If-Koubou

Utilizați un instrument gratuit, portabil pentru a vă vedea parolele din contul dvs. lastpass offline

Utilizați un instrument gratuit, portabil pentru a vă vedea parolele din contul dvs. lastpass offline (Cum să)

LastPass este un manager de parole online care vă permite să stocați în siguranță toate parolele și să le accesați de oriunde. După cum spun dezvoltatorii LastPass, este ultima parolă pe care trebuie să o ții minte.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe să începeți cu LastPass, consultați ghidul nostru pentru a începe cu LastPass. Se explică ce este LastPass, cum se înregistrează și se instalează LastPass și cum se folosește LastPass pentru a genera și stoca parole securizate. De asemenea, am publicat un articol despre crearea și utilizarea de note securizate în LastPass.

Puteți utiliza LastPass pentru a stoca numele de utilizator și parolele pentru site-urile web și apoi conectați-vă la aceste site-uri cu un singur clic. Toate datele stocate în LastPass sunt sincronizate automat și îl puteți accesa de pe orice computer Windows, Linux sau Mac utilizând o extensie de browser web și majoritatea sistemelor de operare populare cu smartphone, cum ar fi Android, iPhone și BlackBerry. Toate datele dvs. pentru LastPass sunt criptate local pe computerul dvs. înainte de a fi trimise pe serverele LastPass și numai parola dvs. Master LastPass o poate debloca. De asemenea, puteți stoca mai mult decât doar nume de utilizator și parole în LastPass. Orice date confidențiale pot fi stocate în LastPass.

Metoda implicită de accesare a informațiilor criptate stocate în LastPass este online utilizând o extensie a browserului web. Cu toate acestea, ce faceți dacă aveți nevoie să accesați anumite informații din seiful dvs. LastPass și utilizați un computer fără o conexiune la internet? LastPass Pocket este un program portabil care vă permite să descărcați toate datele LastPass de pe server și să le stocați într-un fișier criptat securizat pe care îl puteți salva pe o unitate flash USB și puteți lua cu dvs.

Există unele limitări ale lui LastPass Pocket. O limitare este că vă permite doar să vizualizați datele din seiful dvs. LastPass. Puteți edita intrările care sunt descărcate în LastPass Pocket din seiful dvs. online, dar intrările nu pot fi încărcate înapoi în seiful dvs. LastPass și sunt disponibile numai atâta timp cât este deschis Pocket Pocket. Pentru a salva toate înregistrările modificate sau adăugate și pentru a avea acces offline la intrările dvs. atunci când redeschideți programul LastPass Pocket, trebuie să exportați seiful într-un fișier criptat salvat local. O altă limitare a programului LastPass Pocket este că odată ce exportați datele într-un fișier criptat local și apoi îl deschideți din nou în LastPass Pocket, nu puteți adăuga sau edita intrări. Puteți vedea numai intrările și puteți copia informațiile din intrări. Este recomandat să utilizați numai ultimul Pocket Pocket pentru vizualizarea intrărilor dvs., nu ca o salvare de parolă editable offline.

Acestea fiind spuse, vă vom arăta cum să descărcați seiful LastPass în LastPass Pocket, să adăugați o intrare și să exportați datele într-un fișier securizat, criptat local.

Descărcați fișierul pocket.exe (link-ul este la sfârșitul acestui articol) și salvați-l pe o unitate flash USB sau o unitate externă. Faceți dublu clic pe fișierul pocket.exe pentru a rula aplicația LastPass Pocket.

Se afișează caseta de dialog Open data criptată. Introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pentru seiful dvs. LastPass. Pentru locația datelor, selectați Încărcare date de la LastPass.com. Utilizați casetele de selectare de lângă Memorare? pentru a avea buzunarul LastPass amintiți informațiile introduse în această casetă de dialog, dacă doriți. Nu vă recomandăm să aveți în memoria parolei LastPass Pocket. Dacă trebuie să îl introduceți de fiecare dată, este mai sigur. Faceți clic pe Deschideți.

