If-Koubou

De ce mi-a expirat sau mi-a permis să deschid încet modulul meu de expediere în Windows Vista?

De ce mi-a expirat sau mi-a permis să deschid încet modulul meu de expediere în Windows Vista? (Cum să)

Ați observat vreodată că meniul de trimitere "Trimitere" poate fi uneori ridicol de încet? Faceți clic dreapta pe un fișier și selectați Trimiteți la și apoi trebuie să așteptați aproximativ 30 de secunde pentru ca exploratorul să reacționeze din nou. Enervant! așa cum o rezolvăm?

Problema este aproape întotdeauna cauzată de faptul că Windows pune automat articolele pentru fiecare unitate amovibilă în meniul Trimitere la, dar ar putea fi cauzată și de faptul că aveți o cantitate excesivă de articole neutilizate în listă. Vom descoperi cum să scăpăm de amândouă.

Personalizați folderul Trimiteți la dosar

Articolele excesive din dosarul Trimitere la pot să încetinească lucrurile, așa că vom dori să reducem doar la ceea ce avem nevoie. Deschideți Explorer și apoi tastați următoarele în bara de adrese / locație:

coajă: sendto

Veți vedea conținutul dosarului Trimiteți la, unde puteți șterge orice nu ar trebui să fie acolo sau nu utilizați.

Dar veți observa că folderul Trimitere încă conține comenzi rapide pentru fiecare dintre unitățile detașabile:

Pentru a le elimina, va trebui să folosim în schimb un hack în registri.

Ascundeți scrisorile de unitate cu registrul de hack

Puteți elimina literele de unitate din meniul Trimitere la spre cu un hack rapid de registru. Dacă totuși doriți să utilizați funcția Trimitere la pentru o anumită literă de unitate, puteți să creați manual o comandă rapidă după cum se explică mai jos.

Deschideți regedit.exe prin căutarea meniului de pornire sau rulați caseta, apoi răsfoiți până la următoarea cheie (crearea dacă nu există)

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer

Creați o nouă valoare DWORD pe 32 de biți în partea dreaptă cu următoarele valori:

  • Nume: NoDrivesInSendToMenu
  • Valoare: 1

Va trebui să vă deconectați și să vă întoarceți din nou pentru ca setarea să aibă efect, dar nu mai trebuie să vedeți scrisori de unelte în meniul Trimiteți la:

Pentru a dezactiva hack-ul și pentru a reveni la setările implicite, ștergeți-o și dezactivați-o din nou.

Descărcați Registry Hack

Pur și simplu extrageți fișierul și faceți dublu clic pe DisableSendToDrives.reg pentru a introduce informațiile în registru. Va trebui să vă deconectați și să vă reluați pentru ca setarea să aibă efect. Există, de asemenea, un EnableSendToDrives.reg inclus pentru a readuce lucrurile la normal.

Descarcă DisableSendToDrives Registry Hack

Scoateți elementul de ardere a CD-urilor

Dacă aveți o intrare pentru a trimite fișiere pe un disc utilizând elementele de ardere cd / dvd încorporate, puteți să le eliminați și utilizând acest reglaj de registry:

Dezactivați funcțiile încorporate în CD / DVD încorporate în Windows Vista

Creați manual comenzi rapide pentru unitate

Dacă totuși doriți să utilizați meniul SendTo pentru o anumită unitate, puteți crea manual o comandă rapidă. Tip coajă: sendto în bara de adrese, apoi glisați unitatea în fereastră pentru a crea o comandă rapidă.

Puteți crea, de asemenea, comenzi rapide pentru anumite foldere, precum ... pur și simplu să vă amintiți să faceți clic dreapta drag drag-uri pentru a crea comenzi rapide în loc de a muta directorul real.

Notă: De asemenea, puteți adăuga mutarea la / copierea la meniul contextual ca metodă alternativă.