If-Koubou

Cele mai bune site-uri web pentru crearea și trimiterea de eCard-uri gratuite

Cele mai bune site-uri web pentru crearea și trimiterea de eCard-uri gratuite (Cum să)

Cu sezonul de vacanță pe noi, este timpul să scoateți lista de cărți de vacanță și să vă scrieți. Cu toate acestea, cum ați dori să economisiți niște bani în acest an și, de asemenea, ajutați la salvarea mediului?

Am alcătuit o listă de site-uri web care vă permit să creați cărți electronice (eCards) pe care le puteți trimite (prin e-mail, Facebook sau alte metode electronice de livrare) prietenilor și familiei pentru vacanțe sau pentru orice altă ocazie. Fiecare site listat oferă eCard-uri gratuite pe care le puteți trimite sau aveți o opțiune gratuită, precum și o opțiune plătită.

Punchbowl

Punchbowl vă permite să trimiteți eCard-uri gratuite care au aspectul și felul de felicitări tradiționale de hârtie. Acestea oferă sute de modele gratuite de cărți electronice pe care le puteți personaliza cu salutări și accente personalizate, cum ar fi garnituri de plicuri, poștale personalizate și ștampile din cauciuc.

NOTĂ: Când trimiteți eCard-uri gratuite utilizând Punchbowl, există reclame pe carduri. Pentru a elimina anunțurile, trebuie să vă înscrieți pentru planul de membru Platinum (99 USD / an). Există și alte două niveluri de membru: Plus (19 USD / an) și Premium (59 USD / an). Fiecare nivel oferă caracteristici și beneficii suplimentare.

123Greetings.com

123Greetings.com vă permite să creați și să trimiteți cu ușurință cărți electronice gratuite pe care le puteți personaliza cu mesaje personale folosind un editor de text avansat. Cardurile dvs. eCard pot fi trimise imediat sau programate până la 60 de zile în viitor. Fiecare eCard poate avea și 100 destinatari.

Nu trebuie să vă înregistrați pentru a trimite o eCard folosind 123Greetings.com. Cu toate acestea, vă puteți înregistra pentru serviciul lor 123Greetings Connect gratuit pentru a avea acces la caracteristici suplimentare. Cu 123Greetings Connect, puteți primi mementouri pentru zile de naștere, evenimente viitoare și sărbători, puteți importa, stoca și accesa un număr nelimitat de contacte într-o agendă online, puteți urmări, edita și șterge eCard-urile trimise în ultimele 30 de zile, și urmăriți eCard-urile pe care le-ați primit în ultimele 30 de zile.

Egreetings.com

Egreetings.com oferă mii de cărți electronice gratuite pentru ca dvs. să trimiteți folosind grafică bogată, animații și muzică. Ele oferă, de asemenea, aplicații pentru iPhone și dispozitive Android care vă reamintesc de zilele de naștere din contul dvs. Facebook și vă permit să creați și să trimiteți cărți electronice pe pereții Facebook ai prietenilor.

Care2

Care2 vă permite să faceți o diferență în lume în timp ce trimiteți cărți electronice prietenilor și familiei. Ei donează 5% din veniturile publicitare în numerar și servicii către organizații nonprofit de conducere. Doar vizitând site-ul lor pentru a crea și trimite eCard-urile de vacanță, ajută la generarea de fonduri pentru programele de mediu la nivel mondial.

Toate cărțile electronice de la Care2 suportă cauze de mediu, cum ar fi salvarea pădurii tropicale. Alegeți dintr-o selecție largă de cărți electronice pentru multe ocazii diferite și chiar adăugați o fotografie proprie unor persoane.

Someecards.com

Someecards.com vă permite să trimiteți eCard-uri libere, amuzante pentru fiecare ocazie. Noi carduri, categorii și caracteristici noi vor fi adăugate frecvent. Vă puteți abona la newsletter-ul lor pentru a obține actualizări pe carduri noi, categorii, caracteristici ale site-ului și vacanțe viitoare.

eCardica.com

eCardica.com este un serviciu gratuit care vă permite să trimiteți și să primiți carduri de felicitări și invitații electronice pentru toate ocaziile. Unele cărți electronice sunt bazate pe Flash, în timp ce altele sunt pur și simplu fotografii cu un mesaj atașat. Toate cărțile trimise prin eCardica.com sunt gratuite. Categoriile lor de vacanță acoperă tot felul de sărbători, inclusiv Ziua brânzeturilor (4 iunie) și Ziua iubirii animalelor de companie (20 februarie).

Cardurile Hipster

Pentru cărțile care sunt puțin diferite, vizitați cărțile Hipster. Acestea vă permit să creați și să trimiteți eCard-uri în mai multe categorii, care sunt ușor de văzut, sunt pline de atitudine și de spirit și puțin obositoare din când în când. Ei adaugă noi modele în fiecare lună.

Rattlebox

Rattlebox vă permite să creați gratuit "eCarde video care nu suge" pentru multe ocazii diferite. Nu trebuie să vă înregistrați, dar este liber să faceți acest lucru. Ele oferă peste 1.000 de cărți electronice gratuite, video și video personalizate. Puteți trimite cu ușurință cartelele Rattlebox prin e-mail sau IM, le puteți posta pe bloguri sau le puteți difuza pe site-uri de socializare.

HDgreetings

Realizările HD vă permit să creați cărți video de înaltă calitate, de înaltă definiție, video online. Fiecare eCard poate fi personalizat și poate include o fotografie care apare împreună cu mesajul personalizat la sfârșitul videoclipului. Puteți utiliza camera web pentru a crea propriul videoclip pentru a le trimite celor dragi și pentru a adăuga efecte distractive fotografiilor dvs.

