If-Koubou

Cele mai bune site-uri pentru achiziționarea de piese de calculator online

Cele mai bune site-uri pentru achiziționarea de piese de calculator online (Gadgeturi)

Aveți un laptop vechi sau desktop și doriți să faceți upgrade la hard disk și memorie fără a trebui să cumpărați un computer nou? Sau poate că te scapi de o mașină veche și vrei să-ți construiești mașină de vis? În orice caz, veți dori să găsiți componente compatibile ale calculatorului pentru cel mai mic preț.

Există o mulțime de comercianții cu amănuntul online care vând articole de calculator și tehnologie, dar există câteva care au oferit în mod constant oferte excelente pe o mulțime de componente hardware hardware. În acest articol, voi menționa câteva site-uri pe care le folosesc pentru a găsi oferte bune pe părți. Dacă aveți alte site-uri sau metode pe care le utilizați, vă rugăm să nu ezitați să le postați în comentarii!

Apropo, dacă nu sunteți sigur care parte exactă va fi compatibilă cu o placă de bază etc., asigurați-vă că ați verificat componenta PC Picker, un site minunat care vă va permite să construiți și să prețați un PC personalizat . Cea mai bună parte este că vă va spune dacă anumite părți sunt incompatibile între ele.

NewEgg.com

Newegg.com a fost întotdeauna o alegere excelentă pentru cumpărarea de tot felul de piese de calculator, de la web cams la hard disk-uri, la plăci video, la surse de alimentare pentru fanii etc etc. Au doar o mulțime de lucruri și geeks le place să-și cumpere uneltele de acolo. De asemenea, au o politică de returnare mare, astfel încât, dacă nu funcționează, puteți să o întoarceți întotdeauna gratuit și să obțineți una nouă.

Ceea ce îmi place la Newegg este că au oferte de Shell Shocker, au inclus oferte zilnice și eggextra! se întâmplă tot timpul. Puteți găsi unele lucruri foarte cool pentru ieftine cu unele dintre aceste oferte.

Micro Centrul

Micro Center este cunoscut pentru faptul că are oferte foarte bune pe procesoare, așa că întotdeauna verificați site-ul lor și puteți găsi cel mai mic preț pentru procesorul pe care doriți să îl cumpărați. De asemenea, au magazine de cărămidă și mortar, astfel încât să puteți intra și să încercați să găsiți și o afacere. De asemenea, puteți achiziționa ceva online și puteți să-l ridicați în aceeași zi dacă locuiți în apropiere, ceea ce este un avantaj plăcut.

Magazinele sunt, de asemenea, un loc foarte distractiv pentru a vă petrece, deoarece au setări de jocuri, un centru de constructor al sistemului și multe alte lucruri pentru a ucide timpul. În cele din urmă, oamenii din magazin înțeleg de fapt tehnologia, astfel încât să îi puteți pune întrebări și ei vor putea să răspundă.

TigerDirect.com

Dacă sunteți în căutarea unor hardware, este întotdeauna o idee bună să verificați pe Newegg și TigerDirect și să o cumpărați de la comerciantul cu amănuntul, care este mai ieftină. Aceștia au o politică de transport maritim foarte bună și, de obicei, puteți primi transport gratuit cu comenzi mai mari de 100 $. TigerDirect a fost în jur de 80 de ani și au într-adevăr câteva oferte minunate.

O altă modalitate de a găsi oferte excelente este să vă înscrieți pentru alertele privind tranzacțiile la magazinele de vânzare cu amănuntul. Se întâmplă să locuiesc în Dallas, iar TigerDirect are un magazin local de vânzare cu amănuntul, ceea ce înseamnă că găsesc și oferte mai bune la magazinul de vânzare cu amănuntul, uneori decât pe site. Dacă se întâmplă să locuiți în apropierea unui magazin de vânzare cu amănuntul TigerDirect, atunci înscrieți-vă pentru acele alerte prin e-mail!

Crucial.com

Crucial.com este unul dintre site-urile mele preferate, deoarece vă ajută într-adevăr dacă nu sunteți un techie și aveți nevoie de ajutor în găsirea părților potrivite pentru sistemul dvs. specific. Înainte de a utiliza doar pentru a da recomandări pentru memorie, dar acum, acestea vă vor ajuta să găsiți hard disk-uri interne compatibile și hard-disk-uri de stare solidă. Ei nu sunt cu adevărat un comerciant cu amănuntul hardware, dar deoarece majoritatea consumatorilor își îmbunătățesc cu adevărat memoria sau cumpără un nou hard disk, este perfect pentru găsirea hardware-ului potrivit pentru sistemul dvs.

Întotdeauna folosesc Crucial pentru a găsi elementul potrivit și apoi căutați pe Newegg și TigerDirect pentru a vedea dacă găsesc acea parte mai ieftină acolo.

Frys.com

Dacă aveți un magazin Frys Electronics lângă dvs., puteți găsi unele oferte nebun pe o mulțime de piese de calculator. Ei au o gamă imensă de articole și au întotdeauna vânzări mari la articolele de bilete mici și mari, în special în magazin. Puteți să verificați anunțurile sau să urmați anumite site-uri precum TechBargains care au secțiunea Frys Deals.

Am fost recent capabil să apuc un nou iPad 2 16GB Wifi pentru 300 de dolari și să-l iau la magazin când au avut o vânzare de două zile pe iPad. Acesta este cel mai ieftin preț pe care l-am putut găsi!

Amazon.com și eBay

Nu în ultimul rând, puteți găsi unele oferte bune pe Amazon și eBay, dacă într-adevăr căutați pentru chilipiruri. Dacă sunteți un membru Amazon Prime, puteți obține gratuit transportul maritim și obțineți-l mai repede decât s-ar putea să-l puteți obține pe alte site-uri hardware. Dacă nu vă deranjează să cumpărați ceva folosit, puteți găsi întotdeauna oferte excelente pe eBay.

Care sunt site-urile și locațiile preferate pentru a găsi cele mai bune oferte pentru piese de la computer? Spuneți-ne în comentariile. Bucurați-vă!