If-Koubou

De ce jocurile cu PC se luptă cu Alt + Tab și cum se rezolvă

De ce jocurile cu PC se luptă cu Alt + Tab și cum se rezolvă (Cum să)

Joci un joc și tu Alt + Tab pentru a utiliza un alt program, dar există o problemă. Procesul Alt + Tab poate fi extrem de lent, jocul se poate prăbuși sau se poate îngheța sau se poate observa o corupție grafică.

Dacă ați jucat jocuri pe Windows, este probabil familiar. Chiar și atunci când Alt + Tab funcționează corect, poate dura câteva secunde pentru a vă deplasa înainte și înapoi - ceva ce poate fi frustrant dacă doriți să treceți rapid între aplicații.

De ce Alt + Tabbing dintr-un joc pe tot ecranul este atât de problematic?

Nu este doar apăsarea Alt + Tab care este o problemă - apăsarea tastei Windows poate face același lucru, pe măsură ce vă scoate din joc și reveniți la desktop-ul Windows. Aceasta nu este o problemă atunci când joci un joc în modul ferestrei, unde poți să faci ușor Alt + Tab. Dar modul ecran complet pare a fi diferit - jocurile full-screen nu pot fi Alt + Tabbed out la fel de ușor.

Întrebarea reală aici este motivul pentru care jocurile rulează în acest mod pe ecran complet, în cazul în care modul de ecran complet este o problemă.

Când un joc rulează în modul ecran complet, acesta poate obține acces exclusiv la hardware-ul grafic - acesta este cunoscut sub numele de "Exclusive Mode". Windows nu va afișa desktop-ul în fundal, ceea ce economisește resurse hardware. Aceasta înseamnă că puteți stoarce cea mai mare performanță de jocuri din hardware-ul grafic, prin rularea jocului în modul ecran complet, și de aceea jocurile rulează în modul ecran complet în mod implicit.

Windows nu trebuie doar să treacă de la o fereastră la alta atunci când apăsați Alt + Tab. Trebuie să minimizeze jocul și să începi din nou să reda desktop-ul. Atunci când reveniți la joc, jocul trebuie să se restabilească și să preia controlul de la Windows. Din diferite motive - în special probleme legate de modul în care sunt codate unele jocuri - jocul poate întâmpina o problemă în timp ce face acest lucru.

Puteți vedea acest lucru în acțiune atunci când aveți un joc care rulează în modul ecran complet, exclusiv. Dacă aveți Alt + Tab în afara acestuia, puteți să plasați cursorul peste pictograma de pe bara de activități a jocului sau să apăsați din nou Alt + Tab. Nu veți vedea o previzualizare a zonei de afișare a jocului ca și în cazul altor ferestre. Jocul care rulează în modul exclusiv pe ecran complet nu redirecționează ieșirea acestuia prin managerul de afișare al desktop-ului, astfel încât managerul de afișare a desktopului nu poate afișa o previzualizare.

Cum să rapid și în siguranță Alt + Tab dintr-un joc

Să presupunem că doriți să jucați un joc, dar doriți, de asemenea, Alt + Tab și să utilizați alte ferestre fără riscul de accidente sau întârzieri în timpul comutării. Există mai multe moduri în care puteți face acest lucru:

  • Redați în modul fereastră: Jocurile au adesea un mod fereastră, unde se află într-o fereastră pe desktop. Jocurile care rulează într-o fereastră nu vor avea acces exclusiv la hardware-ul grafic, astfel încât acestea nu vor funcționa la fel de bine ca și în modul ecran complet. Cu toate acestea, puteți comuta mai ușor între ferestre. Un joc fereastră rulează probabil la o rezoluție mai mică decât un joc pe ecran complet, deci câștigați mai multă performanță acolo - cu prețul unui ecran de joc mai mic, cu o calitate grafică mai mică, desigur.
  • Utilizați modul ferestrei cu ecran complet: Modul ferestrei pe tot ecranul, denumit și "Mod ecran complet" (Windowed) sau "Fereastră (Fullscreen)", compromite între cele două. Când selectați acest mod, jocul va prelua întregul ecran, făcându-l să pară ca și cum ați fi utilizat modul Full-screen. Cu toate acestea, jocul este de fapt redat ca o fereastră - fără bare de titlu și deasupra bara de sarcini, dar cu o fereastră. Acest lucru înseamnă că Alt + Tabbing din joc va fi foarte rapid - puteți avea chiar și alte ferestre desktop apar peste joc. Jocul se va executa un pic mai lent, deoarece nu are acces exclusiv la hardware-ul dvs., dar această setare este deseori ideală dacă aveți suficientă putere grafică și doriți cu ușurință Alt + Tab.

  • Dezactivați Windows Key și Alt + Tab: De asemenea, puteți dezactiva cheia Windows, astfel încât să nu o apăsați accidental în timp ce jucați un joc. Dacă vă aflați în mod accidental apăsând Alt + Tab în timp ce jucați un joc, vă recomandăm să încercați să schimbați tastele rapide ale jocului sau chiar să luați în considerare dezactivarea comenzii rapide de la tastatură Alt + Tab.

Recuperarea de la un accident

Dacă vă aflați vreodată la un joc înghețat sau la un ecran negru gol după apăsarea tastelor Alt + Tab sau Windows, nu vă faceți griji! Apăsând Alt + Tab sau tasta Windows din nou, este posibil să nu vă ajute dacă jocul este greșit. În schimb, apăsați Ctrl + Alt + Delete - această comandă rapidă de la tastatură este specială, iar Windows va răspunde la aceasta chiar dacă alte comenzi rapide de la tastatură nu funcționează. Faceți clic pe Start Task Manager când apare ecranul de meniu, selectați aplicația înghețată din lista Applications și închideți-o. Dacă acest lucru nu funcționează, accesați fila Procese, localizați fișierul .exe rulat de joc și încheiați procesul.

Afișajul cu ecran complet pe ecran oferă un compromis excelent și este adesea setarea ideală dacă hardware-ul dvs. este suficient de rapid și doriți libertatea de a Alt + Tab. Nu toate jocurile oferă mod ecranat pe tot ecranul - este mai frecvent la jocurile mai noi, deci jocurile mai în vârstă pot să nu le ofere.

Credit de imagine: Dāvis Mosāns pe Flickr