If-Koubou

De ce Windows Me 10 Edition are Desktop Desktop și BitLocker?

De ce Windows Me 10 Edition are Desktop Desktop și BitLocker? (Cum să)

Nu este un secret faptul că sistemele de ediții Home de Windows au avut anumite caracteristici tăiate sau făcute inaccesibile fără o actualizare, de ce de ce o persoană ar vedea caracteristici care se presupune că nu sunt incluse? Postarea de astăzi SuperUser Q & A are răspunsul la o întrebare confuză a cititorului.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Cititorul de super-uri iranano dorește să știe de ce Windows 10 Home Edition are funcționalitatea Remote Desktop:

Am un laptop cu Windows 10 Home Edition preinstalat pe el și activat cu succes, dar văd că acesta are funcționalitatea Remote Desktop și BitLocker.

Am auzit că a spus că Home Edition din Windows 10 nu ar trebui să aibă caracteristicile Remote Desktop sau BitLocker. Există ceva diferit în ceea ce privește versiunile OEM, cum ar fi cel instalat pe laptopul meu?

De ce Windows 10 Home Edition are Desktop la distanță?

Răspunsul

Utilizatorii SuperUser Ben N și Ramhound au răspunsul pentru noi. În primul rând, Ben N:

Aveți clientul Desktop la distanță de pe sistemul dvs., ceva ce vine cu toate edițiile de Windows după cum îmi amintesc. De aceea, vă puteți conecta de la distanță la alte computere care o acceptă.

Laptopul dvs., cu toate acestea, nu are parte de server de Desktop la distanță, astfel încât să nu vă puteți conecta la laptop de la distanță de oriunde altundeva. Partea de server vine numai cu edițiile Pro și Enterprise de Windows (și Windows Server).

Urmat de răspunsul de la Ramhound (în ceea ce privește BitLocker):

Este demn de remarcat faptul că Windows 10 Home Edition poate să monteze de fapt volume criptate de BitLocker.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.