If-Koubou

De ce anunțurile scroage ale Microsoft sunt greșite despre Chromebookuri

De ce anunțurile scroage ale Microsoft sunt greșite despre Chromebookuri (Cum să)

Campania scrouzată a Microsoft este greșită în legătură cu Chromebookurile. Chromebookurile nu sunt cu siguranță pentru toată lumea, dar nici nu sunt inutile. Și Chromebookurile au mai multe în comun cu viziunea Microsoft decât Microsoft vrea să recunoască.

În cazul în care anunțurile Scroogled se simt ca anunțuri de atac politic, aceasta se datorează faptului că ele sunt practic. Sunt supravegheați de un bărbat care a condus anterior campanii politice. Din fericire pentru Google, mesajul principal pe care îl transmit anunțurile este că există Chromebookuri.

"Când nu ești conectat, e destul de mult o cărămidă"

În anunțul "Stele amarale", Microsoft susține că un Chromebook este "cam o caramida" atunci când nu sunteți conectat la Internet. Acest lucru nu este deloc adevărat, deoarece Chromebookurile au mai mult suport offline decât v-ați aștepta. E-mail, calendar, documente, PDF-uri, cărți electronice, imagini video, imagini, muzică, chiar și unele jocuri - toate acestea pot fi utilizate offline pe un Chromebook. Chromebookurile sunt surprinzător de capabile de conectare offline. Chromebookurile câștigă noi tipuri de aplicații Chrome care funcționează în întregime offline.

Sigur, Chromebookurile sunt mult mai utile online, dar și laptopurile Windows. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, există șanse mari să utilizați câteva aplicații web pe PC-ul Windows și să petreceți mult timp într-un browser. Un PC Windows este "destul de mult o cărămidă" pentru mulți oameni când nu este conectat la Internet.

"Nu este un laptop real. Nu are Windows sau Office. "

Macbook-urile și laptopurile bazate pe Linux nu sunt "laptopuri reale"? Microsoft ar dori să creadă asta, dar nu au un monopol asupra "laptopurilor reale". Chromebookurile ar trebui evaluate în funcție de funcționalitatea lor reală.

Iată chestia cu adevărat înfricoșătoare pentru Microsoft: Chromebookurile au Office! Microsoft oferă o versiune complet bazată pe Web a Office, cunoscut sub numele de Office Web Apps. Acestea sunt integrate în site-ul SkyDrive al Microsoft. Biroul 2013 pe Windows chiar salvează în mod implicit SkyDrive, astfel încât documentele dvs. pot fi deja disponibile acolo.

Microsoft vorbește din ambele părți ale gurii lor aici. Pentru utilizatorii Google Docs, ei spun că Office Web Apps este extrem de capabil și ar trebui preferat datorită compatibilității sale excelente cu formatele de documente Office. Pentru cumpărătorii Chromebook, Microsoft spune că nu există nicio modalitate de a utiliza Office deloc.

Bineînțeles, aplicațiile Office Web Apps sunt mai limitate și pot fi utilizate numai când sunt conectate la web, spre deosebire de Google Docs. Aplicațiile Office Web Apps există și Microsoft susține că este un produs foarte capabil care oferă o compatibilitate uimitoare cu formatele de documente Office. Chromebookurile au Office. Este o versiune mai limitată a Office - dar Windows RT are și o versiune limitată de Office. Cât de mult trebuie să faci cu Office? Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, Office Web Apps ar fi probabil mai mult decât suficient.

"Fără Wi-Fi, nu face prea mult"

Este important să rețineți că unele Chromebook-uri vin cu acces la rețeaua mobilă 3G. De exemplu, Samsung vinde un "Chromebook 3G" pentru $ 330. Acesta include un număr de 100 MB de date mobile pe lună pe rețeaua 3G Verizon. Dacă ați achiziționat un Chromebook cu date mobile 3G, veți putea totuși să-l utilizați fără Wi-Fi.

