If-Koubou

De ce serviciile de localizare iPhone pot fi mai utile decât crezi

De ce serviciile de localizare iPhone pot fi mai utile decât crezi (Cum să)

Cu companii precum Facebook care se găsesc în apă fierbinte în ceea ce privește utilizarea permanentă a GPS-ului în interiorul smartphone-ului dvs., am decis că este timpul să vă oferim câteva motive suplimentare pentru care serviciile de localizare nu sunt aproape la fel de nefaste pe cât au fost făcute să fie în media.

Notă: Asta nu înseamnă că ar trebui să vă permiteți să activați serviciile de localizare pentru fiecare aplicație - când acordați accesul unei aplicații la locația dvs., aceasta va afecta potențial durata de viață a bateriei dvs. și veți oferi accesul unei anumite companii la locația dvs. să fie folosit pentru a vă viza pentru anunțuri. Deci, veți dori să faceți alegerile cu atenție.

Le puteți folosi pentru a ajuta la bacanie

A uitat laptele din nou, chiar dacă a fost scrisă chiar acolo pe listă? Cu ajutorul mementourilor, puteți fi siguri că nimic nu rămâne lăsat în urmă datorită unui serviciu de localizare puțin cunoscut care va atașa o anumită locație oricărei înregistrări pe care ați păstrat-o în aplicație.

Spuneți că intenționați să mergeți la Safeway mai târziu în acea zi și doriți să atașați o listă de produse alimentare. Începeți prin a crea lista în aplicația Mementouri (din nou, găsită pe ecranul de întâmpinare) și apoi selectați pictograma mică "i" care apare lângă prima intrare din itinerarul dvs. De aici veți ajunge la următorul ecran:

Odată ce ați trecut de această pagină, derulați în jos până la opțiunea "Amintește-mi la o locație" și apoi introduceți locația pe care doriți să o asociați acelei sarcini.

Dacă este reușit, Memento-ul ar trebui să aibă un indicator chiar sub el care arată cam așa:

După ce introduceți adresa, veți avea de asemenea posibilitatea să schimbați dacă mesajul Memento este trimis atunci când telefonul dvs. este detectat ca ajungând la o destinație sau dacă acesta poate fi împins înapoi doar pentru a intra în clopot când văd că ați plecat deja. Acest lucru este minunat pentru articole cum ar fi laptele, pentru că vă asigură că luați tot ce aveți nevoie înainte de a vă afla atât de departe încât nu mai merită niciodată călătoria.

Ele pot găsi prietenii într-o clipă

Datorită caracteristicii proprii "Căutați-mi prietenii" proprietatea Apple, puteți utiliza serviciile de localizare atât pentru a găsi prietenii dvs. oriunde s-ar afla în lume, cât și pentru a vă difuza locația fie prin intermediul aplicației, fie prin mesaje text individuale.

Pentru a începe să vă partajați locația în Găsiți prietenii mei, deschideți pur și simplu aplicația din ecranul de pornire și faceți clic pe butonul "Permiteți" când vi se solicită promptul de permisiuni. Acum, oricine vă va adăuga contul va putea să vă uite rapid la locul în care vă aflați în lume, fără a fi nevoie să intrați într-o chestie întreagă despre asta prin telefon.

Aplicația poate fi, de asemenea, utilizată pentru a crea o sarcină automată care va trimite text unei anumite persoane sau unui grup de persoane atunci când telefonul dvs. detectează că ați părăsit o anumită zonă, de exemplu, casa dvs., de exemplu. Pentru a configura ceea ce Apple numește "Geofence", începeți prin introducerea aplicației Găsiți prietenii mei și apoi atingând pictograma "Me" din partea de jos a ecranului.

Apoi, alegeți opțiunea "Notificare prieteni", care vă va duce la această pagină:

Alegeți "Altele", apoi introduceți adresa dvs. Odată ce ați făcut-o, veți vedea un cerc care poate fi ajustat să se așeze în jurul zonei casei dvs. până la dimensiunea orașului în care locuiți, în cazul în care cineva vrea să știe de îndată ce ați început călătoria pe drum.

