If-Koubou

Vizualizați site-uri mobile în Windows cu Safari 4 Tools Developer

Vizualizați site-uri mobile în Windows cu Safari 4 Tools Developer (Cum să)

Doriți să încercați site-uri mobile concepute pentru iPhone și alte dispozitive mobile de pe PC? Safari 4 pentru Windows vă permite să faceți acest lucru cu ușurință cu ajutorul instrumentelor pentru dezvoltatori.

În mod implicit, Safari va afișa site-uri standard pentru desktop. Dar, făcând o simplă schimbare, îl puteți schimba la lucru ca Safari Mobile pe iPhone sau iPod Touch.

Noțiuni de bază

Mai întâi, asigurați-vă că aveți instalat Safari 4 pentru Windows. Puteți descărca direct Safari (link dedesupt) și instalați-o ca de obicei.

Sau dacă aveți deja instalat un alt program Apple, cum ar fi QuickTime sau iTunes, îl puteți instala din actualizarea software-ului Apple. Pur și simplu intrați app software update în caseta de căutare din meniul Start.

Apoi selectați Safari 4 din lista de software nou disponibil. Faceți clic pe Instalați pentru a descărca și instala automat Safari.

Acceptați acordul de licență, iar apoi Safari se va instala automat.

Odată terminată, Safari va fi gata de utilizare.

Vedeți site-urile mobile din Safari

În primul rând, trebuie să activați instrumentele pentru dezvoltatori. Dați clic pe pictograma roată din bara de instrumente și selectați Preferințe.

Faceți clic pe fila Complex, apoi bifați caseta care afișează "Afișați meniul Dezvoltare în bara de meniuri".

După ce închideți caseta de setări, dați clic pe pictograma paginii, selectați Dezvoltați, apoi Agenda utilizator, apoi alegeți una din setările Mobile Safari. În testul nostru am ales Mobile Safari 3.1.2 - iPhone.

Pentru a face ca browserul dvs. să emuleze mai bine un dispozitiv mobil, puteți ascunde marcajele și bara de filete pentru a avea o interfață mai raționalizată.

Faceți clic pe pictograma Gear și selectați "Ascundeți bara de marcaje", apoi repetați și dați clic pe "Ascundeți bara de filă".

De asemenea, vă puteți micsora fereastra pentru a vă apropia de dimensiunea ecranului unui dispozitiv mobil. Odată ce ați făcut aceste lucruri, Safari ar trebui să arate similar cu această captură de ecran. Aici am încărcat Google.com și îl puteți vedea în interfața stilului iPhone.

Pur și simplu introduceți orice site web în bara de adrese și se va încărca în interfața sa mobilă dacă are una. Aici sunt celelalte oferte Google mobile, chiar în interiorul Windows.

Gmail încarcă mesaje cu interfața iPhone implicită.

Un site special mobil interesant este Apple's iPhone Ghidul utilizatorului on-line. Când este încărcat în Safari cu setarea pentru iPhone, acesta se încarcă cu un interfață mobilă foarte frumoasă, care funcționează exact ca o aplicație pentru iPhone. De fapt, puteți chiar să faceți clic și să trageți pentru a derula, la fel cum ați face cu degetul pe un iPhone.

Concluzie

Chiar dacă nu aveți un smartphone, puteți să previzualizați în continuare ce site-uri vor arăta pe ele cu acest truc. Nu toate site-urile vor funcționa, desigur, dar este distractiv să jucăm cu site-uri diferite care au versiuni mobile.

Link-uri:

Safari 4 Descărcați

Ghidul utilizatorului Apple iPhone online