"Când sunteți online, Google urmărește ceea ce faci, astfel încât aceștia pot să vândă anunțuri"

Google urmărește ceea ce faci pe un Chromebook la fel de mult ca atunci când folosești Chrome pe Windows. Dacă sunteți foarte îngrijorat de faptul că Google vă urmărește, este posibil să nu doriți să utilizați un Chromebook sau să utilizați Google Chrome. Chiar dacă utilizați Internet Explorer, sunteți urmărit de Google Analytics și de multe alte rețele de publicitate în fiecare zi.

Dacă Microsoft ar fi îngrijit atât de mult de confidențialitatea dvs. online, probabil că nu ar fi partenerul cu Facebook și integrarea Facebook în motorul de căutare Bing. Mai controversat, am putea sublinia faptul că Microsoft a fost prima companie care a respectat programul PRISM al ANS.

Dacă sunteți sau nu de acord cu supravegherea ANS, problema este că problema este foarte tulbure. Urmărirea publicității Google este cu adevărat cel mai rău lucru de care să vă faceți griji? Există multe, multe alte rețele de publicitate și site-uri de socializare care urmăresc utilizatorii de pe web - ca să nu mai vorbim de agenții de informații precum NSA care construiesc baze de date masive ale tuturor activităților noastre. "Scroogled" este o simplificare simplificată.

Google nu este singura companie care dorește să vă prezinte anunțuri. Microsoft include chiar și publicitatea cu multe din aplicațiile Windows 8 implicite.

"Nu este ceea ce pare să fie ... Acesta nu este un laptop real"

De asemenea, Microsoft face un singur criptat pentru Chromebook pentru că "nu este ceea ce pare a fi" și "nu este un laptop real". Microsoft aplică un dublu standard pentru Windows RT aici.

Windows RT arată exact ca Windows 8 - de fapt, Windows RT vine chiar complet cu un desktop Windows. Cu toate acestea, Windows RT nu este ceea ce pare a fi - nu este o versiune "reală" a Windows și nu puteți instala niciun program desktop Windows pe el. Puteți utiliza numai noile programe "în stil Windows 8" din Magazinul Windows.

Microsoft chiar nume-iunes iTunes ca o aplicație disponibilă pe PC-uri tradiționale, dar nu este disponibilă pe Chromebook-uri. Cu toate acestea, iTunes nu este disponibil pe Microsoft Windows RT și probabil că niciodată nu va fi. Dacă lipsa iTunes este o astfel de problemă pe Chromebookuri, de ce nu este o problemă în Windows RT?

Problema reală este că viziunea Microsoft este atât de aproape de Google. Microsoft prevede un viitor de cloud computing și dispozitive mai limitate și vede la sfârșitul desktop-ului Windows în vedere. De aceea, ei împing Windows RT, Surface RT și Surface 2.Microsoft nu crede cu adevărat în viitorul pe termen lung al desktop-ului Windows. Acest lucru pune Microsoft și Windows RT la un nivel mai echilibrat cu Google și Chrome OS.

Un magazin de pioni ar cumpăra un Chromebook?

Multe magazine de amanet nu ar cumpăra un Chromebook. Dar multe magazine de amanet nu vor cumpăra laptop-uri deloc, deoarece valoarea de revânzare este atât de scăzută. Poate că femeia din reclama ar trebui să aibă mama ei să returneze Chromebookul și să îi ceară banii înapoi. Este o idee mai bună decât să încerci să faci un cadou pentru a ajunge la Hollywood - desigur, ea este o actriță și nimic din toate astea nu este real. E probabil deja în Hollywood.

Din nefericire pentru Microsoft, tot ceea ce au făcut aici este stabilirea Chromebook-urilor ca și concurent în mintea mai multor oameni. Este posibil să nu doriți un Chromebook, dar nu lăsați anunțurile politice ale Microsoft să vă spună cum să gândiți. Gândește-te singur la asta.

Credit de imagine: John Bristowe