If-Koubou

WINAMP ediția a 10-a

WINAMP ediția a 10-a (Cum să)

După ce un prieten mi-a păstrat destul de mult despre Winamp, am decis în cele din urmă să iau cea de-a 10-a ediție aniversară pentru un test. Versiunile anterioare ale Winamp nu ma impresionat prea mult. Urăsc să configurez o mulțime de caracteristici fără valoare într-un jucător. De asemenea, nu mi-a plăcut niciodată să invit pe computerul meu reclame intruzive. Astăzi mi-am pus deoparte prejudecățile preconcepute și am început să adun într-adevăr în ceea ce privește tot ce e vorba de hype.

În timpul instalării, am asigurat că nu instalez bara de instrumente și pictograma eMusic atentă publicitate memento ... asta este tot ce este prea ... puteți merge la eMusic oricând și începe un abonament nou și descărcări gratuite, nu are nimic de-a face cu instalarea Winamp.

Există un dosar în care puteți să verificați selecția de muzică și clipuri video de la Winamp, totuși să urmăriți unul pe care sunteți supus unei reclame complete de 30 de secunde ... nu se răcește. Aveți Radio Shoutcast și TV, care din testele mele au difuzat destul de bine. Jocuri, vă duce la site-ul de jocuri AOL. Aceasta este una dintre piei implicite, cu toate acestea, cei din voi care sunt deja familiarizați cu Winamp știu că există o mulțime de skin-uri descărcabile.

Există tone de setări EQ și puteți sincroniza Winamp cu iPod-ul. Există, de asemenea, un director Podcast la îndemână.

O caracteristică elegantă este abilitatea de a obține radioul AOL XM prin satelit. Dacă parcurgeți în jos, veți vedea în continuare anunțuri irelevante ... de asemenea, nu există cât mai multe stații dacă ați fi abonat la serviciu.

Între piese există un pop-up în colțul din stânga jos al ecranului, care indică ce se joacă. Puteți dezactiva acest lucru în opțiunile Preferințe. Fiind un chitarist și iubitor de Metal / Rock ... Am săpat postul All Metallica!

În general, ar trebui să spun Winamp 10th Anniversary Edition este o jucărie destul de distractiv de a avea în jur. Am avut un timp distractiv verificând toate plug-in-urile suplimentare pentru player. Cred că nu aș folosi-o ca muzică sau player video principal, dar sunt cu siguranță unele caracteristici interesante ale acestui jucător. Dacă vă puteți pune cu reclame, merită să descărcați versiunea gratuită. Aveți posibilitatea să obțineți o versiune pro, de asemenea, pentru repetarea și arderea mai rapidă a CD-urilor. Nu am văzut nicio informație despre eliminarea anunțurilor dacă mergeți pro. Deci, dacă cineva știe de un hack sau un plugin care va scăpa de reclamele din jucator, vă rugăm să ne spuneți!