If-Koubou

De ce tab-ul nu funcționează pentru comenzi derulante în Firefox pe OS X?

De ce tab-ul nu funcționează pentru comenzi derulante în Firefox pe OS X? (Cum să)

Dacă sunteți un recent adoptor de Mac și sunteți frustrat de comportamentul ciudat al fișierelor în OS X, nu sunteți singuri. Implicit, tasta Tab funcționează numai pentru casete de text și liste, dar exclude controalele selectate (meniuri derulante) într-un formular când se utilizează Firefox.

Acest lucru este foarte enervant atunci când vă așteptați ca Firefox să se comporte la fel ca și în cazul sistemului Windows XP. Din fericire, Apple a făcut acest lucru într-o preferință de sistem foarte ușoară.

Deschideți instrumentul Preferințe sistem și apoi selectați Tastatură și mouse, apoi Comenzi rapide de la tastatură.

Veți vedea secțiunea din partea de jos care spune "Acces complet la tastatură". Iată unde puteți schimba setarea la "Toate controalele" în loc de implicit.

Rețineți că acest lucru va permite tab-urilor să facă mai mult decât controalele drop-down, astfel încât să puteți face fila acum pentru legături pe o pagină, dacă alegeți acest lucru.

Metoda tastaturii (puncte bonus)

  • Doar utilizați Ctrl + F7 pentru a comuta această setare ori de câte ori aveți nevoie să filați într-o casetă drop-down. Nu este nevoie să deschideți deloc preferințele.

Această setare mică ar trebui să vă facă experiența de comutare mult mai prietenoasă.