If-Koubou

De ce butonul de declanșare al lui Selfie Stick mărește camera mea?

De ce butonul de declanșare al lui Selfie Stick mărește camera mea? (Cum să)

Dacă ați adunat recent un stick de auto-utilizare pe dispozitivul Android, s-ar putea să fi întâmpinat o problemă semnificativă: butonul de declanșare nu face în mod efectiv o fotografie (în schimb, zoom-ul aparatului foto). Citiți mai departe pe măsură ce vă ajutăm să îndreptați lucrurile și să vă aduceți înapoi la fotografiile cu o largă acoperire.

Nota editorului: Ne pare rău. Da, am scris un articol despre cum să folosim bastonul "Wand of Narcissus selfie". Vă rugăm să nu ezitați să ne rupeți în comentarii.

Dragă Cum-Pentru Geek,

Această problemă nu este exact critică a misiunii (și nu ezitați să mă tachinați despre asta), dar am cumpărat recent un stick selfie și lucrurile nu funcționează. Iată situația: am cumpărat un stick generic de tip selfie, care arată aproape de orice alt stick autoie afară (polul telescopic, butonul de pe mâner, cablul de mufă de telefon mic pe capătul care vă conectați la mufa pentru căști a telefonului pentru a controla camera) numai atunci când am cârlig până la telefonul meu Android nu face efectiv poze doar zoom-uri aparatul foto de la 1.0x la 4.0x.

Dacă îmi schimb telefonul pentru iPhone-ul soției mele, chiar dacă funcționează bine. Ce naiba? Care-i treaba? Cum pot să-mi iau stick-ul pentru a lucra cu telefonul meu Android?

Cu sinceritate,

Stick-ul Selfie Stumped

Deoarece producătorii mari și mici au răsturnat stick-urile autoie în numere de înregistrare pentru a răspunde creșterii popularității, nu este deloc surprinzător faptul că documentația care le vine cu ele lipsește sau nu există; nu fi surprins dacă cumperi unul și nu vine cu nici un fel de instrucțiuni.

Stickul tău de autocolant nu este rupt și telefonul tău nu funcționează prost. Ambii, de fapt, fac exact ceea ce ar trebui să facă. Să descalcăm ce se întâmplă și cum o puteți rezolva, astfel încât atât telefonul, cât și soția dvs. pot trăi în armonie cu autocolantul.

Cum comunică Selfie cu telefonul tău

În primul rând, bastoanele selfie vin în două varietăți (în măsura în care interfața cu camera de telefon mobil merge). Există varietatea Bluetooth în care de fapt împerecheați stick-ul selfie cu dispozitivul, ca și cum ați fi un headset Bluetooth. Butonul de pe stick trimite un semnal wireless la dispozitiv și fixează fotografia.

Mai multe stick-uri Bluetooth avansate, cum ar fi acest model Kootek, includ chiar mai multe butoane pentru zoom, declanșarea camerei și alte funcții (dacă aparatul dvs. acceptă astfel de trucuri avansate). Chiar și atunci, însă, puteți întâmpina aceeași problemă dacă dispozitivul Bluetooth este proiectat să funcționeze la fel ca și versiunea pe care urmează să o căutăm.

Cealaltă metodă de interfață este jack-ul pentru căști, care este genul pe care îl aveți. De ce mufa căștilor pentru a controla camera? Atât iOS (încă de la iOS 5.0), cât și Android (de la Android 4.3) au avut o funcție de cameră stocată, în care butonul de up-volume funcționează ca un buton fizic al declanșatorului pe cameră.

Când țineți telefonul în modul peisaj, butonul de volum se termină în colțul din dreapta sus al dispozitivului și este o aproximare destul de apropiată a butonului camerei de fotografiat de un punct subțire și trageți camera.

Ca atare, a fost normal ca producătorii de stick-uri autoie să valorifice întregul mecanism de închidere a volumului pentru a face un declanșator simplu, fiabil și de joasă putere pentru bastoanele lor selfie, purtând pur și simplu un cablu pentru căști prin bastonul fiecare buton apăsat pe mânerul stickului a transmis un semnal de amplificare prin fir către telefon (în același mod, modulele mici de comandă de pe unele cabluri pentru căști vă permit să reglați volumul fără să vă pescuiți în buzunar sau geantă pentru a utiliza butoanele fizice pe dispozitiv).