Seiful dvs. LastPass este descărcat de pe site-ul Web LastPass și extras în LastPass Pocket.

NOTĂ: Structura grupului din bolta dvs. poate să arate diferit. Am transformat un fișier KeePass în LastPass, astfel că grupurile au fost create din grupurile din KeePass.

Puteți adăuga elemente în seiful dvs. local și puteți modifica elementele pe care le-ați descărcat. De exemplu, pentru a adăuga o notă sigură, selectați Adăugați Notă sigură din meniul Editați.

NOTĂ: Amintiți-vă că puteți adăuga și edita elemente doar atunci când vă descărcați inițial seiful în LastPass Pocket. Odată ce vă exportați datele (explicate mai târziu în acest articol) și deschideți-o din nou, nu mai puteți edita seiful.

Se afișează caseta de dialog Add Secure Note. Introduceți un nume pentru notă și selectați un grup din lista derulantă. Introduceți informațiile private pe care doriți să le stocați pentru această notă în caseta Note. Dacă doriți să trebuiască să introduceți din nou parola pentru a accesa această notă în LastPass Pocket, bifați caseta de validare Required Reprompt. Faceți clic pe OK.

Nota securizată este adăugată la grupul Secure Notes.

Pentru a salva datele în seiful dvs. într-un fișier local, securizat, pe care îl puteți accesa când nu sunteți online, selectați Export din meniul Fișier.

În caseta de dialog Exportă datele, selectați dacă doriți să exportați o copie criptată a datelor sau să exportați o copie de text simplu a datelor în format CSV. Vă recomandăm să vă exportați datele într-un fișier criptat. Dacă exportați în text simplu, datele dvs. NU vor fi protejate deloc.

Introduceți parola pentru seiful dvs. în caseta de editare a parolei.

Utilizați butonul Răsfoiți pentru a selecta o locație pentru fișierul XML criptat. Am stocat-o pe unitatea flash USB cu fișierul pocket.exe. Nimeni nu poate accesa seiful dvs. criptat fără parola principală.

Din nou, selectați dacă vreți ca ultimul buzunar să-și amintească parola și locația datelor utilizând casetele de selectare de lângă Amintește-ți. Din nou, nu vă recomandăm să țineți minte parola dvs. pentru LastPass Pocket. Faceți clic pe Export pentru a crea fișierul criptat.

Dacă ați exportat anterior datele dvs. la același nume de fișier, va apărea următoarea casetă de dialog. Faceți clic pe OK pentru a înlocui fișierul cu datele actualizate.

Se afișează o casetă de dialog când datele dvs. au fost exportate cu succes.

Acum, când deschideți din nou programul LastPass Pocket sau când selectați Deschidere date criptate din meniul Fișier din cadrul programului, puteți alege să deschideți datele seifului criptat salvat local. Pentru a face acest lucru, selectați Încărcați datele mele dintr-un fișier de pe butonul radio al calculatorului de lângă Locația datelor.Faceți clic pe butonul Răsfoiți pentru a selecta fișierul.

În Specificați locația fișierului de date, navigați la locul unde ați exportat fișierul de date criptat, selectați-l și faceți clic pe Deschidere.

Calea spre fișierul dvs. criptat se afișează în caseta de editare. Faceți clic pe Deschidere pentru a importa datele înapoi în Pocket LastPass.

LastPass este de asemenea disponibil într-o versiune portabilă care poate fi instalată în versiunile portabile de Firefox și Chrome. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru a accesa în siguranță seiful dvs. LastPass, dacă folosiți adesea cafenele Internet sau mergeți online de pe computere nesigure. Consultați manualul LastPass Portable pentru mai multe informații despre descărcarea și instalarea versiunilor portabile de Firefox și Chrome și instalarea pluginurilor LastPass.

