If-Koubou

De ce nu funcționează întotdeauna AutoComplete întotdeauna în Firefox?

De ce nu funcționează întotdeauna AutoComplete întotdeauna în Firefox? (Cum să)

Dacă sunteți tipul de persoană care permite întotdeauna Firefox să vă salveze datele de autentificare pentru site-urile pe care le vizitați, este posibil să fiți foarte frustrat atunci când întâlniți un site care nu vă solicită nici măcar să salvați acreditările. Am scăpat de ceea ce se întâmplă aici.

Iată forma aceea îngrozitoare pe care trebuie să o scriu aproape în fiecare zi ... Mă simt foarte obosit.

Așadar, analizez sursa paginii și iată vinovatul: AUTOCOMPLETE = "off" din formular îi va spune lui Firefox să dezactiveze completarea automată pentru acel formular. Elementele formei au, de asemenea, aceeași etichetă pe ele.

Veți observa că acest lucru se întâmplă destul de des pe companiile vpns, bănci și alte site-uri în care sunt îngrijorați de securitate și nu doresc să vă salvați parolele, așa că utilizează această etichetă în paginile lor pentru a împiedica browserul să salveze acreditările .

Opțiunea cea mai bună: Greasemonkey it!

Puteți utiliza un script greasemonkey pentru a reactiva completarea automată a elementelor de formă. Puteți găsi un număr dintre ele la userscripts.org:

http://userscripts-mirror.org/

Sau puteți să vă scrieți dacă vă simțiți ... din anumite motive, celelalte scripturi nu au funcționat pe vpn-ul meu corporativ, la locul de muncă, așa că am creat un nou script care a setat manual atributele fiecăruia.

var frm = document.forms [0];
frm.setAttribute ("autocomplete", "on");
frm.elements [0] .setAttribute ("autocomplete", "on");
frm.elements [1] .setAttribute ("autocomplete", "on");

Sugestie: extensia Firebug este o modalitate foarte bună de a afla ce elemente sunt dacă scrieți un scenariu.