If-Koubou

NVIDIA SHIELD este cel mai puternic set de top box pe care îl puteți cumpăra

NVIDIA SHIELD este cel mai puternic set de top box pe care îl puteți cumpăra (Cum să)

Există o mulțime de set-top-box-uri streaming acolo: Apple TV, Roku, Amazon Fire TV ... și sigur, fiecare au avantajele lor. Dar dacă doriți setul top box care face absolut cel mai mult, care poate manipula orice aruncați la ea și să lase un loc pentru tweaking, este NVIDIA SHIELD cu Android TV.

Permiteți-mi să vă spun de ce.

Tot conținutul, tot timpul

Recent, a existat o grămadă de hullabaloo despre faptul că YouTube nu se afla pe Fire TV, Amazon nu se află pe Chromecast și tot ce jazz. Companiile încep să se descurce, dar cine știe ce se va întâmpla în cele din urmă.

În ciuda faptului că este o cutie Android TV, SHIELD este complet neafectat de acest lucru - spre deosebire de Chromecast, a avut pentru mult timp Amazon Prime Video.

Și știi ce stă lângă ea? YouTube. Plus un absolutucis din alte conținuturi: Sling, Netflix, HBO Now, Twitch, Showtime, PlayStation Vue, YouTube TV, Hulu ... și multe altele.

Desigur, îmi dau seama că acest tip de varietate nu este exclusiv pentru SHIELD-Roku și Apple TV au, de asemenea, acces la aceleași aplicații. (Deși Apple TV a trebuit mult timp să obțină Amazon Prime Video.) Dar este un bun punct de plecare. SHIELD începe să strălucească într-adevăr, cu toate acestea, atunci când vine vorba de mai multe aplicații de putere utilizator, cum ar fi ...

Acces ușor la Kodi și un server Plex încorporat

Kodi și Plex sunt ultima platformă media dacă aveți o mulțime de filme, spectacole și muzică stocate local. Am văzut mai multe persoane care recomandă Fire TV sau Fire TV stick ca fiind cea mai bună opțiune deoarece poate fi "jailbroken" pentru a instala Kodi. DarKodi este disponibil pentru SHIELD direct de la Magazin Play. Nu este necesară nicio înrădăcinare sau modificare - pur și simplu o instalați alături de toate celelalte aplicații ale dvs. și apoi configurați-o după cum doriți. Android TV este singura platformă de pe piață care oferă Kodi cu ușurință.

SHIELD merge de asemenea un pas mai departe cu Plex. Nu numai prin facilitarea instalării (ceea ce este destul de comun pe majoritatea platformelor în acest moment), ci și prin oferirea serverului Plex. Așa este: dacă nu aveți un server de acasă dedicat, cu filmele pe care le puteți găsi, puteți configura foarte ușor un server Plex pe SHIELD. Din nou, acesta este singurul set-top box de pe piață cu această opțiune.

Mai multă putere decât poți să scuturezi un stick la

Când vine vorba de energie brută în set-top box-uri, cele mai multe dintre ele pur și simplu nu-l au. Și știți ce, este bine pentru cele mai de bază utilizări, dar când vine vorba de a juca videoclipuri cu rate mai mari (cum ar fi riposturile Blu-ray), de a juca jocuri (vezi mai jos) și de a servi media (vezi mai sus) curajul de a face munca este o necesitate. Din fericire, SHIELD este mâna în jos cea mai puternică cutie pe care o puteți arunca la. Procesorul său Tegra X1 este rapid și 3GB de memorie RAM este mai mult decât orice casetă concurente. GPU-ul de 256 de nuclee facilitează de asemenea împingerea conținutului de 4K, ceea ce este necesar dacă căutați o cutie pentru viitor.

În timp ce SHIELD standard oferă 16 GB de stocare internă cu opțiunea de extindere ușoară, există și o versiune Pro care împachetează un hard disk enorm de 500 GB. Deci, nu numai că aveți cele mai bune specificații de pe piață pentru un set top box, dar și o cantitate absolut insane de stocare. Aceasta este o necesitate dacă aveți de gând să utilizați SHIELD ca server Plex ... sau pur și simplu doriți să instalați tot ceea ce Play Store are de oferit.

Este un sistem de jocuri, de asemenea

Uite, NVIDIA este o companie de jocuri, decidesigur SHIELD va avea capacitatea de joc. Dar nu vorbim doar de capabilități casual de jocuri ca și alte set-top-box-uri: vorbim de jocuri full-on consola de calitate aici. SHIELD are numeroase porturi exclusive disponibile, printre care unele dintre cele mai bune jocuri care există vreodată, cum ar fiMetal Gear Solid 3: Eater de șarpe, Tomb Raider, Frontierele 2Portal, Jumătate din viață 2... și asta e doar pentru a numi câteva.

Și dacă sunteți un jucător pe PC - chiar și unul ocazional - puteți să vă difuzați jocurile de pe PC pe televizor utilizând NVIDIA GameStream. Deci, în loc să stați la birou ore întregi, puteți să stați în fața unui televizor mare pe o canapea confortabilă. Asta e tare.

Dar asta nu este totul: SHIELD are, de asemenea, acces la GeForce Now, serviciul de streaming online al NVIDIA. Aceasta vă va oferi o sumă de opt dolari pe lună, dar ei continuă să adauge noi jocuri pentru a-ți face profit de dolari. Și din experiența mea, calitatea streaming este fantastic. Este cu siguranță o modalitate foarte bună de a avea acces la unele jocuri pe care poate doriți să le jucați, dar nu vă simțiți cumpărați.

Asistent Google la atingere

În cele din urmă, dacă vă aflați în ecosistemul Google, probabil că sunteți deja familiarizat cu Asistentul Google. Dacă ați fi dorit vreodată Asistentul de pe televizor, SHIELD este singura casetă pe care o puteți face cu (cel puțin pentru moment). Este prima și singura casetă Android TV care are acces la asistent, transformând televizorul într-un hub imens de control. Desigur, poți să faci toate celelalte lucruri reusite Asistentul de pe telefonul tău poate, de asemenea, să stabilească întâlniri și mementouri, să-i pună întrebări, să-i spună să găsească filme / videoclipuri și altele asemenea.

Toată această putere, desigur, vine la un preț. La un preț de pornire de 199 USD (299 USD pentru modelul Pro), SHIELD este cea mai scumpă cutie de pe piață. Nu o să mint și să spun că acolo nu mai sunt niște casete mai bune, cum ar fi Roku Ultra. Dar, pentru toate extra-urile pe care le oferă, SHIELD merită absolut prețul cerut. Este cel mai puternic sistem personalizabil pe care îl veți găsi pe această parte a unui PC personalizat (și mult mai scump) de la home theater.