If-Koubou

Yahoo lansează aplicația Slick News Digest pentru iPhone

Yahoo lansează aplicația Slick News Digest pentru iPhone (Cum să)

A trecut ceva vreme de când am fost impresionați de ceva pe care Yahoo la oferit, dar cu siguranță au revenit în ultima vreme. Aplicația Yahoo Weather este frumoasă și funcțională, iar astăzi la CES au anunțat o aplicație News Digest foarte interesantă și vizibil impresionantă pentru iPhone.

Aplicația funcționează ca un ziar, cu o selecție sumară a celor mai importante știri de două ori pe zi, la orele 8:00 și 6:00. Nu este vorba de Știri Google sau de numeroase alte aplicații web sau aplicații mobile care încearcă și utilizează algoritmi pentru a genera știrile dvs. pentru dvs. în zbor. Yahoo News Digest este un conținut curate și este generat ca o singură ediție pentru toate Statele Unite (nu este încă disponibil în altă parte încă).

Fiecare "ediție" are doar aproximativ 10 povestiri, cele mai importante în momentul de față, iar când scrii la unul dintre ele veți vedea o scurtă poveste din toate sursele de știri - dar există și o listă de surse dacă doriți să săturați mai departe. Hărți, link-uri Wikipedia și tweet-uri despre acest subiect se află în partea de jos a ecranului. Puteți trece repede de la o poveste la alta și există o listă de povești suplimentare dacă nu aveți suficiente pentru a citi.

Nu există nicio modalitate de a personaliza ceea ce vedeți în lista de articole de top - și asta este cu intenție. Potrivit Yahoo, acest lucru nu este menit să fie doar povești pe care le considerați interesante, ci trebuie să fie o listă cu cele mai importante povești pe care ar trebui să le cunoașteți. Această listă nu este menită a fi infinită - de fapt, în partea de jos este o căsuță "Efectuată" care arată foarte mult ca cea din aplicația Feedly. Sigur, puteți parcurge o scurtă listă de povești extra, dar nu este o aplicație la care să stați și să citiți pentru totdeauna - este o aplicație care vă ajută să vă ocupați de știrile importante și apoi să puneți până în următoarea ediție.

În general, este o aplicație slick și impresionantă, deși numai pentru iPhone în acest moment.

Yahoo News Digest [Magazinul iTunes]

Mai mult CES acoperire: