If-Koubou

Cele mai bune site-uri pentru descărcarea, închirierea și achiziționarea de audiobook-uri

Cele mai bune site-uri pentru descărcarea, închirierea și achiziționarea de audiobook-uri (Cum să)

Am publicat recent o listă de site-uri Web unde puteți descărca cărți electronice gratuite sau puteți cumpăra, împrumuta sau închiria cărți electronice. Cu toate acestea, dacă preferați să ascultați cărțile dvs. preferate, iată câteva site-uri care oferă cărți audio pe care le puteți descărca, închiria sau cumpăra, unele gratuite, altele nu.

Fotografie de jeff_golden

Audiobook-uri gratuite

Există o mulțime de audiobook-uri gratuite disponibile pe diverse site-uri, unele în domeniul public și altele de la autori independenți.

LibriVox.org

LibriVox este un proiect non-comercial, nonprofit și fără anunțuri, care înregistrează audiobook-urile înregistrate din cărți în domeniul public, înregistrate de voluntari și făcute disponibile ca descărcări MP3 sau podcast-uri. Scopul LibriVox este de a face ca toate cărțile din domeniul public să fie disponibile ca audiobook-uri gratuite pe web.

În plus față de descărcarea cărților audiobook, puteți, de asemenea, să vă oferiți voluntar pentru a fi cititor. Singura calificare este că aveți o voce audibilă.

BooksShouldBeFree.com

Cărțile ar trebui să fie libere oferă audiobook-uri din domeniul public disponibil gratuit pe care îl puteți asculta pe iPhone, Android, Kindle sau MP3 player. Este similar cu LibriVox și folosește LibriVox și Gutenberg.org ca surse pentru audiobook-urile gratuite. Cu toate acestea, Books Should Be Free oferă o experiență mai vizuală de divertisment și o modalitate mai ușoară de a căuta prin audiobook-uri, care sunt împărțite în mai multe genuri diferite pentru plăcerea dvs. de navigare.

NewFiction.com

Dacă vă plac săpunurile, NewFiction oferă audiobook-uri în format episod, realizate de mai mulți actori dramatici, numiți iSoaps. Sunt considerate drame de radio moderne. Înscrieți-vă simplu și veți primi o tranșă zilnică livrată pe computer, iPod, iPad sau smartphone. Puteți, de asemenea, să ascultați episoadele online sau să le descărcați direct pe computerul dvs. sau pe dispozitivul portabil.

PodioBooks.com

PodioBooks.com este similar cu NewFiction. Acestea oferă aproximativ 434 de audiobook-uri gratuite în episoade sub formă de podcast-uri, disponibile în 30 de categorii. Puteți să le primiți ca feeduri RSS sau să descărcați direct episoadele.

Librophile

Librophile oferă mii de cărți audio gratuite și gratuite și cărți electronice gratuite. Vă puteți abona la fiecare audiobook gratuit în iTunes sub formă de episoade sau puteți descărca direct întregul audiobook. Există, de asemenea, link-uri care vă permit să accesați direct versiunile eBook ale audiobook-urilor pe site-ul Project Gutenberg. Audiobook-urile gratuite sunt obținute în cea mai mare parte din domeniul public de la LibriVox și audiobook-urile cu plată prin intermediul programului affiliate Audible (pentru mai multe informații despre Audible, vezi mai târziu în acest articol). Copiștii audiobook-uri sunt în cea mai mare parte proveniți din Storynory (vezi și mai târziu în acest articol pentru mai multe informații). Cărțile electronice gratuite sunt disponibile în mai multe formate.

Deplasați mouse-ul peste fiecare miniatură din pagina principală pentru a citi un rezumat (poate fi doar un rezumat parțial) al cărții audio sau al cărții electronice.

AudioBooksForFree.com

AudioBooksForFree.com oferă cărți clasice înregistrate ca audiobook-uri pentru descărcare sub formă de fișiere MP3. Există mai multe categorii pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce doriți și puteți chiar să înregistrați și să vindeți propriile cărți electronice pe site-ul dvs., atâta timp cât sunteți proprietarul drepturilor de autor.

Proiectul Gutenberg - Proiectul Audio Books

Proiectul Audio Books de către Proiectul Gutenberg oferă audiobook-uri create din cărțile electronice clasice de pe site-ul lor. Ei au audiobook-uri citite de om citite de voluntari (prin site-uri precum AudioBooksForFree.com și LibriVox), precum și audiobook-uri generate de calculator.

Ei lucrează la modalități de a crea în mod automat cărți electronice generate pe computer la cerere.

FreeClassicAudioBooks.com

FreeClassicAudioBooks.com oferă audiobook-uri gratuite, descărcabile, în format MP3 și format M4B pentru iTunes și iPod. De asemenea, puteți să susțineți site-ul achiziționând colecții de cărți audio, povestiri audio și cursuri audio pe DVD.

AudioBookTreasury.com

AudioBookTreasury.com oferă o colecție tot mai mare de audiobook-uri gratuite pe care le puteți descărca sub formă de fișiere MP3. Ele s-au îmbunătățit pe audiobook-urile gratuite prin eliminarea anunțurilor și curățarea fișierelor audio. Puteți găsi, de asemenea, recomandări pe site-ul lor pentru cele mai bune cărți audio disponibile pentru cumpărare. Există chiar și chestionare despre cărți clasice pe care să le iei în așteptarea descărcărilor.

Îmbinarea cărților audio

Ambling Audio Books oferă mii de audiobook-uri gratuite, dintre care majoritatea provin de la LibriVox. Ele oferă o interfață ușor de utilizat pentru navigarea și descărcarea cărților audio. Puteți reda clipuri de probă, verificați ratingurile naratorului și citiți recenziile postate de ascultătorii Ambling. Ambling Audio Books are propriul player disponibil pentru telefoane și tablete Android, iPhone, iPad, iPod Touch, Windows, Mac sau Linux. Jucătorul lor a fost proiectat special pentru audiobook-uri și conține multe caracteristici utile, cum ar fi marcajele, gestionarea fișierelor și capacitatea de a controla playerul de la căști Bluetooth.

De asemenea, puteți adăuga propriile evaluări și recenzii în folosul celorlalți ascultători Ambling și chiar puteți publica propriul dvs. audiobook.

NOTĂ: Ambele cărți audio oferă și cărți audio pentru cumpărare.

ThoughtAudio.com

ThoughtAudio oferă o colecție de audiobook-uri clasice pe care le puteți asculta online sau descărca în segmente. Unele dintre audiobook-uri sunt disponibile ca text scris în format PDF pentru descărcare.

LearnOutLoud.com

LearnOutLoud.com oferă peste 5000 de titluri audio și video gratuite de pe tot parcursul paginii, care pot fi descărcate în format MP3 (majoritatea titlurilor audio) sau streaming online (majoritatea titlurilor video). Acestea includ audiobook-uri gratuite, prelegeri, discursuri, predici, interviuri și multe altele.

Lit2Go

Lit2Go este un site web condus de Centrul Florida pentru Tehnologii Instructive în Colegiul de Educație al Universității din Florida de Sud. Ele oferă o colecție gratuită de povești și poezii în format MP3.Aceste povești și poezii sunt destinate utilizării în sălile de clasă, dar oricine le poate descărca. Fiecare poveste sau poezie are un rezumat, o citare, un timp de joc și un număr de cuvinte, iar multe elemente au, de asemenea, o strategie de lectură asociată pentru a fi utilizate într-un cadru de clasă. Fiecare element are, de asemenea, un fișier PDF pe care îl puteți descărca și utiliza în sala de clasă pentru citirea de-a lungul sau ca material suplimentar de lectură.

Cultura deschisă

Cultura deschisă are un articol care conține link-uri către 450 de audiobook-uri gratuite, mai ales clasice, și unele non-ficțiune și poezie. Unele titluri sunt disponibile în format MP3, unele în iTunes și unele în ambele. Atunci când o carte electronică gratuită este disponibilă pentru titlu, există un link către articolul 325 de cărți electronice gratuite care conțin legătura cărții electronice.

Free-Audio-Books.co.uk

Free-Audio-Books.co.uk este un alt site care oferă audiobook-uri gratuite, mai ales titluri clasice și vechi, organizate în categorii. Puteți alege să le descărcați în format MP3 sau să le ascultați online.

Storynory

Storynory este un site care oferă povești de copii extrase din povesti neobișnuite din întreaga lume și din basme de frații Grimm sau Hans Christian Anderson. De asemenea, oferă povești originale. Fiecare audiobook vine cu textul integral al cărții în limba engleză, care poate fi tradus în alte limbi. O nouă emisiune audio este publicată în fiecare săptămână.

Wowbrary

Wowbrary este un site care vă informează în mod regulat despre cele mai noi cărți, filme și muzică ale bibliotecii publice locale (dacă biblioteca dvs. este acoperită de site). Înregistrați-vă gratuit pe site-ul dvs. să alegeți biblioteca locală și să primiți actualizări despre ofertele lor prin e-mail și / sau RSS. De asemenea, puteți să răsfoiți cele mai recente adăugiri și să puneți un titlu pe care doriți să îl verificați.

Non-Free Audiobooks

Dacă doriți cele mai bine vândute în formă audiobook, există câteva site-uri bune pentru cumpărarea sau închirierea lor.

Perceptibil

Audible este unul dintre cele mai populare site-uri pentru achiziționarea de cărți audio și au colaborat cu Amazon. În plus față de audiobook-uri, Audible oferă, de asemenea, emisiuni radio, podcast-uri, comedie stand-up și discursuri de la oameni cunoscuți.

Puteți asculta audiobook-uri de la Audible pe o gamă largă de telefoane mobile, cum ar fi Android, iPhone și BlackBerry, playere MP3, precum iPod, Creative ZEN și SanDisk Sansa și computere Windows și Mac. Puteți utiliza, de asemenea, un Foc Kindle.

