If-Koubou

Încercați noile caracteristici Safari din timp cu previzualizarea tehnologiei Safari

Încercați noile caracteristici Safari din timp cu previzualizarea tehnologiei Safari (Cum să)

Unele dintre cele mai noi caracteristici noi din viitoarea MacOS 10.13 High Sierra se află în Safari și le puteți încerca acum fără a vă actualiza întregul sistem de operare.

În timpul programului WWDC 2017, Apple sa înmuiat cu performanța Safari mai rapidă, a prezentat o nouă caracteristică de bloc pentru toate videoclipurile automate și a vorbit despre blocarea anunțurilor de la urmărirea mișcărilor. Puteți încerca aceste caracteristici cu previzualizarea Safari Technology. Această descărcare gratuită este destinată în primul rând dezvoltatorilor web, care pot folosi instrumentul pentru a confirma că site-urile lor vor funcționa pe versiunile viitoare de Safari pentru MacOS și iOS. Dar este și o modalitate rapidă de a încerca noi caracteristici, inclusiv cele care apar în MacOS High Sierra.

Pentru a începe, mergeți la pagina de previzualizare Safari Technology Technology de pe site-ul Apple, apoi descărcați versiunea actuală a sistemului de operare.

Montați fișierul DMG și veți găsi un fișier PKG.

Faceți dublu clic pe PKG pentru a rula procesul de instalare, urmând instrucțiunile pentru instalarea software-ului.

Când programul de instalare este finalizat, veți găsi Previzualizarea Safari Technology în dosarul Aplicații. Pictograma arată la fel ca Safari, dar este purpuriu în loc de albastru, ceea ce face ușor de a spune cele două programe în afară.

Și sunt cu adevărat două programe diferite. Niciuna dintre setările Safari nu va transfera peste nici un marcaj, nici un istoric, nimic. Este, pentru toate intențiile și scopurile, un browser separat.

Chiar nu trebuie să folosiți previzualizarea Safari Technology Preview ca browser principal: Apple lucrează în continuare la bug-uri. Dar dacă doriți doar să vedeți noile caracteristici în curs, puteți.

De exemplu: există un nou articol "Setări pentru acest site" din bara de meniu, care se găsește dacă faceți clic pe "Previzualizare tehnologie Safari". Acest lucru vă permite să utilizați Modul Reader implicit pe orice site web, ceea ce este o caracteristică nouă, despre care Apple nu a discutat niciodată.

Am încercat asta și e minunat. De asemenea, puteți activa blocarea conținutului pe bază de site-uri, setați un zoom personalizat pentru un site și împiedicați redarea automată a videoclipurilor. Puteți revizui toate setările datorită noii secțiuni "Site-uri Web" din fereastra preferințelor Safari.

Sunt foarte încântat de aceste caracteristici. Dacă doriți să le încercați, fără a vă actualiza întregul sistem de operare, vă sugerăm să oferiți o analiză Safari Technology Preview. Cred că toată lumea ar trebui să părăsească Google Chrome pentru Safari, iar aceste noi caracteristici se adaugă doar la această concluzie.