If-Koubou

Încercați Windows Phone 7 pe PC-ul dvs. astăzi

Încercați Windows Phone 7 pe PC-ul dvs. astăzi (Cum să)

Anticiparea a fost construită pentru noul Windows Phone 7 Series de când Microsoft a dezvăluit-o la Mobile World Congress în luna februarie. Acum, grație instrumentelor gratuite pentru dezvoltatori, puteți obține o experiență de primă mână cu dispozitivele de bază Windows Phone 7 Series de pe PC.

Windows Phone 7 Series reprezintă o schimbare uriașă în domeniul mobil pentru Microsoft, aducând uluitorul Zune HD UI la o platformă inovatoare de telefonie. Windows Mobile a fost deseori criticat pentru faptul că se află în spatele altor platforme Smartphone, dar Microsoft încearcă să-și recâștige liderul cu această nouă versiune viitoare. O platformă trebuie să aibă dezvoltatori în spatele ei pentru a fi util, astfel încât au lansat un set complet de instrumente de dezvoltare gratuită, astfel încât oricine poate face aplicații pentru azi. Sau, dacă doriți să jucați pur și simplu cu Windows Phone 7, puteți utiliza emulatorul inclus pentru a încerca noua interfață Metro. Iată cum puteți face acest lucru astăzi pe computerul Vista sau 7.

Rețineți: aceste instrumente sunt o versiune a tehnologiei de examinare a clienților, așa că instalați-le numai dacă vă simțiți confortabil folosind software-ul pre-lansare.

Noțiuni de bază

Mai întâi, descărcați Windows Phone Developer Tools CTP (link dedesupt) și rulați programul de instalare. Acest lucru va instala versiuni de vizualizare a tehnologiei client (CTP) ale Visual Studio 2010 Express pentru Windows Phone, Windows Phone Emulator, Silverlight pentru Windows Phone și XNA 4.0 Game Studio pe computer, toate fiind necesare și nu pot fi instalate individual.

Acceptați acordul de licență când vi se solicită acest lucru.

Faceți clic pe "Instalați acum" pentru a instala instrumentele de care aveți nevoie. Singura opțiune de personalizare a setării este locul unde puteți salva fișierele, deci alegeți Personalizați dacă doriți să faceți acest lucru.

Programul de instalare va descărca automat și instala componentele de care aveți nevoie și va descărca suplimentar programe de 32 sau 64 de biți, în funcție de sistemul dvs. de operare.

După instalarea la jumătatea drumului, vi se va solicita să reporniți sistemul.

Odată ce computerul este repornit, configurarea va fi reluată automat fără alte intrări.

Când ați terminat instalarea, faceți clic pe "Executare produs acum" pentru a începe.

Executarea Windows Phone 7 pe PC

Acum, când ați instalat instrumentele Windows Phone Developer, este timpul să rulați emulatorul Windows Phone. Dacă ați făcut clic pe "Porniți produsul acum", când ați terminat instalarea, Visual Studio 2010 Express pentru Windows Phone ar fi trebuit deja să înceapă.

Dacă nu, introduceți "studio vizual" în căutarea meniului de pornire și selectați "Microsoft Visual Studio 2010 Express pentru Windows Phone".

Acum, pentru a rula emulatorul Windows Phone 7, trebuie să testați o aplicație. Deci, chiar dacă nu știți cum să programați, putem să deschideți un șablon de aplicație telefonică și apoi să îl testați pentru a rula emulatorul. Mai întâi, faceți clic pe Proiect nou în partea stângă a primei pagini.

Oricare dintre șabloanele de aplicații ar funcționa pentru acest lucru, dar aici, să selectăm "Windows Phone Application", apoi faceți clic pe Ok.

Iată noul șablon de aplicație, care conține deja cadrul de bază pentru aplicații telefonice. Aici începeți dacă doriți să dezvoltați o aplicație Windows Phone, dar pentru moment dorim doar să vedem Windows Phone 7 în acțiune.

Deci, pentru a rula emulatorul, faceți clic pe Debug din meniu și apoi selectați Debugging.

Noua dvs. aplicație va fi lansată în interiorul emulatorului Windows Phone 7 Series. Șablonul implicit nu ne dă multe, dar arată o aplicație care rulează în Windows Phone 7.

Explorarea Windows Phone 7

Faceți clic pe butonul Windows de pe emulator pentru a merge la ecranul de pornire. Observați animația de tranziție de tip Zune HD. Emulatorul include numai Internet Explorer, aplicația dvs. de testare și câteva setări.

Faceți clic pe săgeata din dreapta pentru a vedea aplicațiile disponibile într-o listă.

Setările vă permit să modificați tema, setările regionale și data și ora în emulator. De asemenea, are un panou de setări pentru aplicații, dar în prezent nu este populat.

Setările Ora arată un interfață unică pentru telefonul Windows.

Puteți reveni la ecranul de pornire apăsând butonul Windows. Iată aplicația Internet Explorer care rulează, cu tastatura virtuală deschisă pentru a introduce o adresă. Rețineți că acest emulator poate accepta și intrarea de la tastatură, astfel încât să puteți introduce adrese fără să faceți clic pe tastatura virtuală.

Și aici Google rulează în Internet Explorer pe Windows Phone 7.

Windows Phone 7 acceptă accelerometre și puteți simula acest lucru în emulator. Faceți clic pe unul dintre butoanele de rotire pentru a roti ecranul în această direcție.

Iată site-ul nostru preferat din Internet Explorer pe Windows Phone 7 în modul peisaj.

Toate acestea, care rulează chiar pe desktop-ul Windows 7 ...

Instrumente pentru dezvoltatori pentru Windows Phone 7

Deși poate fi distractiv să se joace cu emulatorul Windows Phone 7, dezvoltatorii vor fi mult mai entuziasmați pentru a putea să creeze aplicații noi și interesante pentru acest lucru. Descărcarea de instrumente Windows Phone Developer Tools include Visual Studio Express și XNA Game Studio 4.0, care vă permite să creați jocuri și aplicații tentante pentru telefoanele Windows. Toate dezvoltările pentru telefoanele Windows vor fi în C #, Silverlight și cadrul jocului XNA. Visual Studio Express pentru Windows Phone include șabloane pentru acestea și, în plus, conține eșantioane de cod pentru a vă ajuta să începeți dezvoltarea.

Concluzie

Multe funcții nu sunt încă funcționale în această versiune de previzualizare, cum ar fi butonul de căutare și majoritatea aplicațiilor incluse. Totuși, acest lucru vă oferă încă o modalitate excelentă de a experimenta viitorul platformei Windows Phone. Și, pentru dezvoltatori, aceasta este șansa dvs. să vă marcați seria Windows Phone 7 Series chiar înainte de a fi lansată publicului. Jucați și dezvoltați fericit!

Link-uri

Descarcă Windows Phone Developer Tools CTP

Site de dezvoltatori Windows Phone