După ce telefonul detectează că ați părăsit Geofence prestabilit, oricine din lista de notificare va primi un text care să îi permită să știe că vă aflați pe drum! (Și la fel ca în trucurile de reamintire, puteți schimba acest lucru între sosirea sau plecarea în zbor).

Plecați la momentul potrivit, de fiecare dată

Luați o întâlnire la dentist la ora 11:00, dar o întâlnire înapoi la birou la ora 12, dar nu sunteți sigur cât timp ar putea dura pentru a împacheta totul și a ajunge acolo la timp?

Ei bine, datorită funcției Time to Leave în aplicația Calendar iPhone, puteți avea încredere că, indiferent cât timp petreceți în scaun pentru a-ți obține dintele perforate, telefonul dvs. va fi pregătit să influențeze traficul și timpul de călătorie, așa că sunteți înștiințat de momentul exact în care ar trebui să plecați fără a sări peste o bătaie.

Data viitoare când aveți un eveniment pe care cu siguranță nu îl puteți întârzia, adăugați locația când îl introduceți în calendarul dvs.:

Apoi, verificați dacă setarea "Timp de plecare" este activată în aplicația Setări. Pentru a găsi acest switch, începeți mai întâi introducând aplicația Setări. Odată ajuns aici, derulați până la "Mail, Contacts și Calendars" și căutați opțiunea "Default Alert Times".

În mod normal, aceasta va fi activată în mod prestabilit, dar uneori poate fi dezactivată de anumite permisiuni din Restricții.

Porniți această opțiune și data viitoare când veți avea loc evenimente din Calendar, telefonul dvs. se va programa în mod automat să trimită o notificare cu câteva minute înaintea timpului necesar pentru a conduce acolo cu datele de trafic existente în Hărți Apple integrate în estimare .

Din păcate, această caracteristică este disponibilă doar cu indicații de conducere pentru moment, deci dacă intenționați să mergeți pe jos, cu bicicleta sau să luați autobuzul, trebuie să setați în schimb un memento temporizat.

Gestionați serviciile de localizare în confidențialitate

Desigur, nu toate aplicațiile sunt create egale, și mai sunt încă câteva acolo care au pus inutil GPS-ul să funcționeze atunci când nu te uiți.

Pentru a vă asigura că bateria durează cât mai mult timp, puteți gestiona în mod independent ce aplicații au acces la locația dvs. și cărora le este interzis să le porniți utilizând meniul Confidențialitate din aplicația Setări iPhone. Pentru aceasta, începeți prin deschiderea setărilor și accesați fila Confidențialitate.

Odată ajuns aici, veți vedea o filă chiar în partea de sus numită "Servicii de localizare".

Faceți clic pe acesta și veți ajunge la următorul ecran:

Aici veți putea fie să dezactivați complet Serviciile de localizare în ansamblu cu o comutare sau să gestionați aplicațiile care pot utiliza această funcție de la caz la caz. Acest lucru este util dacă vă aflați adesea prin utilizarea aplicației Hărți, dar totuși nu doriți ca alte aplicații mai puțin reputabile să vă scape de informațiile dvs. GPS fără să știi despre asta.

"Acestea sunt o scurgere a bateriei" sau "acestea invadează confidențialitatea" sunt două dintre cele mai frecvent sputtered argumente împotriva păstrării serviciilor de localizare activate și sigur că ar fi o idee bună să dezactivați Facebook de la a putea accesa locația dvs. în orice moment. Acest lucru în minte, în afara celor câteva cazuri selectate în care o aplicație necinstiți își depășește timpul de întâmpinare, Serviciile de localizare se pot dovedi a fi o soluție utilă și utilă pentru arsenalul smartphone-ului dvs. cu caracteristici utile.