Deci, unde se destramă totul? Se destramă atunci când furnizorii de servicii de telefonie mobilă se răstoarnă cu versiunile de Android pe care le implementează și sparg funcționalitatea. O varianta Samsung Galaxy S (cum ar fi S3, S4 etc.)ar trebui să au caracteristicile din setările camerei pentru a comuta tasta de volum ca declanșator al camerei, dar mulți dintre furnizori livrează actualizări personalizate în cazul în care această caracteristică (și multe alte caracteristici care ar trebui să fie stocate cu următoarea actualizare Android) lipsesc sau sunt modificate. Dispozitivele Samsung Galaxy S3 ale Sprint, în ciuda actualizării la 4,3, au lipsit de această funcție.

Dacă sunteți blocat într-o astfel de situație în care camera de stoc nu este într-adevăr stoc (sau dacă aveți un telefon Android de pre-4.3) cum îl rezolvați? Mai degrabă decât să mergeți la lungimi extinse pentru a bloca un nou firmware, sapa adânc în curajul Android, sau orice astfel de manevră, cel mai simplu mod de a obține stick-ul tău selfie cum trebuie ar fi să instalezi pur și simplu o nouă aplicație a camerei cu o setare să activați în mod specific volumul pentru a servi drept declanșator.

Cum să obțineți stick-ul dvs. Selfie și telefonul Android vorbind

Înainte de a descărca o nouă aplicație, faceți o clipă pentru a căuta mai întâi setările dispozitivului dvs. și verificați dacă aveți nevoie de o aplicație nouă. Este posibil ca pur și simplu să trebuiască să comutați pe o setare și veți fi gata să utilizați stick-ul dvs. de autocolant. Deschideți aplicația pentru cameră, atingeți pictograma roată / setări și căutați meniul de setări pentru orice referință a unei taste de declanșare sau de volum. Dacă telefonul dvs. Android are setarea în cauză, acesta ar trebui să fie găsit sub setări precum "Tasta de volum - Fotografiere" sau "Taste de volum" unde puteți atinge și selecta o opțiune (cum ar fi declanșarea, mărirea sau blițul).

Dacă nu găsiți nicio astfel de setare și sunteți sigur (ă) că opțiunea este complet lipsită, nu vă faceți griji, în Magazinul Play există o mulțime de aplicații pentru cameră care includ o funcție de declanșare a volumului. Din fericire, aplicația aparat foto-video Camera360 Ultimate, bogată în funcții, gratuită și foarte populară (400 milioane descărcări + descărcări), are o setare specială pentru recuperarea butonului de volum ca declanșator.

În mod implicit, Camera360 Ultimate permite funcția de declanșare a volumului, dar dacă trebuie să o ajustați (sau modificările implicite la un moment dat în viitor), o puteți găsi ușor lansând aplicația, atingând pictograma de setări în colțul din dreapta jos), apoi dați clic pe "Setări avansate".

De acolo puteți accesa opțiunile pentru cameră; faceți clic pe "Mai multe" și apoi selectați "Funcția tastei de volum". Capture360 Ultimate acceptă revenirea funcției tastei de volum la reglarea reală a volumului, mărirea imaginii și cel mai important pentru scopul nostru (și pentru a obține funcționarea stick-ului selfie) captarea unei imagini.

Cam despre asta e. Indiferent dacă utilizați o versiune veche de Android fără funcția de volum cu declanșare în cuptor sau o versiune nouă în care interfața producătorului a dezactivat funcția, tot ce aveți nevoie este o aplicație nouă pentru cameră cu funcția cheie de volum inclusă și "sunteți în afaceri.

Aveți o întrebare tehnică de presiune mare sau mică? Trimiteți-ne un e-mail la [email protected] și vom face tot posibilul pentru a răspunde.