If-Koubou

De ce nu trebuie să vă instalați Apple TV (sau alte dispozitive moderne) să dormiți

De ce nu trebuie să vă instalați Apple TV (sau alte dispozitive moderne) să dormiți (Cum să)

Avem multe întrebări aici la How-To Geek despre consumul de energie și dacă trebuie sau nu să-ți dai aparatul să doarmă sau să-i deconectezi. Suntem aici să vă spunem cu siguranță: nu, nu ar trebui. Neconvins? Citește mai departe.

Sleeping, Powering Down sau deconectarea dispozitivelor este incomod

Când vine vorba de conservarea energiei cu o serie de dispozitive moderne, cum ar fi Apple TV, Chromecasts, modemuri, routere, poduri smarthome și altele, nu numai că nu păstrezi de fapt toată energia asta prin oprirea sau folosirea funcției de somn, de fapt, faceți dispozitivul mai incomod pentru utilizare și potențial nesigur.

Când dispozitivele dvs. sunt deconectate sau adormite, trebuie să le activați sau să le treziți pentru a le utiliza. În cazul dispozitivelor precum Chromecastul sau Apple TV, ceea ce înseamnă că trebuie să stați în timpul procesului de încărcare, lăsați-l pe dispozitiv să se reconecteze la rețea, să descarce orice actualizare potențială și așa mai departe, înainte de a începe să îl utilizați. Cu cele mai moderne dispozitive, tot ceea ce descărcarea și actualizarea s-ar fi întâmplat în timp ce dormi și nu ar fi fost nici unul mai înțelept (și nu a fost niciodată iritat de o actualizare care să amâne interferența dvs. Netflix).

Conservarea energiei este importantă (cu excepția cazului în care nu sunteți)

În ciuda sentimentului bun pe care l-am putea obține atunci când deconectăm dispozitivul din centrul media sau îl oprim, se dovedește cât de bine ne simțim despre economisirea energiei este, de fapt, disproporționată față de cantitatea de energie pe care o salvăm.

Pentru a pune această teorie la încercare, am conectat tot felul de electronice de acasă mici și am testat consumul lor de energie când nu mai funcționează, atunci când este în uz și când, dacă este cazul, au fost puse în modul de repaus. (Apropo, dacă doriți să efectuați toate aceste experimente pe aparatele dvs. mari și mici, citiți ghidul nostru aici pentru a face acest lucru).

Costă aproximativ 2 dolari pentru a lăsa un Chromecast conectat în douăzeci și patru de ore pe zi, trei sute șaizeci și cinci de zile pe an, la prețul mediu al energiei din SUA de 12,5 cenți / kWh. Dacă deconectați Chromecastul (sau dispozitive similare, cum ar fi Amazon Fire TV Stick) atunci când acestea nu sunt utilizate (care este singura modalitate de a opri alimentarea pe cele mai multe stick-uri de streaming), veți economisi mai puțin de o ceașcă de cafea an și veți fi pentru totdeauna conectarea și deconectarea lucrurilor pentru a viziona televiziunea.

Sigur, sigur, spuneți. Chromecastul esteasa de mic! Dispozitivele mai mari, cum ar fi Apple TV și Amazon Fire, trebuie să consume mai multă putere? La urma urmei, au cabluri de alimentare legitime și opțiuni în meniurile pentru modul de repaus!

Chiar dacă ar părea că ar trebui să consume o mulțime de putere (având în vedere dimensiunea, cablarea și faptul că fac atât de mult) sunt construite foarte eficient folosind cipuri cu putere redusă care au mult mai multe în comun cu telefoanele inteligente decât desktop calculatoare.

Când am testat puterea pe Apple TV, de exemplu, am constatat că atunci când a fost pornit și inactiv (fie că stăteam doar acolo pe ecranul de pornire, într-un meniu, fie afișând screensaverul Aerial), a consumat doar 2,1 wați de putere . Când vizionați un videoclip sau jucați un joc, acesta ar fluctua, dar nu va depăși niciodată 5 watți de putere. Când se află în modul de repaus, se va extrage doar 0,3 wați de putere.

Deci, în termeni reali, în realitate, înseamnă că, dacă părăsiți Apple TV pe 24/7, va consuma energie electrică în valoare de aproximativ 2,25 $ (și dacă ați jucat acest lucru toată ziua și noaptea pentru un an întreg, d ard mai puțin de cinci dolari). În modul Sleep și deconectat, evident, puteți reduce consumul de energie la aproximativ 25 de cenți sau, respectiv, nimic, pentru timpul în care nu utilizați dispozitivul pe parcursul anului. Televiziunea Amazon Fire? Aceeași poveste. Este inactiv puțin mai mare la 5,1 wați, dar care încă se traduce doar la aproximativ $ 4,50 pentru un an întreg.

Îți îngrijorează despre scurgerile mari (nu băieții)

În acest moment s-ar putea să te gândești la "băieți bătrâni", și să te întrebi de ce am încuraja oamenii doar să pierdem energia. Să fie clar: nu vă încurajăm pe voi sau pe oricine altcineva să pierdeți energia.

Lăsând dispozitivele de centru media foarte eficiente din punct de vedere energetic, dispozitivele de rețea la domiciliu și altele asemenea, astfel încât acestea să fie mereu gata de utilizare și actualizate, este un bun compromis (considerând că economisiți mai puțin de o duzină de kWh pe an și mai puțin de 20 $ prin deconectarea acestora).

În loc să vă faceți griji că Apple TV este risipitor, remediați lucrurile pe care le cunoaștem pentru că sunt o risipă. Profitați de rabaturile utilitare pentru a comuta la becurile cu LED. Plângeți-vă compania de cabluri despre cutiile de cablu ridicol ineficiente și / sau puneți-le pe cronometrele aparatului. Terminați termostatul când nu sunteți acasă (sau dacă întotdeauna uitați, obțineți un termostat inteligent pentru a face acest lucru pentru dvs.). Nu lăsați computerul dvs. de jocuri de noroc să funcționeze 24 de ore din 24 dacă nu faceți nimic pe el. Există mari pierderi de energie în casa dvs. și ar trebui să faceți absolut lucrurile pentru a conecta mai întâi scurgerile mari. (Literalmente, chiar și! Verificați în jurul ferestrelor și ușilor pentru curenți și așezați cadrele.)

Veți economisi mai multă energie pe an, înlocuind un singur bec frecvent utilizat cu bec de 60W cu un bec LED decât deconectați caseta dvs. de streaming în fiecare noapte timp de un deceniu.

Aveți o întrebare apăsătoare despre vampirii energetici, pentru a vă îmbunătăți eficiența de acasă pentru a fi mai eficientă sau pentru oricare dintre curiozitățile care dăunează proprietarilor de case din secolul XXI? Impusca-ne un email la [email protected] si vom face tot posibilul pentru a le raspunde.