If-Koubou

De ce copiii dvs. ar trebui să folosească căști de limitare a volumului

De ce copiii dvs. ar trebui să folosească căști de limitare a volumului (Cum să)

Dispozitivele portabile, cum ar fi iPad-urile, playerele MP3 și altele asemenea, sunt capabile să transmită sunetul la un nivel suficient de ridicat pentru a vă deteriora auzul. În timp ce adulții (ar trebui) să știe mai bine și să reducă volumul, copiii nu o fac. Citiți mai departe pe măsură ce vă arătăm cum să vă protejați auzul copiilor cu căști de limitare a volumului.

De ce conteaza?

În general, când ne gândim la pierderea auzului, ne gândim la mașini grele, la o călătorie în gama de arme fără o protecție adecvată a urechii sau la alte zgomote puternice și imediat dureroase. Majoritatea oamenilor nu suferă pierderi de auz într-un singur moment catastrofal, cum ar fi împușcarea unei puști mari, fără conectori de urechi, totuși suferă pierderi de auz în timp, prin expunerea lentă dar periculoasă la zgomote puternice, suficient de puternice pentru a le deteriora urechile suficient de tare ca să le alarmeze. Ani de a tunde gazonul fără protecție la ureche, de a asculta căști la volum maxim și de a participa la concerte cu sisteme de sunet de dimensiuni zgârie-nori sunt tot felul de lucruri care contribuie la pierderea lentă, progresivă și ireversibilă a auzului.

Ca adulți, suntem conștienți (sau ar trebui să fim conștienți, în orice caz) de riscul de deteriorare a auzului prin folosirea sculelor electrice fără protecția urechilor sau prin înăbușirea căștilor la niveluri de craniu, dar copiii nu țin seama de riscul pe termen lung al unor astfel de expunere.

Când ești opt și fratele tău bebeluș plânge în pânză și tuîntr-adevăr doriți să auziți ceea ce spun cei de la Power Rangers, tocmai transformați volumul pe căști și reveniți la spectacolul dvs. Copiii nu gândesc nimic de a transforma volumul pe dispozitivele lor personale, pentru că, dacă nu știi mai bine, este o soluție perfectă pentru a face față zgomotelor externe care invadează balonul dvs. de ascultare: ridicați volumul până când nu puteți auzi aceste zgomote mai. Din nefericire, pragul superior de pe cele mai multe dispozitive portabile este bine în zona de pericol.

Problema volumului excesiv de puternic și a dispozitivelor care dăunează urechii este atât de răspândită, încât reglementările Uniunii Europene limitează nivelul de ieșire al dispozitivelor portabile la 85 dB. Este încă destul de tare, dar chiar pe marginea exactă a locului în care au loc deteriorările auzului și cu siguranță mai mică decât pragul superior (și periculos) de 100+ dB pe dispozitivele mai vechi, cum ar fi genurile originale iPod. Este minunat dacă sunteți în Uniunea Europeană și ați achiziționat un dispozitiv relativ nou care respectă reglementările, dar nu este atât de util pentru toți ceilalți care au dispozitive mai vechi sau care trăiesc în țări care nu au o astfel de reglementare.

Cea mai bună modalitate de a vă proteja copilul de pierderea progresivă a auzului este să-i echipați cu o pereche de căști care limitează cât de tare poate să se facă volumul chiar și atunci când aceștia distrug butonul de volum ca răspuns la frații lor puternici sau la zgomotul pe trenul pe care îl pot " o coborâți destul de înalt încât să se rănească singuri.

Cum funcționează Limitatorii de volum?

Limitatoarele de volum vin în două forme: seturi de căști întregi și adaptoare suplimentare care sunt introduse în linie între căști și dispozitivul sursă. Mecanismul de funcționare este de fapt extrem de simplu (și dacă sunteți la îndemână cu un fier de lipit și cu soluții asemănătoare cu DIY, acest lucru este ceva ce chiar vă puteți împrăștia): toate dispozitivele de limitare a volumului sunt doar rezistoare încorporate fie în fono-plug, cablul sau în interiorul perechii de căști.

Rezistorul, pentru cei necunoscuți cu intelectualul dispozitivelor electronice, este o componentă electrică pasivă mică, care, așa cum sugerează și numele, creează rezistență într-un circuit. Această rezistență scade debitul curent și, prin scăderea fluxului de curent de la dispozitivul sursă la căști, volumul de ieșire este, de asemenea, coborât.

Tipul de rezistență determină gradul de rezistență și gradul de scădere a volumului. Deși nu există limitatori de volum comercial pe piață, dacă ați făcut un model DIY, ar fi posibil să strângeți împreună rezistori suficient (sau să utilizați un singur rezistor suficient de sănătos) pentru a reduce volumul la niveluri inadecvate. Soluțiile comerciale reduc în mod obișnuit volumul total de 20-30%, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a aduce un volum maxim de dispozitive portabile într-un interval mai sigur.

Este o schimbare fizică și fără a schimba căștile cu o pereche nouă sau cu scoaterea adaptorului, nu există nicio modalitate de a ocoli rezistența.

Unde pot găsi căști și adaptoare cu volum limitat?

În timp ce s-ar putea găsi căști de limitare a volumului aici sau acolo în magazine de caramida și mortar, cel mai bun pariu este să faceți cumpărături online. Acolo veți găsi o mare varietate de căști de limitare a volumului și adaptoare pentru toate nevoile.

