If-Koubou

Vizualizați hărți Google și obțineți indicații de orientare în Google Chrome

Vizualizați hărți Google și obțineți indicații de orientare în Google Chrome (Cum să)

De fiecare dată, trebuie să privim cu toții o hartă în scop de referință sau să obținem indicații. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații rapide de referință rapide, luați-ne alături de noi când examinăm extensia Mini Google Maps pentru Google Chrome.

Mini Google Maps în acțiune

În timp ce acest lucru poate părea o extensie a hărții mai degrabă de bază, este mai mult decât o întâlnire cu ochiul la prima vedere. Aici este afișarea implicită atunci când deschideți Mini Google Maps pentru prima dată. Lucrurile pe care le-a plăcut cu adevărat în legătură cu această extensie au fost:

  • Sunt disponibile trei viziuni aeriene diferite (Harta, Satelit și Terrain)
  • Sunt disponibile trei dimensiuni diferite de vizualizare (iar extensia memorează dimensiunea aleasă)
  • Abilitatea de a obține direcții în combinație cu o hartă

Am decis să încercăm fiecare dintre dimensiunile de vizionare disponibile ... aici puteți vedea "Medium Setting". Observați că scara rămâne aceeași, dar pentru a vedea este inclus mai mult teritoriu.

Apoi "Setarea Mare" ... pe care am preferat infinit față de ceilalți. Încă o dată se uită la cantitatea de teritoriu inclusă implicit ... foarte frumos.

Trecerea la "Vizualizare satelit" ...

Urmat de "Terrain View".

Pentru primul nostru exemplu, am decis să ne uităm la Vancouver, British Columbia. După ce am micșorat puțin, am avut o hartă foarte frumoasă.

Pentru următorul test am cerut instrucțiuni de la Vancouver la Toronto. Atât direcțiile, cât și harta s-au dovedit foarte bine.

Și doar pentru distracție am privit Parisul, Franța, cu "Vederea prin satelit".

Concluzie

Dacă vă aflați nevoit să vizualizați o hartă sau să obțineți indicații adesea, atunci extensia Mini Google Maps va fi un instrument foarte util pentru dvs.

Link-uri

Descărcați extensia Mini Google Maps (Google Chrome Extensions)