If-Koubou

De ce iPhone XR are cea mai buna viata a bateriei noului seria X pentru iPhone

De ce iPhone XR are cea mai buna viata a bateriei noului seria X pentru iPhone (Cum să)

Dacă vă interesează viața bateriei pe iPhone, vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă la XR. Ea are cea mai bună viață a bateriei de orice iPhone înainte de ea, în ciuda fiind cele mai accesibile în noul gama.

Deci, cum oferă cea mai bună viață a bateriei în comparație cu celelalte dispozitive noi? Aceasta este datorită a două lucruri.

O privire mai atentă asupra capacităților bateriei

Articolele recente au expus capacitatea bateriei pentru fiecare dintre noile modele iPhone:

  • iPhone XS: 2,658 mAh
  • iPhone XS Max: 3,174 mAh
  • iPhone XR: 2.942 mAh

Prin comparație, originalul X are o baterie de 2.716 mAh, iar iPhone 8 are o baterie de 1.821 mAh, iar acumulatorul Plus 8 folosește o baterie de 2.675 mAh.

Deci, XR are o baterie mai mare decât originalul X, 8 și chiar 8 Plus. Acest lucru face ca el are o revendicare de imbunatatire de 90 de minute pe 8 plus unsurprising.

Dar, potrivit Apple, durata de viata a bateriei XR se potriveste cu XS Max la cele mai multe conteaza, si chiar o depaseste in altele, in ciuda faptului ca are o baterie mai mica. De exemplu, Apple susține că XS Max are 25 de ore de convorbire, 13 ore de utilizare a internetului, 15 ore de redare video și 65 de ore de redare audio. Prin comparație, XR se potrivește cu toate aceste numere, cu excepția unui singur: devine16 ore de redare video.

Poate părea o diferență minoră, dar o viață mai bună a bateriei este în continuare o viață mai bună a bateriei - chiar dacă acesta este un scenariu teoretic.

Deci, Cum XR obține cea mai bună viață a bateriei într-un iPhone?

În ciuda faptului că XS și XS Max au atât oglinzi OLED mult mai eficiente, XR-ul de ambalare LCD încă reușește cel mai bine la ambele modele atunci când vine vorba de utilizarea teoretică a bateriei.

Are sens în comparație cu XS-XR are o baterie mai mare. Dar ce se intampla atunci cand este comparat cu XS Max?

Pentru asta, trebuie să aruncăm o privire mai atentă la afișajul propriu-zis. În ciuda faptului că are un LCD tradițional mai puternic, XR folosește panoul în avantajul său pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei. Cum? Cu rezoluția afișajului.

În cazul în care XS Max are o rezoluție a afișajului de 2688 × 1242 (458 PPI), XR se lipsește unui panou de 1792 × 828 (326 PPI). Acest lucru înseamnă că, în ciuda faptului că are un panou care utilizează mai multă putere, CPU-ul și GPU-ul nu trebuie să funcționeze la fel de greu pentru a împinge pixelii pe ecran.

Afișajul XR este comparabil cu panoul de 1334 × 750 al iPhone 8, care se găsește la un nivel identic de 326 PPI. Dar, datorită amprentei sale mai mari, Apple a reușit să utilizeze o baterie de aproape 1000 mAh mai mare decât cea din iPhone 8, deși este puțin mai mare decât bateria din diferența de 8 Plus (aproximativ 300 mAh).

Dar, din nou, datorită PPI inferior în XR comparativ cu cele 8 Plus-326 vs. 401-Apple a reușit să obțină cea mai bună baterie pe care a avut-o vreodată într-un iPhone.

Întrebarea pe care trebuie să vă întrebați este dacă veți putea sau chiar să aflați diferența în densitatea afișajului. Cercetarea indică faptul că ochiul uman nu poate discerne nimic dincolo de 300 PPI, deci șansele sunt - dacă nu suntețiîntr-adevăr căutați-nu veți pierde acei pixeli extra.

Doar ceva să ia în considerare atunci când încearcă să decidă ce iPhone nou ar trebui să cumpere. XR continuă să arate de ce ar putea fi cel mai bun bang pentru ieșirea din noile dispozitive iPhone.