare pentru 4,95 USD pe lună. Planul familiei IDrive Pro oferă 500 GB pentru 14,95 dolari pe lună. Există patru niveluri pentru întreprinderi care variază de la 100 GB la 1000 GB de spațiu de stocare și încep de la 9,95 dolari pe lună și merge până la 79,95 dolari pe lună. Dacă plătiți cu un an în avans pentru oricare dintre aceste planuri, beneficiați de două luni gratuit.

SugarSync

SugarSync oferă de asemenea 5 GB de spațiu de stocare gratuit. Puteți utiliza SugarSync nu numai ca serviciu de backup online, ci și ca o modalitate de sincronizare a fișierelor, cum ar fi muzică și fotografii, între computerele dvs. și alte dispozitive, cum ar fi dispozitivul Android, iPhone, iPad, BlackBerry și Kindle Fire . SugarSync poate fi util dacă trebuie să transferați fișiere între un PC și un Mac.

La fel ca Mozy și IDrive, puteți să vă salvați datele de pe orice folder de pe hard disk. De asemenea, puteți selecta dosarele pe care le puteți partaja cu prietenii și familia. Puteți edita fișierele de pe computer în timp ce este offline, iar fișierele modificate sunt sincronizate liniștit cu SugarSync data viitoare când computerul este conectat online, fără a interfera cu productivitatea.

SugarSync păstrează cele cinci versiuni anterioare ale tuturor fișierelor, astfel încât să le puteți referi sau să le restabiliți în viitor. Numai cea mai recentă versiune a fiecărui fișier se limitează la limita de stocare.

Dacă doriți doar să efectuați o copie de rezervă a unui set de fișiere fără să le sincronizați automat sau să le actualizați, puteți utiliza caracteristica Arhiva Web SugarSync. Tot ceea ce este stocat în arhiva Web este accesibil din web și din dispozitivele mobile.

SugarSync oferă aplicații mobile pentru dispozitive precum Android, iPad, iPhone, iPod Touch, BlackBerry și Windows Mobile. Puteți accesa fișierele salvate în contul SugarSync de pe oricare dintre celelalte calculatoare, puteți partaja fotografii, puteți încărca fișiere și fotografii de orice dimensiune de pe dispozitivul mobil pe computer (chiar dacă este dezactivată) și chiar puteți să editați documente, în funcție de capabilități ale dispozitivului dvs.

Datele încărcate și preluate de pe serverele SugarSync sunt trimise prin Internet utilizând criptarea TLS (SSL 3.3). Fiecare informație mutată între computere, dispozitive mobile și serverele SugarSync este verificată ca o comunicație securizată, fie că faceți copii de rezervă pe serverele lor, fie că restaurați fișiere de pe acestea. De asemenea, puteți proteja dosarele pe care le distribuiți altor persoane, cum ar fi clienții sau colegii.

SugarSync oferă câteva funcții utile pentru transferul de muzică și fotografii între dispozitivele mobile și computerele dvs. Puteți, de asemenea, să redați muzică pe dispozitivul mobil. Pentru dispozitive Android și dispozitive iPhone, puteți să vă sincronizați muzica cu telefonul, astfel încât să îl puteți asculta offline. Distribuiți un fișier video mare trimiterea unui link către fișier, mai degrabă decât trimiterea unui e-mail cu un atașament mare.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 5 GB de spațiu de stocare, există planuri de abonament plătite disponibile. Puteți obține 30 GB pentru 4,99 dolari pe lună, 60 GB pentru 9,99 dolari pe lună sau 100 GB pentru 14,99 dolari pe lună. La fel ca unele dintre celelalte servicii pe care le-am menționat, dacă vă înscrieți cu un an în avans, veți primi gratuit două luni.

SpiderOak

SpiderOak oferă 2 GB de spațiu de stocare securizat gratuit pentru copierea de rezervă online, sincronizarea, partajarea, accesul la distanță și stocarea fișierelor de pe calculatoare și locații nelimitate Windows, Mac OS X și Linux (Ubuntu, Debian, Fedora și openSUSE) cum ar fi unitățile flash USB, unitățile hard disk externe și unitățile de rețea.

Pentru copii de rezervă online, SpiderOak salvează automat fișiere pe măsură ce le modificați. Toate versiunile istorice ale tuturor fișierelor dvs. sunt păstrate, nu doar în ultimele 30 sau 60 de zile în valoare de modificări și toate fișierele șterse sunt păstrate, de asemenea. Puteți accesa datele dvs. oricând prin intermediul site-ului SpiderOak în browserul dvs. și descărcați orice fișier sau folder pe orice aparat.

