If-Koubou

De ce trebuie să instalați actualizările Windows automat

De ce trebuie să instalați actualizările Windows automat (Cum să)

Încă o dată, sunt lansate patch-uri de securitate urgente pentru Windows, iar de data aceasta problemele pe care le rezolvă sunt probleme "potențial catastrofale" cu stiva de criptare. Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți Windows să actualizeze automat actualizările.

Este posibil să intri în acțiune de fiecare dată când vezi notificarea de securitate, dar mulți oameni nu o fac. Și dacă faceți acest lucru, care este scopul instalării manuală a actualizărilor critice de securitate? Trebuie doar să le instalați singuri.

Patches ar trebui să fie instalat cât mai curând posibil

De multe ori trebuie să remediați problemele de securitate cât mai curând posibil pentru a rezolva problema. După ce se eliberează un patch, gaura de securitate devine publică, dacă nu era deja. Atacatorii cunosc acum problema și se pot grăbi să înceapă să o exploateze cât mai curând posibil, înainte ca oamenii să se actualizeze. Atacatorii știu că utilizatorii de afaceri și cei de acasă sunt adesea încețiați să se actualizeze și pot provoca un dezastru în perioada de timp înainte de patch-uri.

Doar selectarea "actualizărilor manuale" și instalarea actualizărilor atunci când vă amintiți că nu faceți acest lucru nu este cu adevărat suficient de bună. Doriți ca Windows Update să instaleze automat aceste actualizări pentru dvs. Pentru software cum ar fi browserul dvs. web și plug-in-urile de browser, doriți, de asemenea, să lăsați actualizările automate activate - din fericire, aceasta este setarea implicită în aceste zile. Dacă dezactivați actualizările automate pentru Firefox, Flash, Adobe Reader sau alte programe importante, ar trebui să le reveniți chiar acum.

Nu este atât de enervant pe măsură ce credeți

Actualizările automate primesc un rap rău. În Windows XP și Windows Vista, calculatorul dvs. ar putea instala automat actualizări în timp ce vă ridicați pentru o pauză de cafea și ați reînființat până la momentul în care vă întoarceți. S-ar putea să vă pierdeți toată munca dacă nu ați fost acolo pentru a opri numărătoarea inversă automată de 10 minute. Acest lucru a dus la dezactivarea acestor actualizări automate.

Dar Windows sa îmbunătățit de atunci. Windows 7 și 8 sunt configurate pentru a instala actualizări la ore mai convenabile, adesea când reporniți sau opriți PC-ul, dacă este posibil. În Windows 8 și 8.1, există o perioadă de grație mult mai lungă - vedeți mesajul "ați actualizat recent, deci trebuie să reporniți calculatorul", dar calculatorul dvs. va aștepta trei zile întregi înainte de a reporni singur. Veți avea destul timp să vă reporniți în termenii dvs. fără a vă pierde munca.

Așa: nu trebuie să faceți clic pe buton la fiecare patru ore pentru a amâna repornirea. Puteți folosi de fapt computerul fără a fi hărțuit! Dacă numai Windows 8 și 8.1 nu au avut atât de multe alte probleme care îi fac pe oameni să se agațe de Windows 7.

Acest registru Hack Previne repornirea automată

Dacă doriți să evitați complet repornirea automată, puteți. Un hack de registry vă permite să împiedicați aceste repornii automate să apară. Puteți apoi să activați actualizările automate și să continuați cu viața dvs., asigurându-vă că computerul nu se va reporni automat în momentul în care veți părăsi. Hack-ul de registru învârtește o setare pe care o puteți schimba în politica de grup în edițiile Professional și Enterprise ale Windows.

Problemele mari sunt rare

Unii oameni sunt speriați să instaleze actualizări din cauza potențialelor probleme de sistem, de la ecrane albastre și instalări de Windows deteriorate la diverse alte probleme. Și, într-adevăr, Microsoft Actualizările de Windows par să fi avut mai multe probleme decât de obicei în ultima vreme.

Asemenea probleme au fost foarte rare. În acest an, a existat o actualizare pentru Windows 7 care a provocat ecranele albastre de deces pe unele PC-uri. În afară de aceasta, am văzut câteva actualizări nedorite, dar nu există actualizări care au condus la ecrane albastre de genul asta. În unele cazuri, actualizările driverelor au spart unele drivere. În 2009, o actualizare antivirus McAfee a făcut ca unele computere să nu poată fi încărcate, dar acestea au afectat numai computerele care rulează acel antivirus special - unul pe care nu l-am recomanda neapărat.

Exact câte computere au fost afectate de aceste probleme? Nu avem date bune care să ne spună acest lucru, dar este un procent minuscul de persoane. Pe de altă parte, există milioane și milioane de computere care fac parte din botneturi, adesea pentru că au refuzat să instaleze actualizări de securitate și au fost infectate. Unii oameni au estimat că 500 de milioane de computere în fiecare an fac parte din botneturi. Computerele mult mai puține decât cele care au probleme cu actualizările.

Petreceți tot timpul pe Internet și veți realiza că malware-ul este o problemă mult mai mare decât Windows Update de rupere calculatoare. Una este foarte rară - și poate fi rezolvată cu System Restore sau o funcție de recuperare similară dacă se întâmplă vreodată - în timp ce una este mult mai comună și poate duce la furtul datelor importante.

Actualizările opționale sunt opționale

Puteți să ignorați actualizările opționale pentru o perioadă de timp, dacă doriți. Puteți alege ceea ce doriți să faceți cu actualizările opționale din setările Windows Update și puteți să instalați numai Windows actualizări critice de securitate. Apoi, puteți instala actualizări opționale pe propriul program. Dacă sunteți foarte îngrijorat, acest lucru ar reduce cantitatea de probleme potențiale de actualizare pe care le aveți în timp ce vă asigurați că obțineți actualizările critice de securitate de care aveți nevoie.

Pentru a face acest lucru, accesați setările Windows Update din Panoul de control și debifați caseta de selectare "Dați-mi actualizările recomandate în același mod în care primesc actualizări importante".

Chiar dacă vă considerați un geek avansat Windows care știe ce faceți, acest lucru este deosebit de important dacă instalați computerul altcuiva. Ei ar trebui să obțină automat actualizările Windows, astfel încât să nu se ajungă la ignorarea notificării și să nu se instaleze niciodată actualizări.

Dacă instalați instantaneu actualizările de fiecare dată când le vedeți, din punct de vedere tehnic, nu trebuie să faceți acest lucru.Dar, dacă instalați instantaneu actualizările, de ce să nu le instalați automat? Dacă motivul este acela de a evita repornirea, Windows 8 este mai bun în această privință și toate versiunile de Windows vă permit să evitați repornirea enervantă cu un singur registru hack. De asemenea, Windows vă va permite să instalați actualizări în timpul repornirii sau închiderii computerului, astfel încât Windows să vă respecte timpul mult mai mult decât era folosit. Actualizările automate sunt importante pentru utilizatorii Windows.