If-Koubou

De ce fotografi de la Scoala Veche credeti ca sunteti doar un Hipster spart

De ce fotografi de la Scoala Veche credeti ca sunteti doar un Hipster spart (Cum să)

Când ai învățat fotografia pe calea cea grea, e greu să nu vezi noua generație ca pe niște simboluri răsfățate de avansul tehnologiei. Astăzi, învățăm despre istoria fotografiei și cât de greu a fost cu adevărat.

Există o lungă istorie a progreselor tehnologice în fotografie. Camerele digitale, în special, nu numai că au îmbunătățit calitatea imaginii, ci și au făcut fotografia din ce în ce mai accesibilă pentru noi, în mod obișnuit, pentru entuziasmul profesioniștilor și entuziaștilor de nivel înalt. Este meritat acest argument? Să aruncăm o privire astăzi și să aflăm câteva răspunsuri surprinzătoare și foarte interesante.

Atât de ușor, chiar și un idiot ar putea face asta

Camerele digitale moderne sunt într-adevăr ridicol de ușor de utilizat. Focalizare automată, balans de alb automat, ISO auto, diafragmă automată, viteză automată de declanșare - apăsați un buton, iar restul funcționează. Nu trebuie să știți nimic despre lumină, nu trebuie să vă ocupați de filmul în curs de dezvoltare, nici de ziarele fotografice. Chiar și cu o cameră mare, impresionantă, cu lentile interschimbabile, esti în esență un copil răsfățat de tehnologie, făcând o formă de artă prețioasă accesibilă omului comun al artei. Această atitudine este probabil la fel de veche ca cea de-a doua generație de tehnologie fotografică și a fost la fel de înspăimântătoare și medievală, așa cum este astăzi.

Iar pe marginea acestei monede, fotografii moderni nu reușesc deseori să înțeleagă importanța marilor fotografi din anii trecuți și cum munca pe care o fac este posibilă numai datorită traseelor ​​strălucită de pionieri în câmpul de acum câțiva ani. Fotografia de mai sus a fost făcută în 1936 de un fotograf Henri Cartier-Bresson, fotograful din secolul al XX-lea, cunoscut pentru stilul aproape documentarist al "fotografiei stradale", care a influențat generații de fotografi.

În 2006, a fost introdusă în glumă într-un Flickr într-un grup numit "Șterge-mă", unde fotografii își postează imaginile pentru a fi criticate. Aproape instantaneu de către utilizatorii de acolo - "prea încețoșați" sau "prea bruște". Încurcați de progresele tehnologiei moderne, fotografiile digitale moderne nu au reușit să înțeleagă de ce imaginea ar trebui să fie ceva mai puțin decât o curăție imaculată, de reticulare sau de granule de film. Judecând această lucrare de artă (care sa vândut în 2008 pentru 265.000 de dolari) conform unor standarde moderne, artiștii moderni nu reușesc să înțeleagă importanța progreselor tehnologice ale lor, să nu mai vorbim că nu înțelegem talentul unui talent important și influent. Astăzi, vom încerca să îi aducem pe bătrâni și tineri împreună pentru a aprecia progresele inteligente ale tehnologiei, înțelegând cât de greu a fost să faci o fotografie a ceva.

Camera Obscura, Daguerreotipurile și Nașterea fotografiei

Am vorbit despre camera obscura aproape ad nauseum, deoarece este o ilustrare atât de minunată a fizicii modului în care funcționează camera dvs. foto. Dar "fotografia", așa cum o știm, nu începe cu camera obscura, deși obscurul camerei timpurii poate fi considerat un fel de proto-fotografie.

Aceasta este una dintre cele mai vechi imagini realizate cu o obscură a camerei (cea mai veche imagine încă în existență), dezvoltată printr-un proces care folosește o placă din tablă ca un plan de imagine. Joseph Nicéphore Niépce a creat această primă imagine permanentă fotografică (uneori numită heliograf) prin bitum de întărire sau asfalt, pe o placă de cocos. Bitumul reacționează la lumină prin întărire, cu o imagine pozitivă creată de o baie de solvent. În timp ce Niépce a venit cu o modalitate foarte dificilă, dar foarte inteligentă de captare și înregistrare a luminii, calitatea imaginii era departe de a fi bună.

Prima imagine pe care am putea să-o numim "fotografie" a fost luată de Louis Daguerre, cunoscut nu doar de un artist, ci de un fizician - destul de mult pentru a fi un inițiator al fotografiei. În timp ce nu putem să-l credem pe Daguerre pentru inventarea absolută a fotografiilor, el a lucrat cu Niépce pe un proces chimic care ar deveni "Daguerrotype" - ceea ce știm ca fiind prima metodă viabilă de a crea fotografii permanente.

