If-Koubou

Yahoo! Messenger pentru Vista în cele din urmă lansat (beta)

Yahoo! Messenger pentru Vista în cele din urmă lansat (beta) (Cum să)

A trecut aproape un an de la lansarea noului Yahoo! Messenger pentru Vista a fost anunțat și ni sa promis o aplicație frumoasă care a utilizat noile caracteristici Aero în Windows Vista. Noul client este cu siguranță frumos, deși nu este neapărat util sau mai ales funcțional.

Puteți vedea că lista de contacte are un aspect nou și umed ... puteți personaliza dimensiunea persoanelor din lista de prieteni.

Puteți chiar să trageți persoane pe bara laterală Vista pentru a le putea vedea cu ușurință statutul sau faceți clic pe ele pentru a începe o conversație (într-o fereastră de conversație obișnuită)

De asemenea, aveți o mulțime de fețe de zâmbet animat, animate pentru toate nevoile dvs. de emoticon:

Când primiți un mesaj, aceștia animă câteva secunde înainte de a reveni la dimensiunea normală:

Dacă faceți clic pe pictograma din dreapta jos, apare un "dialog" animat care vă permite să alegeți dintr-un număr de culori diferite, inclusiv un model care arată ca iarba sau ceva asemănător?

În loc să utilizați doar o imagine, puteți folosi noile avatare Yahoo, care vă vor cere să treceți prin intermediul unei pagini de milioane pe site-ul lor pentru al personaliza.

Meniul de preferințe este de fapt oarecum greu de găsit ... este exact între butonul Feedback și butonul de minimizare. Veți observa că unele dintre ele au comenzi rapide de la tastatură ...

Acestea ar trebui să fie adăugarea mult mai multe caracteristici pe parcursul anului viitor, dar cred că voi rămâne cu Pidgin sau Adium, deoarece nu folosesc cu adevărat Yahoo Messenger oricum ...

Descărcați Yahoo Messenger pentru Windows Vista