If-Koubou

De ce dimensiunea textului site-ului a crescut brusc în timp ce navigați prin Google Chrome?

De ce dimensiunea textului site-ului a crescut brusc în timp ce navigați prin Google Chrome? (Cum să)

Există câteva lucruri la fel de frustrant ca având o actualizare a programului și brusc să spargeți lucrurile care au funcționat perfect înainte. În acest caz, dimensiunea textului site-ului cu ultima versiune stabilă a Google Chrome. Există o soluție simplă pentru problema dimensiunii textului? Postul de astăzi SuperUser vine la salvare pentru a ajuta un cititor nefericit să readucă lucrurile la normal.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Expertul pentru cititorul SuperUser Shadow Wizard dorește să știe de ce dimensiunea textului pe toate site-urile a crescut brusc în timp ce utilizați Google Chrome:

În această dimineață am deschis Google Chrome așa cum o fac în fiecare zi. Dimensiunea textului a fost brusc mai mare decât în ​​mod normal pe toate site-urile web, dar nu am schimbat nicio setare.

Dacă am setat nivelul de mărire la 90%, arată bine, dar acest lucru întrerupe diverse lucruri (cum ar fi Chat Stack Exchange), așa că aș prefera să o evit, dacă este posibil. De asemenea, ajustarea dimensiunii fontului la mic în setările Chrome îi ajută, dar dimensiunea textului este prea mică.

Am dezinstalat Chrome (șterg datele locale) și l-am instalat din nou, dar rezultatele sunt identice. Am incercat, de asemenea, canalul beta, dar nici o schimbare. Sistemul meu Windows 7 este de 64 de biți, cu afișajul setat la 125% de la început (ceva ce nu m-am schimbat ani de zile).

Ce ar fi putut cauza acest lucru și cum poate fi rezolvată?

Această foarte întrebare despre SuperUser se dovedește a fi un bun exemplu de a demonstra ce vreau să spun:

În timp ce corpul în sine este mic (din cauza modificării dimensiunii fontului în setările Chrome), alte lucruri sunt încă uriașe și nu sunt afectate de setare.

Există o soluție care va readuce lucrurile la normal pentru Shadow Wizard?

Răspunsul

Contribuitorul super-Sathya are răspunsul pentru noi:

Acest fir reddit pare să sugereze că acesta este un bug Chrome. Pentru moment, o soluție temporară este de a forța asistența HiDPI în Chrome.

Pentru a face acest lucru:

  1. Faceți clic dreapta pe link-ul de scurtătură Chrome.
  2. Alegeți Proprietăți și apoi adăugați / high-dpi-support = 1 / forță-dispozitiv-scară-factor = 1 la calea țintă existentă link către chrome.exe.
  3. Asigurați-vă că ați închis toate procesele Chrome care rulează din bara de activități înainte de a utiliza comanda rapidă cu noile pavilioane.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.