If-Koubou

De ce nu toate instrumentele de căutare fișiere Utilizați tabela Master File pentru rezultate instantanee?

De ce nu toate instrumentele de căutare fișiere Utilizați tabela Master File pentru rezultate instantanee? (Cum să)


Căutarea de fișiere pe bază de fișiere este rapidă, deci de ce nu este inclusă în fiecare instrument de căutare important? Citiți-ne pe măsură ce investigăm.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Cititorul super-utilizator Dan Dascalescu este curios de ce toate căutările nu se bazează pe tabel:

Tocmai am descoperit UltraSearch și a fost respinsă de viteza de căutare a fișierelor și a dosarelor. esteinstantaneu. Și nu utilizează niciun serviciu de indexare. Este pur și simplu utilizează NTFS Master File Table, care stochează deja toate numele de fișiere de pe partiția NTFS.

Întrebarea este, de ce nu este această capacitatecale mai popular printre managerii de fișiere și Windows Explorer Search (Win + F) pentru a începe cu?

Suntem destul de încrezători că este reacția fiecărui utilizator de computer la întâlnirea întâi cu cât este de rapidă căutarea pe masă a fișierelor pe masă. Deci, de ce nu este construit în totul?

Răspunsul

Contribuabilul SuperMu Mehrdad explică de ce căutarea la nivel scăzut nu a prins niciodată:

Din cauza securității!

Acesta este motivul real. (Sinumai adevărat motiv, în opinia mea - nu esteacea greu pentru a face un cititor pentru sisteme de fișiere majore, deși nu este deloc ușor; a facescriitor este adevărata provocare.)

Un program ca acesta ocolește infrastructura de securitate a întregului (fișierul) sistemului, deci numai un administrator (sau altcineva care are privilegii "Manage Volume") poate să-l execute.

Deci, evident, nu ar funcționa în multe scenarii - șiNu cred ca Microsoft (sau orice alta companie mare) ar lua in considerare vreodata sa faca un astfel de produs si apoi sa incurajeze utilizatorii sa ruleze in calitate de administratori, din cauza ramificațiilor de securitate.

Aceastaar teoretic este posibil să se facă un sistem care rulează în fundal și să filtreze date securizate, dar în practică ar fi amult de lucru pentru a obține corect și fără găuri de securitate pentru producție.

Apropo nu am folosit UltraSearch, dar am scris un program foarte similar cu câțiva ani în urmă, pe care l-am deschis doar luna trecută! Verificați dacă sunteți interesat. :)

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentariile. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.