If-Koubou

De ce Microsoft Office 365 este o mare afacere

De ce Microsoft Office 365 este o mare afacere (Cum să)

Serviciul Microsoft Office 365 a fost o afacere bună de mult timp și se îmbunătățește. Începând cu 2 octombrie 2018, Office 365 Home va lăsa șase utilizatori să instaleze un număr nelimitat de aplicații Office.

Ce este nou pentru utilizatorii Office 365

Microsoft a anunțat îmbunătățiri pentru utilizatorii Office 365. În prezent, Office 365 Home permite până la cinci utilizatori. Microsoft ridică această limită la șase, astfel încât fiecare cont de la Office 365 Home devine un utilizator suplimentar.

Fiecare utilizator va putea, de asemenea, să instaleze aplicații Office pe un număr nelimitat de dispozitive. Cu toate acestea, utilizatorii pot fi conectați numai în cinci aplicații Office în același timp. Aceasta este o îmbunătățire de acum, în cazul în care acești cinci utilizatori pot instala Office numai pe până la 10 dispozitive în total.

Aceste modificări intră în vigoare începând cu 2 octombrie 2018. De asemenea, Microsoft nu crește prețul niciunui plan Office 365.

Microsoft a făcut câteva modificări ale contului, care au efect imediat. După ce v-ați înscris pentru Office 365, toate conturile utilizatorilor din familia dvs. Microsoft vor primi automat acces. Puteți gestiona abonamentul direct de pe site-ul contului Microsoft, de asemenea.

Ce este Office 365?

Office 365 este, în esență, un abonament Microsoft Office. Puteți să cumpărați în continuare copii tradiționale în cutie ale Microsoft Office, dar Office 365 este o afacere mult mai bună.

Planul familial, numit Office 365 Home, costă 100 $ pe an. Pentru acest preț, cinci (în curând șase) persoane pot instala cele mai recente versiuni de Microsoft Office pe PC-uri, Mac-uri, tablete și telefoane. Fiecare persoană primește de asemenea 1 TB de stocare OneDrive.

Office 365 include Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook. Editorul și accesul sunt, de asemenea, incluse, dar sunt disponibile numai în Windows. Acestea sunt aceleași aplicații desktop pe care le primiți dacă ați achiziționat copii standard în cutie ale Office, dar au și avantajul de a obține actualizări mai frecvente ale funcțiilor. Și da, le puteți utiliza offline - PC-ul sau Mac-ul trebuie doar să apară online o dată la fiecare 30 de zile pentru a le menține activat.

Puteți să descărcați aplicațiile în funcție de rubrica Office.com, să vă conectați și să dați clic pe "Instalați aplicații Office". Pe un telefon sau tabletă, descărcați aplicațiile Office din App Store sau Google Play și conectați-vă cu contul dvs. Microsoft. De asemenea, puteți utiliza aplicația "Oficiul meu" care vine cu Windows 10 pentru a vă înscrie și a descărca aplicațiile.

Aplicații pentru toate PC-urile, Mac-urile, tabletele și telefoanele

Copiile cutie ale biroului nu mai sunt multe. Office Home & Student 2016 și Office Home and Student 2016 for Mac sunt produse separate și fiecare are un preț de vânzare recomandat de 150 de dolari. Dacă treceți de la un PC la Mac sau invers, trebuie să cumpărați o copie nouă.

Între timp, Office 365 Home costă 100 $ pe an. Office 365 Home permite celor cinci (și, în curând, șase) persoane, fiecare cu propriul cont Microsoft, să instaleze aplicații Office pe până la zece calculatoare sau Mac (sau orice combinație a celor două). Fiecare persoană poate instala Office cu până la cinci tablete și până la cinci telefoane.

Cu alte cuvinte, cu Office 365 Home, puteți împărți zece copii ale Oficiului într-o gospodărie de persoane, pentru doar 100 de dolari pe an. Va trebui să plătiți 1500 de dolari pentru zece licente tradiționale de birou.

Veți avea întotdeauna cea mai recentă versiune de Office

Office 365 este întotdeauna la curent cu cele mai recente versiuni ale Microsoft Office. Deci, atunci când Microsoft lansează Office 2019, nu va trebui să plătiți suplimentar pentru upgrade. Veți fi actualizat automat la noul software. Între timp, persoanele care au cumpărat Office 2016 vor fi blocate cu vechea versiune sau vor trebui să achiziționeze o licență Office 2019 la prețul integral.

Microsoft a fost actualizarea Office Office 365 versiune a Office mai frecvent decât versiunea cutie standard de Office, de asemenea. De fapt, utilizatorii Office 365 ProPlus practic au deja Office 2019. Microsoft va lua la un moment dat acest cod, îl va pune într-o cutie și îl va numi Office 2019.