Audible oferă planuri de abonament (două lunare și două anuale) care vă permit să "cumpărați" audiobook-uri folosind credite și să economisiți 30% din audiobook-urile achiziționate fără credite. Puteți obține unul sau două credite pe lună (planuri lunare) sau 12 sau 24 de credite pe rând (planuri anuale). Cu abonamentul dvs., beneficiați, de asemenea, de un abonament audio zilnic gratuit fie la New York Times sau Wall Street Journal.

Pur și simplu audiobook-uri

Pur și simplu Audiobooks oferă trei modalități de a obține noi titluri, bestseller-uri, clasice și titluri de tip down-to-business în audiobook-uri, disponibile în format MP3 sau M4B.

O metodă este să vă alăturați Clubului Descărcări, care este un plan de abonament care vă oferă credite pe care le puteți răscumpăra pentru mai mult de 9.000 de audiobook-uri pe site-ul lor. Plătiți o rată de abonament plat și puteți descărca majoritatea audiobook-urilor pentru fiecare credit. Un număr mic de titluri necesită două credite pentru descărcare.

De asemenea, puteți alege programul lor de închiriere, care vă permite să ascultați cât mai multe înregistrări audio pe CD-uri pe care le puteți lăsa în fiecare lună. Adăugați titluri pe raft, iar atunci când terminați unul și returnați-l, următorul titlu de pe raftul dvs. este expediat la dvs. Puteți alege planurile de închiriere care vă permit să aveți câte una până la patru cărți la un moment dat pentru o taxă lunară plată. Transportul maritim este gratuit în ambele sensuri. În funcție de cât de repede puteți trece prin audiobook-uri, puteți plăti mult mai puțin pe audiobook decât costul cumpărării.

Dacă nu doriți să vă angajați la o taxă lunară, puteți achiziționa audiobook-uri pe CD sau puteți descărca instantaneu fără să vă înscrieți în club sau în programul de închiriere. Puteți salva 10% pe toate cărțile audio de cărți fizice.

NOTĂ: Nu toate cărțile sunt disponibile pentru cele trei opțiuni. Pentru fiecare audiobook listat în catalogul lor, ele indică dacă acestea sunt disponibile pentru chirie, prin club sau pentru a cumpăra.

AudioGO (BBC Audiobooks America)

AudioGO (cunoscută anterior ca BBC Audiobooks America) oferă audiobook-uri complete și nesfârșite, atât unicat (o persoană care citește cartea), cât și dramă completă (o distribuție a cititorilor care acționează în dezbatere) și drame radio. Ei sunt distribuitorul exclusiv din America de Nord pentru BBC Audiobooks. Audiobook-urile achiziționate pe AudioGO sunt trimise pe CD sau CD-uri MP3, precum și disponibile pentru descărcare.

NOTĂ: AudioGO este o sursă bună pentru audiobook-urile Doctor Who, Torchwood și Sarah Jane Adventures, pentru fanii emisiunilor TV.

Magazin audio

Audio Book Store oferă o colecție vastă de cărți audio, disponibile în formate descărcabile, streaming și CD.

Serviciul lor de descărcare a audiobook-urilor este furnizat de Audible, menționat anterior.

Dacă doriți ca audiobook-urile să vă fie expediate pe CD, puteți alege programul lor de închiriere, care este similar cu programul de închiriere de la Simply Audiobooks.

Serviciul de streaming este un plan lunar care vă permite acces nelimitat la întreaga bibliotecă audiobook și puteți transmite un număr nelimitat de audiobook-uri pe telefon, pe tabletă, pe laptop sau pe desktop. Un avantaj al serviciului de streaming este că vă puteți asculta audiobook-urile pe mai multe dispozitive. De exemplu, puteți începe să ascultați o carte pe telefon, să continuați să o ascultați pe laptop și apoi să vă întoarceți să o ascultați din nou pe telefon.

Doar audiobook-uri

Doar Audiobooks oferă peste 100.000 de audiobook-uri cu cele mai bune vânzări de la cei mai cunoscuți autori și este foarte asemănător cu Magazinul de cărți audio. Doar Audiobooks a colaborat cu Audible pentru a-și furniza serviciul de descărcare.

Dacă doriți să închiriați audiobook-uri pe CD, alegeți serviciul lor de închiriere CD audio, care este furnizat de Simply Audiobooks. Dacă preferați să cumpărați audiobook-uri pe CD pentru a avea permanent, puteți achiziționa audiobook-uri pe CD.

Marile cursuri

Marile cursuri au descoperit primii 100 de profesori din țară din universitățile Ivy League, Stanford, Georgetown și alte colegii și universități de vârf și au lucrat cu ei pentru a crea peste 390 de cursuri excelente pe care le puteți achiziționa în format video pe format DVD sau audio pe CD, descărcați fișiere video sau audio, sau redirecționați spre computerul sau dispozitivul mobil.

Toate aceste resurse pentru audiobook-uri ar trebui să vă ofere multe ore de divertisment și de iluminare.