If-Koubou

Încărcați imagini în Photobucket Easy Way

Încărcați imagini în Photobucket Easy Way (Cum să)

Ați căutat o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga imagini la contul dvs. Photobucket? Acum poți cu extensia Photobucket Uploader pentru Firefox.

Înființat

După instalarea extensiei, veți observa o mică pictogramă "Photobucket" în colțul din dreapta jos. Pentru cei curioși, nu există buton de bara de instrumente pentru a vă face griji. În acest moment sunteți gata să plecați!

Iată o scurtă privire la contul Photobucket folosit pentru exemplul nostru ...

Puteți utiliza "pictograma barei de stare" pentru a vă conecta la contul dvs. Photobucket și pentru a accesa setările.

Aceasta este fereastra de mesaje pe care o veți vedea odată ce v-ați conectat la contul dvs. Veți fi întrebat dacă doriți să permiteți accesul la extensie în contul dvs. sau nu. Faceți clic pe "Permiteți" pentru a continua.

Opțiuni

După ce ați dat clic pe "Permiteți", veți observa următoarea bară de mesaje în partea de sus a ferestrei browserului. Puteți accesa "Setările, albumul de acasă sau organizatorul de albume" de aici.

Iată o privire la "Opțiuni fereastră" ... alegeți setările care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. personale.

Descărcați în acțiune

E timpul să încercați lucrurile! Am decis să facem o căutare de imagini la Google pentru wallpapere fantezie și am ales-o pe cea din colțul din stânga jos.

După deschiderea imaginii selectate într-o filă nouă (sau fereastră), accesați meniul "Context" și selectați "Încărcați în Photobucket".

De îndată ce ați selectat "Încărcare în Photobucket", veți vedea următoarea fereastră. Veți putea introduce orice informații pe care doriți să le asociați cu imaginea (inclusiv adresa URL sursă originală). Faceți clic pe "Încărcați" după ce ați terminat de introdus informațiile dorite.

Odată ce ați făcut clic pe "Încărcați", va apărea bara de mesaje care indică evoluția curentă a încărcării dvs. ...

Iar după terminarea încărcării, veți putea alege dintre "Coduri de legătură, Vizualizare imagine și Organizator de albume". Am făcut clic pe "Vizualizare imagine" și o nouă filă a fost deschisă în fundal ...

După ce ne-am focalizat pe fila recent deschisă, acesta a fost ceea ce a arătat ... o vedere frumoasă a imaginii noastre noi și accesul ușor la toate legăturile (foarte frumos!).

Concluzie

Photobucket Uploader oferă o modalitate rapidă și ușoară de a încărca imagini în contul dvs. Photobucket în timp ce utilizați Firefox. A se distra!

Link-uri

Descărcați extensia Uploader Photobucket (Mozilla Add-ons)