Alți inventatori și oameni inteligenți au contribuit prin crearea unor metode fotografice timpurii (cum ar fi Hércules Florence), deși Daguerre este cel mai bine cunoscut pentru metoda sa, cumpărată de la el și făcută publică de guvernul Franței.

Multe dintre semnele distinctive ale acestui tip de fotografie daguerotipică erau limitări ale mediului. Ele au fost create pe foi de metal cu materiale care nu au fost teribil de fotosensibile. Din acest motiv, au fost necesare expuneri extrem de lungi pentru a obține orice fel de imagine - astfel încât subiecții erau prezenți rigid și rar au zâmbit.

Daguerreotipurile aveau și limitarea de a nu fi reproductibile, deoarece imaginea a fost capturată direct pe suprafața materialului. Acest lucru a condus la dezvoltarea de plăci foto și a unor elemente negative pe bază de sticlă, care în cele din urmă ar putea fi folosite pentru a imprima copii ale imaginilor.

Kodak a realizat fotografia principală și a distrus-o pentru toți hipiștii

Fotografii de la mijlocul până la sfârșitul secolului al XIX-lea trebuiau să fie oameni foarte pricepuți, foarte pricepuți din punct de vedere tehnic, și trebuiau să transporte materiale uriașe de chimie periculoasă și plăci de sticlă grea sau metal pentru a obține orice fel de imagine. George Eastman a hotărât să schimbe acest lucru, distrugând fotografia pentru totdeauna prin scoaterea din mâinile chimistului / artiștilor combinate. Procesul a fost mai accesibil pentru o audiență largă pe piață, mult mai mult pentru aglomerația profesioniștilor și fotografilor "vechi de școală". Și astfel, fotografia a fost distrusă pentru totdeauna!

Primul aparat de fotografiat al modelului Eastman a primit cuvântul "Kodak". Acest nume a devenit în cele din urmă numele companiei sale, compania "Eastman Kodak", iar mai târziu, așa cum o știm, "Kodak". Eastman a fost un inventator inteligent, și a fost responsabil de numeroase modele pentru camere ușor de tip point-and-shoot. Cu toate acestea, contribuția sa majoră a fost inventarea filmelor fotografice în rulouri, mai întâi pe suporturi de hârtie, apoi pe celuloză. Chiar dacă camerele de film au început să utilizeze chimia culorii, aceste generații ulterioare s-ar baza destul de direct pe modelul de celuloză al Eastman.

În timp ce era destul de interesat de Daguerreotypes (și de fotografiile monocrome similare), apariția sistemelor de film de masă a dus la presiunile pieței care au continuat să împingă fotografia pentru a crea produse mai ușoare și mai convenabile, pas a drumului. Nu vă place să purtați plăci de sticlă grele și chimie? Iată un sistem de film atât de simplu, încât oricine îl poate folosi. Nu vă place să încărcați camera în întuneric? Iată un canistru de film și de film care poate fi încărcat în lumină naturală. Nu-ți place să-ți dezvolți propriul film? Trimite-o la laboratorul nostru și o vom elabora și tipări pentru tine.

Înainte de 200 de ani de la prima fotografie, fotografii se plâng de cât de ușor este să faci poze în comparație cu modul în care a fost "în vremurile vechi". Ar fi bine să știm că și cea mai veche școală de fotografi de școală vechi, probabil, nu este de acoperire și de a dezvolta plăci daguerrotype, și ar trebui să îmbrățișeze cu ușurință tehnologia mai nouă, mai superioară. Și aceia dintre noi, care au puțin până la nici o experiență cu metodele "vechilor zile", ar fi bine serviți pentru a afla cât de departe am ajuns în doar 200 de ani de camere îmbunătățite, filme și metode fotografice.

Credite de imagine: Fotograful de Andreas Photography, Creative Commons.Hyères, Franța, 1932 dreptul de proprietate asupra patrimoniului lui Heni Cartier-Bresson, presupune o utilizare echitabilă.Pinhole Camera (engleză) deTrassiorf, în domeniul public. Toate daguerreotipurile asumate în domeniul public. Kodak Kodachrome 64 de Whiskeygonebad, Creative Commons.Daguerrotype Camera de Liudmila & Nelson, domeniul public. Toate celelalte imagini au fost preluate în scop public sau în scopuri corecte.