Deși căștile vin în toate formele și dimensiunile, recomandăm insistent să obțineți căști de monitor închise peste urechi (spre deosebire de căștile cu celule deschise) sau căști în ureche. Ambele stiluri fac o treabă mult mai bună la blocarea sunetului extern decât căștile cu celule deschise, care, la rândul lor, îi vor împiedica pe copii să transforme muzica mai tare. Căștile de la ureche bine închise sau căștile în urechi blochează în mod semnificativ zgomotul exterior, ceea ce înseamnă că copilul dvs. nu poate ajunge niciodată la limita superioară a limitei de volum, pentru că au auzit clar totul la niveluri reduse de volum.

În acest sens, există soluții pentru fiecare buget. Să aruncăm o privire asupra unor opțiuni bine revizuite din categoriile pe care tocmai le-am subliniat.

Căști închise peste urechi

Pentru copii mici și copii mai în vârstă, căștile închise peste urechi sunt alegerea noastră preferată. Acestea se potrivesc cu o gamă largă de dimensiuni pentru cap / ureche pentru copii, copii care sunt prea mici pentru a utiliza căștile (sau pentru a le găsi inconfortabil) le pot folosi cu ușurință și sunt mult mai durabile decât cele mult mai mici și ușor de manevrat și încurcate in-ear ureche.

Pentru cei cu adevărat răi din viața ta, LilGadgets are o linie de căști de limitare a volumului ($ 24), care sunt dimensionate pentru capete de dimensiuni mici pentru elevii mici.Acestea vin într-o gamă largă de culori, au învelitoare de ureche confortabile și au o caracteristică foarte nouă numită "SharePort" în care un frate sau un prieten își pot conecta propriile căști direct în căștile LilGadgets și împărtășesc experiența de ascultare nu este nevoie de un separator de căști separat, iar al doilea ascultător beneficiază de funcția de limitare a volumului).

Un lucru pe care îl veți observa în timp ce căutați căști care limitează volumul la ureche este faptul că piața este foarte greutăți față de căștile cu dimensiuni mai mici pentru capete mici și căști foarte acoperite, luminoase și acoperite cu grafică, toate destinate să apeleze la copiii mici. Dacă aveți un copil mai în vârstă care nu este în căști super-flashy (sau nu poate purta chiar căștile de dimensiuni mici confortabil), veți dori să verificați următoarele două secțiuni.

Căști intraauriculare

Pentru copiii mai în vârstă care doresc un căști de profil inferioare și sunt confortabili cu căștile încorporate în urechi, Etymotic (o companie de căști bine respectată care produce atât căști excelente în urechi, cât și căști pentru urechi care păstrează sunetul pentru muzicieni) are o linie de Căști în urechi pentru copii. Puteți alege căștile ETY-Kids5 Secure-Listening până la 34 $.

Nu este la fel de ieftin ca și bobinele de la Wal-Mart, dar cu o calitate mult mai ridicată și cu o limitare a volumului. În plus, designul Etymotic earplug funcționează atât de bine (avem o pereche de dimensiuni pentru adulți) încât filtrează zgomot de fond în jur de 30-40 dB. Amintiți-vă ce am spus mai devreme despre modul în care un design bun de atenuare a sunetului înseamnă că veți transforma muzica mai puțin? Acestea fac o treabă atât de bună încât să blocheze zgomotele externe, există foarte puține șanse ca cineva care le folosește să transforme volumul până aproape de nivelele nesigure (și astfel, cel mai probabil, utilizatorul nu va observa nici măcar că acestea sunt volum limitate în prima loc).

Adaptoare pentru căști

Ultima noastră soluție este cea mai universală. Dacă aveți deja căști frumoase sau doriți libertatea de a cumpăra orice căști pe care doriți să le aduceți ulterior pentru a fi limitate la volum, atunci aceasta este soluția pentru dvs.

Volume căști limita sunt doar căști care au rezistorul încorporat în unitatea de căști sau în cablul existent. Un adaptor pentru căști de limitare a volumului acționează pur și simplu ca o extensie foarte scurtă a cablului dvs. pentru căști existente și dispune de un rezistor în linie încorporat în adaptor. Împingeți-l între dispozitiv și căști, iar volumul este imediat limitat.

În cazul unui cablu de limitare unic Kidz Gear ($ 7) și al unui cablu de împărțit separat ($ 8), cablul adaptor limitează volumul original la 80% din puterea maximă.

O problemă cu sistemul de adaptare este că dacă aveți un copil inteligent pe mâini, care constată că extinderea mică pe care ați adăugat-o la căști este sursa experienței brusc mai silențioase, pot să o deconecteze și să se întoarcă la utilizarea căștilor vechi la volumele de urechi.

Cu copiii mai mari puteți discuta cum sunt afectate auzul cumulativ, durabil și trebuie să aibă grijă de urechi. În cazul copiilor mai tineri, recomandăm achiziționarea unor tuburi termocontractabile și realizarea unei etanșări semi-permanente între adaptor și căști, prin etanșarea acestuia împreună cu tubulatura. Puteți oricând să o eliminați mai târziu cu o mașină de ras, dar nu există riscul ca un copil să vă dezminte lucrarea.

În timp ce discuțiile serioase despre tratarea urechilor cu bunătate pentru o viață bună de auz este o conversație importantă de făcut, copiii vor fi copii și o mică acțiune preventivă în numele dvs. va asigura că auzul lor este protejat când sunt prea tineri pentru a face inteligent alegerile și să o protejeze singure.

Aveți o întrebare despre copii și tehnologie? Trimiteți-ne un e-mail la [email protected] și vom face tot posibilul pentru a răspunde.

Creditele de imagine: Philippe Put