If-Koubou

Yahoo să înceapă să trimită notificări despre "Liste de dorințe de nume de utilizatori" de azi

Yahoo să înceapă să trimită notificări despre "Liste de dorințe de nume de utilizatori" de azi (Cum să)

Sunteți unul dintre oamenii care s-au înscris pentru lista de adrese de interes Yahoo pentru luna trecută? Apoi, veți fi bucuros să știți că Yahoo a început să trimită notificări către persoane cu privire la numele de utilizator pe care au semnat!

Dacă nu ați primit încă o notificare, continuați să urmăriți căsuța de e-mail pentru "sperăm că este bine"știri despre numele de utilizator pe care l-ați dorit.

A existat o concurență puternică pentru anumite nume și Yahoo a enumerat cererile de top în postarea pe blog. Au existat și câteva solicitări de nume interesante.

Lista de dorințe a evoluat, de asemenea, într-o listă de urmărire nouă, deci dacă nu ați primit numele de utilizator dorit chiar acum, există încă speranță pentru viitor.

Puteți citi toate detaliile despre notificările privind numele de utilizator împreună cu abordarea Yahoo privind securitatea în ceea ce privește numele reciclate vizitând linkurile de mai jos.

Un pas mai aproape de Yahoo! Nume de utilizator pe care ați așteptat-o ​​pentru [Yahoo! Tumblr Blog]

Recuperarea Yahoo! Numele de utilizator într-o modalitate care este sigură: Solicită-Destinatar-Valabil-Din moment ce [Yahoo! Blog de rețea pentru dezvoltatori]

[prin Web-ul următor]