SpiderOak vă permite să sincronizați cu ușurință și sigur orice număr de directoare pe orice număr de dispozitive.

ShareRooms sunt locații protejate prin parolă pe serverele SpiderOak care vă permit să partajați în siguranță fișierele colectate de la mai multe mașini cu alții. Orice date dintr-un ShareRoom sunt actualizate automat atunci când se fac modificări și o notificare a modificărilor este trimisă ca un feed RSS.

Sunt furnizate aplicații pentru dispozitive Android și iOS care vă permit să accesați datele de oriunde. Puteți vizualiza, urmări sau asculta orice fișier din contul dvs. SpiderOak, vizitați ShareRooms, partajați fișiere și descărcați fișiere pe dispozitivul dvs. pentru accesul offline.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 2 GB de spațiu de stocare, vă puteți înscrie pentru Contul Plus, care costă 10 $ pe lună pentru o creștere de 100 GB. Din nou, dacă vă înscrieți cu un an în avans, veți primi gratuit două luni. De asemenea, puteți obține spațiu suplimentar de stocare prin programul Refer-A-Friend al SpiderOak. Atunci când trimiteți un prieten la SpiderOak, atât tu, cât și prietenul tău beneficiezi de un spațiu liber GR suplimentar. Puteți utiliza acest program pentru a câștiga până la 10 GB suplimentar de spațiu.

ElephantDrive

Planul ElephantDrive Lite Edition oferă 2 GB de spațiu gratuit de rezervă online și dispune de toate caracteristicile planurilor premium ale ElephantDrive, inclusiv stocarea automată și backup-ul automat, criptarea militară și suport pentru până la trei computere sau dispozitive.De asemenea, puteți accesa datele dvs. de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet și puteți partaja fișiere și fotografii cu un singur clic.

Un avantaj al serviciului ElephantDrive este "Web Explorer". Acesta vă permite să accesați și să încărcați fișiere utilizând un browser web oriunde aveți acces la internet. Nu trebuie să așteptați până când aveți acces la un dispozitiv aprobat utilizând software proprietate.

Transferați cu ușurință fișiere pe toate computerele, telefoanele și tabletele utilizând folderul Everywhere. Glisați un fișier în folderul Everywhere pentru a replica automat acesta pe celelalte dispozitive. Când schimbați un fișier în folderul Everywhere, aceste modificări se sincronizează și între toate dispozitivele dvs.

Există, de asemenea, plătite planuri care oferă spațiu suplimentar de stocare. Puteți alege între planurile personale și planurile de afaceri.

CrashPlan

CrashPlan oferă posibilitatea de a salva gratuit datele dvs. în mai multe destinații (pentru backup personal). Aveți posibilitatea să creați copii de rezervă utilizând propriile computere și unități hard disk externe pentru copii de rezervă la fața locului, precum și să vă salvați datele pe computerele aparținând prietenilor și familiei pentru backup-ul în afara locației.

Software-ul de backup al programului CrashPlan rulează pe PC-uri, Mac-uri, Linux și Solaris și asigură backup-ul datelor de la orice combinație a acestor sisteme de operare și de la hard disk-urile atașate. Backup-urile se întâmplă automat, astfel încât să nu trebuie să vă amintiți să faceți copii de rezervă ale datelor sau să vă deranjați de dialogurile pop-up care vă amintesc să faceți o copie de rezervă. Puteți să vă programați backup-urile dacă doriți să le controlați atunci când sunt executate. Dacă o copie de rezervă este întreruptă, este reluată data viitoare când computerele devin din nou disponibile.

Atunci când copiați datele de rezervă în mai multe destinații, datele dvs. sunt trimise la o destinație una la alta. Pentru a vă asigura că aveți o copie de rezervă completă cât mai curând posibil, ordinea rezervelor dvs. se bazează pe destinația care va fi finalizată mai întâi.

Cu versiunea gratuită a CrashPlan, fișierele dvs. sunt securizate înainte ca acestea să fie transferate pe serverele CrashPlan folosind criptare de nivel enterprise de 128 de biți. Planurile plătite oferă criptare pe 448 de biți.

Nu există nicio limitare a dimensiunii fișierelor pe care le puteți copia de rezervă.