1 TB de stocare OneDrive pe persoană

De asemenea, Microsoft include 1 TB de stocare OneDrive pentru fiecare utilizator cu Office 365. Cu alte cuvinte, cu un plan Office 365 Home, veți obține un total de 5 TB de spațiu pentru cinci utilizatori. În octombrie, acesta va deveni un total de 6 TB pentru șase utilizatori.

Aceasta este o valoare excelentă. Este o afacere foarte bună doar pentru stocare, chiar ignorând aplicațiile Office.

Dropbox-ul plătește 100 de dolari pe an pentru 1 TB de spațiu, și asta e doar pentru un singur cont! Cumpărarea Office 365 costă aceeași sumă în fiecare an, dar vă oferă șase conturi de TB - 6 TB în total - și veți obține, de asemenea, aplicațiile Office. Acest lucru ți-ar costa 600 de dolari pe an de la Dropbox.

Google vă va vinde 2 TB de stocare pentru 100 USD pe an, ca parte a Google One, ceea ce reprezintă o valoare mai bună decât Dropbox. Cu toate acestea, oferta Google continuă să fie în comparație cu oferta de stocare de 6 TB de la Microsoft plus aplicațiile Office la același preț.

OneDrive este acum destul de bun! Este integrat în Windows 10, care este convenabil. Puteți să stocați o cantitate semnificativă de date în OneDrive și să utilizați caracteristica "Fișiere la cerere" pentru a descărca numai fișiere pe PC-ul dvs. Windows când aveți nevoie de ele. Aplicațiile sunt, de asemenea, disponibile pentru iPhone, iPad, Android, MacOS și Windows 7. Puteți vedea fișierele OneDrive și într-un browser web.

Plata pentru Office 365 deblochează caracteristici suplimentare în OneDrive în partea superioară a spațiului de stocare. Puteți să distribuiți link-uri către fișiere și să le stabiliți după o anumită perioadă sau să solicitați o parolă pentru a vizualiza fișierul partajat. De asemenea, puteți restabili toate fișierele OneDrive într-o stare în care au fost la un moment dat în ultimele 30 de zile, ceea ce vă poate ajuta să vă recuperați dintr-un atac de răscumpărare.

Bonus Skype minute

Ca bonus, Office 365 include câteva minute Skype.În fiecare lună, fiecare utilizator din planul Office 365 va primi până la 60 de minute pentru a plasa apeluri telefonice către telefoane fixe și telefoane mobile din întreaga lume. Iată lista completă a țărilor eligibile pe care le puteți apela.

Dacă sunteți pregătit să utilizați Skype, puteți chiar să economisiți bani la apelurile internaționale la distanță datorită Office 365. Este doar un alt bonus care face Office 356 o valoare bună.

Cum să economisiți bani pe Office 365

În timp ce plătiți 100 USD pe an dacă primiți Office 365 Home de pe site-ul Microsoft, puteți economisi niște bani, obținându-l în altă parte.

Amazon vinde un abonament de un an la Office 365 Home pentru doar 80 de dolari. Amazon oferă, de asemenea, un abonament de un an la Office 365 Personal pentru $ 63. Acestea sunt și produse digitale, deci nu trebuie să așteptați expedierea. Amazon vă va oferi o cheie pe care o puteți introduce pe site-ul Microsoft pentru a activa abonamentul.

Dacă sunteți interesat de Office 365, puteți începe, de asemenea, prin înscrierea pentru o încercare gratuită de o lună pe site-ul Microsoft.

De ce Microsoft oferă în continuare copii în cutii?

Biroul 365 este o afacere atât de bună încât face ca copiile cutie ale Office 2016 să pară o afacere proastă. Dar mulți oameni încă vor să cumpere copii în cutie, deci Microsoft le oferă încă o opțiune.

Cu toate acestea, copiile în cutie ale Oficiului au fost întotdeauna destul de scumpe. De exemplu, versiunea standard a Office XP a costat 479 dolari când a fost lansată în 2001. Chiar dacă ați făcut upgrade, a trebuit să plătiți 239 de dolari - și aceasta era doar pentru versiunea entry-level a Office. Aceste prețuri ar părea și mai scumpe dacă ați reprezentat inflația. Nu este ca Microsoft să ridice costul copiilor în cutie - tocmai a făcut Office 365 o afacere mai bună!

Ne așteptăm ca Microsoft să nu mai producă noi versiuni în cutie ale Office la un moment dat în viitorul apropiat. Biroul 2019 este deja pe drum, dar nu suntem siguri ce se va întâmpla după aceea. Biroul 365 este calea de urmat și este foarte important dacă aveți nevoie de Office sau chiar o bucată bună de stocare.