If-Koubou

De ce Windows 10 "a șters" toate setările mele de fiecare dată când mă conectez?

De ce Windows 10 "a șters" toate setările mele de fiecare dată când mă conectez? (Cum să)

Există puține lucruri la fel de frustrant ca obținerea sistemului dvs. Windows toate setat la fel cum doriți doar pentru a vă vedea toate munca grea și setările personalizate plecat data viitoare când vă conectați. Ce se întâmplă? Postul de astăzi SuperUser Q & A are soluția la o problemă a cititorului foarte frustrat.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Efectul imaginii de sticlă zdrobită prin amabilitatea PhotoFunia.com.

Intrebarea

Editorul de aplicații super-utilizator Konamiman dorește să știe de ce Windows 10 "a șters" toate setările de fiecare dată când semnează:

Sistemul meu Windows 10 a început brusc să facă ceva cu adevărat ciudat. De fiecare dată când mă conectez, văd o "Pregătirea Windows", Iar odată ce mă înregistrez, văd că toate setările mele au dispărut. Prin asta vreau sa spun:

  • Fundalul pentru desktop a fost resetat la cel implicit (cu sigla Windows)
  • Toate comenzile rapide ale barei de sarcini mele au dispărut
  • Bara de căutare Cortana este din nou (am dezactivat-o)
  • Toate conturile mele din Google Chrome au dispărut
  • Setările regionale personalizate mele au dispărut
  • Modelele mele de tastatură instalate au dispărut
  • Toate aplicațiile se comportă ca și cum ar fi prima dată când le executați (niciunul nu pare să fi fost dezinstalat)

Actualul număr de construire Windows 10 este 10.0.10586. Cu câteva zile în urmă, am stabilit lucrurile astfel încât să primesc Insider build-uri pe măsură ce au ieșit, dar din câte știu, nu s-au instalat încă actualizări.

Un alt lucru ciudat este că atunci când vizualizăm ecranul de configurare a insiderului, văd mesajul "Un alt administrator a configurat acest dispozitiv pentru a primi notificări„. Sunt singura persoană care utilizează acest computer și nu sunt configurate alte conturi de utilizator. Ce se intampla aici?

De ce Windows 10 "a șters" toate setările de fiecare dată când se conectează?

Răspunsul

Contribuabilul SuperUser Oded are răspunsul pentru noi:

Am mai văzut asta înainte. Windows-ul încarcă un profil gol în locul celui existent, ceva văzut anterior cu Windows 7 și acum Windows 10, dar sistemul de operare nu sa schimbat atât de mult în acest aspect.

Un lucru care poate funcționa este eliminarea profilului afectat din lista de profil din registru:

  • HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ ProfileList

Profilul de probleme va avea două foldere care încep cu același GUID, unul cu o extensie .bak și unul fără. Redenumiți unul fără extensia .bak la altceva (adăugați o extensie .tmp, de exemplu), apoi eliminați extensia .bak din cea care o are (care are setările corecte ale profilului).

Reporniți-vă și conectați-vă după cum ați procedat în mod normal. Setările dvs. ar trebui să revină la normal. Această "problemă" este descrisă integral în acest post pe blog:

Cum se repară: Windows 7 încarcă implicit în locul profilului modificat de utilizator, ștergând toate setările, fișierele, conturile de e-mail, marcajele

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.