Versiunea gratuită a CrashPlan afișează anunțuri în interfața software. Cu toate acestea, există și opțiuni de abonament plătite care nu au anunțuri și oferă mai mult spațiu și caracteristici de stocare. CrashPlan + adaugă caracteristici de backup avansate și o gamă de 10 GB sau planuri nelimitate de stocare online. Prețurile variază de la 1,50 USD pe lună la 6,00 USD pe lună. Sunt disponibile reduceri pentru înscrierea pentru un an sau doi ani în avans. CrashPlan PRO oferă microproiecte la fața locului și copiere de rezervă în afara spațiului de stocare cu spațiu de stocare securizat în cloud. CrashPlan PROe oferă back-up pentru întreprindere la nivel de întreprindere, în timp real, pe platformă, la fața locului, în afara amplasamentului și în cloud.

Pentru mai multe informații despre utilizarea CrashPlan, consultați articolul despre el.

BuddyBackup

BuddyBackup este similar cu CrashPlan, prin faptul că vă permite să vă salvați gratuit datele dvs. către computerele prietenilor, familiilor și colegilor. Toate fișierele susținute sunt criptate local înainte de a fi trimise la aparatele prietenilor tăi și numai tu ai cheile de criptare. Așadar, prietenii dvs. nu vă pot citi fișierele.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la existența backup-urilor pe computerele prietenilor dvs. Puteți configura BuddyBackup pentru a copia mai multe copii ale fișierelor dvs., deci sunteți sigur că aveți copii de siguranță. Două copii ale datelor dvs. sunt împărțite în mod implicit printre prietenii dvs. BuddyBackup verifică, de asemenea, în mod regulat, că prietenii dvs. au în continuare copii de rezervă. Dacă există o problemă pe computerul unui prieten, BuddyBackup vă salvează automat fișierele într-un alt prieten. Deci, dacă unul dintre prietenii tăi dezinstalează BuddyBackup sau computerul lor eșuează, datele tale sunt încă în siguranță.

Fișierele pe care alegeți să le copiați în siguranță sunt monitorizate în mod constant pentru modificări. Când un fișier este schimbat, BuddyBackup vede că sa schimbat și ia un instantaneu al acestuia. Numai modificările sunt susținute. Cu BuddyBackup, nu programați backup-uri. Fișierele sunt salvate în urma modificării, astfel încât să aveți întotdeauna o copie de rezervă curentă.

De asemenea, puteți să vă copiați datele offline în propriile hard discuri externe.

În cazul în care computerul se blochează și trebuie să restaurați datele pe un computer nou, puteți să o faceți cu ușurință, executând BuddyBackup pe noul computer. De asemenea, puteți să recuperați fișierele de pe computerul unui prieten, dacă nu ați înlocuit calculatorul încă, utilizând modul Guest. În modul Guest, nu puteți adăuga la copii de rezervă; puteți restabili numai fișierele din copiile de rezervă existente.

Un drum

ADrive oferă un plan personal de bază care oferă 50 GB de spațiu de stocare online gratuit și caracteristici care vă permit să faceți copii de rezervă, să le distribuiți, să le accesați și să le editați de oriunde aveți acces la Internet. Fișierele stocate în contul dvs. ADrive pot fi accesate oricând de pe orice dispozitiv.

Distribuiți fișiere mari cu familia și prietenii utilizând funcția de partajare a fișierelor ADrive. Puteți obține un link unic pentru un fișier pe care doriți să-l distribuiți într-un e-mail. Trimiteți un e-mail care trimite link-uri către oricine cu care doriți să partajați acel fișier. Dacă nu mai doriți să distribuiți un fișier, puteți să-l "dezarhivați".

De asemenea, puteți edita documentele, foile de calcul și prezentările online. Deschideți, editați și salvați documentele direct din contul dvs. ADrive online.

