If-Koubou

Vizualizați mai multe zone de timp pe desktop-ul Vista

Vizualizați mai multe zone de timp pe desktop-ul Vista (Cum să)

Anul trecut am scris un articol despre modul de vizualizare a mai multor fusuri orare în calendarul Outlook 2007. Putem face un truc similar pentru a vedea mai multe fusuri orare pe desktop-ul Vista, de asemenea. Acest lucru vine foarte util dacă faceți afaceri pe plan internațional sau în diferite fusuri orare din Statele Unite.

Primul clic dreapta pe ecranul de timp din colțul din dreapta jos al barei de activități și selectați Ajustare dată / oră.

Aceasta va deschide caseta de dialog Data și ora. Selectați fila "Ceasuri suplimentare" și plasați un marcaj de selectare lângă fiecare ceas pe care doriți să-l afișați. Ora dvs. locală va apărea întotdeauna, astfel încât să puteți adăuga două ceasuri suplimentare în diferite fusuri orare. Selectați fusul orar corespunzător și introduceți un nume de afișare familiar pentru fiecare.

După ce au fost configurate fusurile orare corespunzătoare, când faceți clic pe afișajul de timp, veți obține următoarea afișare a fiecărui fus orar pe care l-ați configurat.

De asemenea, dacă plasați cursorul peste afișarea timpului pe bara de activități, veți primi un afișaj mai mic. Pentru a îmbunătăți și mai mult acest afișaj, puteți să urmăriți sfaturile lui Geek în ceea ce privește activarea timpului militar.