If-Koubou

Ultimul ghid pentru utilizarea Emoji pe Mac

Ultimul ghid pentru utilizarea Emoji pe Mac (Cum să)

S-ar putea să credeți că emoji aparțin numai telefonului dvs. și este adevărat că aceste hieroglife post-moderne nu au decolat până la revoluția smartphone-urilor. Dar asta nu înseamnă că nu le puteți folosi pe computer, mai ales dacă dețineți un Mac. Există tot felul de caracteristici specifice emoji coapte în MacOS.

V-am arătat elementele de bază ale emojilor înainte, dar dacă sunteți un adevărat fan de emoji, veți dori mai multă putere. Iată cum se obține.

Introduceți rapid Emoji

Apple niciodată nu a anunțat-o într-adevăr, dar macOS face relativ ușor să inserați emoji în timp ce tastați. Pur și simplu apăsați Control, Command și Space pentru a afișa fereastra emoji.

De aici puteți naviga prin fiecare emoji, fie prin defilare, fie prin categorie. De asemenea, puteți începe să tastați pentru a căuta rapid un anumit emoji:

În plus față de emoji, veți găsi tot felul de simboluri speciale de unicode, cum ar fi ⌘, ⏏, și ♠, de exemplu. Este, de asemenea, o modalitate utilă pentru persoanele cu tastatură din SUA de a găsi rapid simboluri internaționale, cum ar fi simbolul euro (€) sau simbolul lirei britanice (£).

Asigurați-Emoji mai ușor de utilizat cu Rocket

Dacă sunteți utilizator Slack, știți că platforma de chat nu emodifică corect. În Slack, inserarea unui emoji este la fel de ușor de scris folosind un colon (:) urmat de un cuvânt care descrie ceea ce căutați - pop-urile de completare automată fac lucrurile și mai rapid. Este rapid și intuitiv și, spre deosebire de metoda descrisă mai sus, nu necesită alte gesturi.

Rocket este o aplicație Mac simplu și gratuită care aduce această caracteristică pentru fiecare program de pe Mac. Folosirea lui nu ar putea fi mai simplă: introduceți doar un colon urmat de cuvântul pe care îl căutați. Rezultatele căutării în timp real vă arată opțiunile pe măsură ce tastați și puteți apăsa "Enter" pentru a alege ceva. Asa:

Dacă sunteți cu adevarat dependent de emoji, vă recomand să setați acest program în sus. Sigur, aceasta vă salvează numai câteva apăsări de taste, dar asta ar putea să merite.

Dacă preferați să nu aveți un program terță parte care rulează în mod constant, verificați Macmoji. Aceasta folosește caracteristica nativă auto-înlocuire în MacOS pentru a realiza aproape același lucru, principala diferență fiind că trebuie să cunoașteți ortografia exactă a unui emoji pentru ao folosi.

Uită-te la orice Emoji rapid

Emoji sunt mici și, uneori, e greu să-ți dai seama ce ar trebui să fie. Macul dvs. vă poate ajuta.

Mulți oameni ignoră aplicația Dicționar care vine cu macOS, și asta e prea rău: este mult mai mult decât un dicționar. Poate că caracteristica mea preferată este integrarea cu întregul sistem de operare: evidențiați și faceți clic dreapta pe orice, sau folosiți cele trei gesturi cu atingere cu degetul și puteți căuta rapid orice cuvânt. După cum se dovedește, aceasta funcționează și pentru emoji:

Este curat, dar tot ce face este să dai definiția numelui emoji. Dacă preferați să vedeți o imagine mai amplă a emoji, împreună cu un link către mai multe informații, vă recomandăm să instalați dicționarul Emojipedia. Doar descărcați fișierul și veți avea un fișier .dictionary în dosarul descărcări.

Trageți acest fișier la ~ / Library / Dicționare; va trebui să știți cum să accesați folderul ascuns al Bibliotecii de pe Mac.

Apoi, aprindeți dicționarul, pe care îl veți găsi în dosarul Aplicații. Navigați la Dicționar> Preferințe din bara de meniu, apoi derulați în jos până când găsiți Emojipedia.

Asigurați-vă că acest dicționar este verificat. Acum puteți căuta emoji în același mod în care faceți cuvinte.

Dacă vreodată nu știți ce ar trebui să fie un emoji, acest lucru vă va oferi o imagine mai mare și o scurtă descriere. Probabil că nu vă va salva viața, dar ar putea.