Utilizați instrumentul de căutare convenabil al ADrive pentru a găsi fișierele pe care doriți să le accesați sau să le restabiliți fără a fi nevoie să navigați prin toate directoarele și fișierele.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, vă puteți înscrie pentru unul dintre conturile premium ale ADrive. Acestea variază de la 50 GB la 10 TB și au multe funcții suplimentare, cum ar fi aplicațiile mobile Android și iOS, colaborarea online, capacitatea de a seta o dată de expirare pentru fișierele partajate, capacitatea de a accesa fișierele dvs. cu orice client FTP, pentru gestionarea operațiilor de salvare de rezervă pe Windows, Mac sau Linux, fără anunțuri și o încărcare maximă de 16 GO. Prețurile variază de la 6,95 USD pe lună pentru 50 GB până la 1,211,50 USD pe lună pentru 10 TB cu reduceri dacă vă înscrieți pentru unul, doi sau trei ani în avans. Puteți obține mai mult de 10 TB, sau chiar o cantitate nelimitată, de spațiu de stocare, dar trebuie să le contactați pentru un preț.

MyOtherDrive

MyOtherDrive oferă 2 GB de spațiu de stocare gratuit pentru copiile de rezervă online. Cu un cont gratuit, beneficiați de lățime de bandă neimprimată, nesupravegheată sau automată, copiere de rezervă, criptare AES pe 128 de biți și conexiuni HTTPS (SSL).

Cu toate acestea, pentru a putea utiliza funcția de legare a fișierelor, printre alte caracteristici suplimentare sau pentru a obține mai mult spațiu de stocare, trebuie să vă înscrieți pentru unul dintre abonamentele plătite. Puteți obține planul lor Pro care vă oferă 100 GB (5 USD pe lună sau 55 USD pe an), 500 GB (10 USD pe lună sau 110 USD pe an) sau 1 TB (20 USD pe lună - fără preț anual). De asemenea, oferă o gamă de planuri Enterprise, care oferă spațiu de stocare de la 1 TB la 10 TB.

MiMedia

MiMedia oferă gratuit spațiu de stocare de 7 GB și caracteristici precum securizarea online automată securizată și sincronizarea cloud. Accesați-vă fișierele de oriunde și redirecționați-vă muzica și clipurile video și vizualizați fotografiile utilizând aplicațiile iPhone și iPad gratuite ale MiMedia. Distribuiți cu ușurință fotografiile, videoclipurile și fișierele dvs. și încărcați-le în rețelele dvs. sociale preferate.

Spre deosebire de alte servicii de backup online, MiMedia vă permite să faceți copii de siguranță de la orice număr de computere și dispozitive, cum ar fi un laptop, un computer desktop, unități hard disk externe, unități de rețea și multe altele.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 7 GB de spațiu de stocare, vă puteți înscrie pentru planul lor de 100 GB Premium, care costă 4,99 USD pe lună sau 49 USD pe an. Acestea oferă, de asemenea, planuri de 250 GB, 500 GB și 1 TB.

Comodo Backup

Comodo Backup oferă 5 GB de spațiu gratuit de rezervă online și o licență gratuită de viață. Creați o copie de rezervă a datelor pentru a strela muzică și videoclipuri și pentru a edita documente direct în contul dvs. online.

Fișierele pe care alegeți să le copiați sunt criptate înainte de a părăsi computerul și sunt stocate criptate pe serverele Comodo sau pe alte suporturi de stocare pe care le selectați. Aveți posibilitatea să efectuați copii de siguranță la o unitate de rețea, o unitate hard disk externă, un CD sau un DVD, un fișier ISO, un fișier .zip sau un spațiu de stocare online.

Programați orice combinație de copii de rezervă complete, incrementale, diferențiale și sincronizate pentru a rula într-o anumită perioadă de timp aleasă de dvs., utilizând planificatorul lor flexibil.

Fișierele în uz sunt copiate folosind tehnologia Volume Shadow Copy.

Accesați fișierele de pe orice computer cu o conexiune la internet folosind interfața web.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți achiziționa 250 GB pentru 9.99 dolari pe lună. Aveți posibilitatea să obțineți două luni gratuit prin achiziționarea cu un an în avans pentru 99,99 USD.

Următoarele servicii sunt mai mult pentru stocarea și partajarea fișierelor decât pentru efectuarea de copii de siguranță, dar dacă tot ce aveți nevoie este un loc simplu pentru a stoca fișiere, unul dintre ele poate fi soluția perfectă.

dropbox

Dropbox oferă gratuit 2 GB de spațiu de stocare și capacitatea de a sincroniza fișierele și folderele dintre computerul dvs. Windows, Mac sau Linux și cloud. Utilizați clientul desktop sau interfața web pentru a adăuga fișierele și folderele în dosarul Dropbox. Odată ajuns în dosarul Dropbox, fișierele sunt sincronizate între PC, cloud și orice alte dispozitive activate cu Dropbox, inclusiv dispozitive mobile cum ar fi telefoane și tablete.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 2 GB de spațiu de stocare, puteți să vă actualizați contul la planul de 100 GB pentru 9,99 USD pe lună, planul de 200 GB pentru 19,99 USD pe lună, planul de 500 GB pentru 49,99 USD pe lună. Dacă plătiți pentru oricare dintre aceste trei planuri cu un an în avans, economisiți 17%.