Unele eCard-uri pe HDgreetings sunt gratuite, iar altele nu. Cele care nu sunt libere sunt indicate cu o stea verde.

eCardster

eCardster este un site simplu care vă permite să creați eCard-uri din propriile fotografii sau din imagini disponibile în galeria lor eCard. Tastați un mesaj personalizat, selectați fontul și culoarea textului și alegeți o margine de la peste 100 disponibile. Puteți trimite eCard-ul dvs. la maximum cinci destinatari.

Dacă încărcați o fotografie proprie pentru a crea eCard, aveți opțiunea să o adăugați la galeria eCard, unde este examinată și adăugată la aprobare în decurs de 72 de ore.

Imaginaryecards

Imaginaryecards oferă peste 900 de cărți gratuite care conțin modele inspirate de natura. Selectați cărțile din oricare dintre numeroasele categorii disponibile și aveți gata să trimiteți eCard-ul dvs. în doar câteva minute. De asemenea, puteți alege dintre modelele cele mai populare sau puteți afișa o Ecardă aleatorie.

marca

Hallmark oferă numeroase cărți premium pe care trebuie să le plătiți pentru a le trimite, dar există și o mulțime de cărți electronice gratuite. Pur și simplu alegeți o ocazie, o vacanță sau altă categorie în stânga și selectați oricare dintre eCard-urile care spun "GRATUIT" sub ele. Puteți să trimiteți prin e-mail cărți electronice gratuite sau să le postați pe Facebook.

Dacă doriți să puteți selecta din oricare dintre cărțile electronice de pe site-ul Hallmark, puteți să vă înscrieți pentru un abonament anual prin eCard cu 12 USD pe an.Acest lucru vă permite să trimiteți eCard-uri cu peste 600 de caractere și melodii populare, să trimiteți eCard-uri nelimitate premium și mini eCards și să programați eCard-uri premium cu un an întreg în avans.

Doozycards

Doozycards vă permite să creați și să trimiteți cărți electronice prietenilor și celor dragi. Nu este necesar un cont pentru a trimite eCard-uri marcate "GRATUIT" sau pentru a trimite cărți electronice de pe pagina "Card liber". Cu toate acestea, aveți posibilitatea să deschideți un cont gratuit pentru a utiliza sistemul lor de mementouri pentru zile libere de naștere, aniversare și de vacanță și o agenda personală.

De asemenea, acestea oferă un cont Premier (19,95 USD / an), care vă permite să trimiteți orice eCard pe site-ul lor ori de câte ori doriți pentru un an. Pentru a vă înscrie pentru contul Premier, trebuie mai întâi să vă înscrieți pentru o încercare gratuită de 10 zile.

NOTĂ: Aveți în vedere faptul că trebuie să furnizați un card de credit pentru a vă înscrie pentru încercarea gratuită. Dacă nu vă anulați calitatea de membru înainte de expirarea celor 10 zile, cardul dvs. de credit este taxat cu 19.95 USD, iar apartenența dvs. este transformată automat într-un cont Premier.

Regards.com

Regards.com oferă un serviciu gratuit care vă permite să creați eCard-uri pentru orice ocazie. Fiecare eCard pe care îl creați este stocat în sistemul lor ca o pagină web unică și privată, cu propria adresă care poate fi accesată numai de dvs. și de destinatarul cărții dvs. eCard. Nu sunt necesare descărcări lungi sau atașamente de e-mail. Destinatarul primește o notificare prin e-mail scurtă direcționându-i către pagina web privată, unde poate vedea eCardul.

Regards.com oferă un alt serviciu eCard, numit RegardsBox, care oferă eCard-uri amuzante care sunt diferite și "puțin nebun". RegardsBox vă permite, de asemenea, să transmiteți o eCard, pentru ca mai multe persoane să semneze, înainte de a fi trimise destinatarului.

E-Cards.com

E-Cards.com vă permite să trimiteți felicitări și cadouri online prietenilor și familiei care susțin de asemenea viața sălbatică și mediul înconjurător. Fiecare carte pe care o trimiteți folosind E-Cards.com ajută la generarea unei donații pentru sălbăticie și natură.

Dacă doriți acces la eCard-uri și caracteristici suplimentare, înscrieți-vă pentru E-Cartele mele pentru 12 USD pe an. Membrii dvs. vă permit să accesați mai multe carduri, să salvați cărți, să încărcați propriile imagini, să adăugați efecte la carduri, să utilizați un calendar de memento pentru ziua de naștere și o agendă de adrese de e-mail, să plănuiți cărțile pe date viitoare, să evitați reclamele, alte caracteristici. O parte din taxa de membru contribuie la protejarea vieții sălbatice, a naturii și a mediului.

Fondul de viata salbatica al lumii

Vă puteți arăta sprijinul acordat faunei sălbatice și planetei prin trimiterea de cărți gratuite către prietenii și familia dvs. din cadrul Fondului Mondial pentru Sălbăticie. Alegeți din mai multe ocazii și adăugați propriul mesaj personal.

Conservarea naturii eCard

Un alt mod de a vă arăta dragostea față de natură este să trimiteți cărți gratuite de la The Nature Conservancy. Au multe poze frumoase pe care le poti trimite prietenilor si familiei ca eCard. De asemenea, puteți configura eCard-ul dvs. pentru a ajunge în orice zi doriți.

În plus față de site-urile web care vă permit să creați și să trimiteți cărți electronice, aveți posibilitatea să creați și să imprimați propriile cărți folosind Microsoft Word.

Dacă ați găsit alte site-uri utile pentru crearea și trimiterea cărților electronice gratuite, anunțați-ne.