If-Koubou

De ce expira parola mea în Windows?

De ce expira parola mea în Windows? (Cum să)

Un cititor de pe forum a întrebat ieri de ce parola a expirat la instalarea Windows Vista, deci iată răspunsul pentru toată lumea: Windows XP Professional, Windows Vista Business și Windows Vista Ultimate au o funcție integrată care permite conturilor de utilizatori să aibă o expirarea parolei.

Problema apare atunci când contul dvs. de utilizator local a fost setat să expire parola, deoarece nu există un loc evident pentru a schimba acea setare în Vista, deși este ușor de făcut. Rețineți că această problemă nu există în edițiile Home a Windows.

Deschideți panoul de administrare a utilizatorilor și grupurilor locale introducând lusrmgr.msc în caseta de căutare din meniul Start. (sau caseta Executare pe XP) Selectați "Utilizatori" din panoul din stânga și apoi faceți dublu clic pe contul de utilizator din listă.

Pe acest ecran veți găsi caseta de selectare "Parola nu expiră".

Doar asigurați-vă că este bifată caseta și nu veți mai fi nevoiți să vă schimbați parola.

Utilizatorii Windows XP / Vista Home

Dacă utilizați ediția Windows Home, puteți descărca User Manager pentru XP / Vista Home din XPHomeTools. Este un software shareware, dar puteți utiliza versiunea de încercare pentru a dezactiva expirarea.