Cutie

Caseta oferă 5 GB de spațiu de stocare gratuit pentru fiecare utilizator, cu o limită de dimensiune de fișier de 100 MB. Contul gratuit vă permite, de asemenea, să creați link-uri de partajare a fișierelor și să vă asigurați transferul și stocarea securizată a datelor. Puteți accesa datele dvs. oriunde, oricând, pe orice dispozitiv, cum ar fi un computer desktop, un laptop, un iPhone, un iPad sau un dispozitiv Android.

Organizați-vă fișierele online utilizând foldere la fel cum ați face pe PC-ul desktop. Editați-vă documentele online și salvați-le direct în contul cutie utilizând aplicațiile desktop native.

Utilizați caseta pentru a partaja fișierele mari cu ușurință, în loc să încercați să trimiteți prin e-mail fișiere mari, cum ar fi videoclipuri sau prezentări.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 5 GB de spațiu de stocare, puteți să vă actualizați contul la 25 GB de spațiu pentru 9,99 USD pe lună sau 50 GB de spațiu pentru 19,99 USD pe lună. Ambele planuri măresc și dimensiunea maximă a fișierului la 1 GB. Planurile de afaceri și de întreprindere sunt, de asemenea, disponibile.

Disc Google

Google Drive oferă gratuit 5 GB de spațiu de stocare. Stocați fișierele online, împărțiți-le cu familia și prietenii și editați documentele online utilizând Google Docs de pe PC sau Mac, iPhone, iPad, dispozitiv Android și de pe sistemul de operare Chrome. Vizualizați oricare dintre cele peste 30 de tipuri de fișiere de pe PC utilizând browserul dvs., fără a avea programul instalat pe computer.

Există aplicații speciale în Magazinul web Chrome care vă permit să creați, să deschideți și să distribuiți fișiere direct pe Google Drive.

Căutați fișierele dvs. pe Google Drive după cuvânt cheie și filtrați după tipul de fișier, proprietar și altele. Funcția de căutare Google Drive poate găsi chiar și textul în documentele scanate și obiectele din imagini.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 5 GB de spațiu de stocare, vă puteți actualiza contul la 25 GB pentru 2,49 USD pe lună sau la 100 GB pentru 4,99 USD pe lună. Există, de asemenea, planuri care variază de la 200 GB la 16 TB.

Ubuntu One

Ubuntu One vă permite să sincronizați până la 5 GB de fișiere în cloud gratuit și să le accesați oriunde. Poate părea că este vorba doar de mașinile Ubuntu Linux, dar, de asemenea, puteți sincroniza calculatorul Windows cu contul Ubuntu One. Acestea oferă aplicații pentru dispozitive Android și iOS care vă permit să gestionați fișierele și fotografiile direct de pe dispozitivul mobil.

Acestea oferă un serviciu de abonare prin streaming de muzică care vă oferă 20 GB (3,99 dolari pe lună sau 39,99 dolari pe an) pentru a vă stoca colecția de muzică și pentru a le transmite prin intermediul unui browser sau dispozitivului dvs. iPhone, iPad sau Android. De asemenea, puteți asculta muzica offline folosind cache-ul controlabil în aplicațiile Android și iPhone de la Ubuntu One.

Dacă doriți să utilizați numai servicii gratuite de rezervă online, înregistrați-vă pentru mai multe servicii și folosiți altele diferite în scopuri diferite.De exemplu, puteți utiliza cele 7 GB oferite gratuit de SkyDrive pentru stocarea fotografiilor și a altor documente nesensibile din cauza lipsei de securitate și a folosi un serviciu care oferă criptare de fișiere pre-transfer pentru fișierele dvs. private. Acest lucru ajută, de asemenea, dacă aveți nevoie de mai mult decât spațiul maxim de stocare permis pentru serviciile gratuite și nu puteți sau nu doriți să plătiți pentru copierea de rezervă online. Cu toate acestea, nu uitați unde ați sincronizat fișierele!