Descărcați ultimul buzunar din https://lastpass.com/misc_download.php.

Parolele și alte informații sunt descărcate în sistemul local de unde pot fi accesate atâta timp cât aplicația rămâne deschisă.

Dacă închideți din nou programul, informațiile nu mai sunt disponibile, cu excepția cazului în care acestea sunt exportate către sistemul local. Opțiunea de a exporta toate parolele este disponibilă făcând clic pe File> Export.

Parolele pot fi salvate într-un fișier criptat, care este protejat de parola de master LastPass sau o copie de text simplu care nu este protejată și nu poate fi citită de nimeni cu acces la computer. Odată ce parolele au fost exportate, acestea pot fi încărcate înapoi în managerul de parole în orice moment, chiar dacă nu există acces la Internet disponibil în acel moment.

Toate informațiile pot fi copiate în clipboard pentru a fi utilizate în alte programe sau servicii.

Last Pass Pocket este un instrument interesant pentru utilizatorii Last Pass care au nevoie de acces offline la parolele lor. Managerul de parole este disponibil numai pentru Windows și Mac. Utilizatorii de Windows pot descărca o ediție pe 32 de biți sau pe 64 de biți a programului portabil. (prin intermediul)

Descărcați ultimul buzunar din https://lastpass.com/misc_download.php.

LastPass Pocket "Manualul utilizatorului LastPass

LastPass Portable "Manualul utilizatorului LastPass

Sfârșit.

Păstrați-i pe cei greu să-și amintească numerele de carduri disponibile și securizate cu LastPass - Cum-Pentru Geek

Instalați extensia LastPass în Opera Browser - Cum-Pentru Geek

Cum să-Geek Ghid pentru a începe cu LastPass - Cum-Pentru a Geek

Nu există aproape nicio altă extensie / add-on pentru browser care poate face experiența de navigare pe Internet la fel de convenabilă ca Lastpass. După cum spun dezvoltatorii acestui utilitar, ultima parolă pe care va trebui vreodată să o rețineți și luni de zile LastPass a făcut asta pentru mine.

Cu toate acestea, există o mică încurcătură, LastPass a făcut din mine un obicei să nu-mi amintesc parolele, deoarece le dau la LastPass vechi-încredere și merg mai departe. Deci, dacă folosesc un alt computer, devine frustrant să încerci să ghicesc parola pentru conturile mele care nu sunt atât de mult utilizate. Pentru astfel de momente, luați în considerare utilizarea Pocket LastPass.

Această aplicație portabilă vă poate colecta toate informațiile de conectare din contul dvs. Lastpass.com sau un fișier criptat pe unitatea hard disk și afișați aceste informații într-o interfață simplă.

Este la fel de simplu ca tu poți să o faci. La nivelul inițial, vi se cere să introduceți acreditările dvs. LastPass sau să furnizați calea către fișierul de date criptat în sistemul de fișiere local. De asemenea, puteți alege să vă amintiți calea fișierului sau e-mailul și parola pentru conectare. Interfața principală însăși oferă parole stocate clasificate în Toate, Favorite, Secure Note etc., pentru a numi câteva. Puteți alege să copiați aproape orice câmp din meniul Vizualizare și, în final, puteți dezvălui toate parolele dacă aveți nevoie de ceva din ele (pentru acest lucru este necesar din nou introducerea parolei principale).

LastPass Pocket este o aplicație gratuită, portabilă de la dezvoltatorii programului LastPass, care poate servi atât o seifă de stocare offline, cât și o copie de siguranță a parolelor. Funcționează atât cu sisteme de operare pe 32 și 64 de biți, cât și cu Windows, Mac OS X și Linux.

Descărcați LassPass Pocket (Windows) (Accesați fila Windows și veți găsi instrumentul în partea de jos a paginii)

LastPass Pocket este un instrument desktop pentru a vizualiza parolele dvs. offline