If-Koubou

Vizualizați fișierele cache-ului Internet Explorer în modul ușor

Vizualizați fișierele cache-ului Internet Explorer în modul ușor (Cum să)

Uneori este posibil să aveți nevoie de o modalitate rapidă și ușoară de accesare a cache-ului Internet Explorer. Astăzi, ne uităm la IECacheView, care este o aplicație excelentă pentru a face treaba.

Înființat

Nu există nici o instalație pentru care să vă faceți griji. Pur și simplu dezarhivați fișierul zip program, plasați cele două fișiere în interiorul (IECacheView.exe și IECacheView.chm) în folderul lor propriu în Program Files și creați o scurtătură. Totul va fi gata să meargă.

Odată ce deschideți IECacheView, acesta va arăta ...

Derulați în partea dreaptă a aplicației și obțineți informații suplimentare și este ușor să personalizați coloanele care sunt afișate în funcție de nevoile dvs. personale.

Meniuri

Timpul pentru o privire la sistemul de meniuri pentru IECacheView ... aici puteți vedea "File, Edit & View Menus". Fiecare dintre ele oferă o multitudine de opțiuni pe care le puteți aplica în foldere, cache, sub-foldere, deschiderea adreselor URL, salvarea, ștergerea și copierea, afișarea (adică liniile și coloanele de rețea), rapoarte html și multe altelefoarte frumos!).

"Opțiunile și meniurile de ajutor". Observați că puteți specifica tipurile de fișiere pe care doriți să le afișați (foarte convenabil!).

Acestea sunt opțiunile disponibile în meniul "Clic dreapta".

Concluzie

IECacheView vă oferă un utilitar foarte mic, dacă aveți vreodată nevoie de o modalitate rapidă și ușoară de a sapa în cache-ul Internet Explorer.

Link-uri

Descărcați IECacheView (versiunea 1.31)

Notă: linkul Descărcare se află în partea de jos a paginii.

Funcționează pe: Windows 98 - Vista, Internet Explorer 6 - 8

Instalat la: Windows Vista (32 biți), Service Pack 2