If-Koubou

Da, Fiecare Descărcare gratuită a site-ului este Servirea crapware (Iată dovada)

Da, <i>Fiecare</i> Descărcare gratuită a site-ului este Servirea crapware (Iată dovada) (Cum să)

Când am scris despre ce se întâmplă atunci când instalați primele zece aplicații de la descărcările CNET, aproximativ jumătate dintre comentarii au fost de la oameni spunând: "Ei bine, ar trebui să descărcați de la o sursă de încredere". Singura problemă este că există nu este un site de descărcare gratuită care este gratuit de pe crapware sau adware. Iată rezultatul investigației noastre pentru a dovedi acest lucru.

Nu am reușit să găsim un singur site de descărcare gratuită, care să nu creeze îngrijorări în legătură cu bundleware, și în timp ce câțiva dintre ei încearcă să facă ceea ce trebuie și vă avertizează când ceva este cuplat, nu este suficient de bun. Nimeni nu citește amprenta fină, la fel cum nimeni nu citește instalatorii când fac clic.

Și unii dintre acești instalatori sunt extrem de complicați. Mută ​​butoanele în jur. Schimbă textul sau, în unele cazuri, arată ca un ecran cu termeni și condiții. Ei deturnează browserele, introduc anunțuri și chiar utilizează servicii ascunse cu funcții API întunecate. Cea mai recentă tendință este împingerea copiilor cu aspect de Google Chrome cu adware grupate direct în ele.

Vom încerca doar să vedem lista tuturor site-urilor de top și să ilustrăm toată groaza adware-urilor care sunt îmbinate. Deoarece faptul este că toată lumea o face într-o oarecare măsură prin furnizarea de descărcări care includ acest nonsens - cei mai răi infractori își adaugă propriul pachet de instalare pentru a vă asigura că vă pedepsiți. Rețineți că nu discutăm despre Ninite (pe care îl recomandăm) în acest articol, pentru că nu este atât de mult un site de descărcare, deoarece este un serviciu de instalare a software-ului în timp ce sărind peste crapware.

Freeware nu este de fapt software gratuit, iar noi toți plătim pentru asta acum.

Download.com / Descărcări CNET

Nu este diferită de idocrație. Au! Mingile mele!

Nu trebuie să includem acest lucru, deoarece am acoperit deja ceea ce se întâmplă atunci când descărcați de la ei, dar hei, a fost o excursie distractivă prin norul de groază. Ei rămân încă regii unor prostii îngrămădite. Am auzit că s-ar putea să-l conteste pe John Edward și Justin Bieber anul viitor pentru cel mai mare premiu în premiul Universului.

Tucows

Dacă faceți clic pe acel buton, restul dominoilor ar trebui să cadă ca o casă de cărți. Checkmate.

Acest site este o urâciune și ar trebui eliminat de pe Internet. Este de fapt, probabil, mai rău decât Download.com - aproape totul în lista de descărcări de top este o aplicație falsă scareware frauduloasă care strigă despre PC-ul tău fiind rupt chiar dacă este o instalare proaspătă.

Și apoi își înfășoară învelișul îngrozitor de crapware pe care îl înșelăță browserul, injectează anunțurile de pretutindeni și instalează și mai multe cutii. Cineva ar trebui să fie rușinat. Poate Download.com va avea o competiție pentru acest premiu la urma urmei.

FileHippo

Nu ne întrebați noi întrebări, pentru că sunteți plini de minciuni. Am uitat cum merge această rimă.

Destul de sigur, primul lucru pe care l-am descărcat de pe FileHippo a fost nonsens și bastonul îngrozitor, apoi ecranul următor a încercat să instaleze o aplicație de căutare și următoarea verificare a timpului, iar următoarea a încercat să instaleze același fals Registry Cleaner pe care Download.com a încercat să-l țină. Asta e patru bucăți de crapware pentru prețul unui! De ce nu au putut să ne țină cu adware-ul oribil Trovi și să-l rezolvăm?

Lucrul cu adevărat enervant cu acest lucru este acela că pe fiecare ecran au schimbat ordinea butoanelor și ceea ce au spus, astfel încât nu numai că a trebuit să citiți cu atenție și să debifați lucrurile, dar a trebuit să faceți ceva diferit pe fiecare pagină.

Softpedia

Amintiți-vă că filmul Chuck Norris, Delta Force? Ar trebui să ne uităm din nou la asta.

Am avut o grămadă de oameni să ne spună că Softpedia este un loc bun pentru a descărca chestii. Așa că am făcut clic pe un link pentru Unlocker din pagina lor de pornire și am fost imediat informați că Bara de instrumente Delta este populară și face căutarea și căutarea mai rapidă și mai ușoară! Băieți ne lipsește ceva.

Pentru a fi fideli, în josul paginii, ei vă spun că anunțul este susținut și că trebuie să fiți atenți. Pentru că toți le plăcea să citim fiecare cuvânt pe o pagină înainte de a da clic pentru a descărca acea aplicație pe care am vrut-o cu adevărat. Oh, deci această pagină este protejată prin drepturi de autor pentru 2015? Bine de stiut. Toate drepturile rezervate? Acum putem închide în siguranță fila.

Utilizatorii sunt sfătuiți să folosească Linux și să-l terminăm.

Ciudat că bara de instrumente Delta nu a reușit să instaleze, chiar dacă am încercat. Ce păcat, pentru că am vrut să văd cât de groaznic este.

SnapFiles

Pentru a fi corect, oricine care descarcă Orbit Downloader merită oarecum.

Am fost plăcut surprinși de faptul că SnapFiles pune o notă mai sus pe pagină - odată ce faceți clic pentru a descărca aplicația - dar, la fel ca restul, există o mulțime de aplicații de tip "crapware" care se îmbină.

Acesta a instalat tot felul de chestii, dar kicker-ul a fost un aspect Chrome numit "Safer Browser", care este literalmente o versiune a Chrome care nu este de fapt Chrome și forțează pagina dvs. de pornire și căutarea în Yahoo. Oricine te forțează să folosești căutările făcute de Yahoo este în esență malware.

Ne simțim atât de mai sigură și mai sigură. Avem acest sentiment cald ... de la topirea calculatorului.

Am observat că cea mai recentă tendință este crearea de versiuni false ale browserului Chrome cu ajutorul unui pachet adware care le este asociat.

FreewareFiles

Am încercat să-l instalăm, dar pur și simplu tamponat.

Acest site este ciudat, deoarece nu oferă descărcări, ci doar link-uri către link-urile directe de descărcare de pe alte site-uri. Deci, ei nu au nici o modalitate de a asigura calitatea la toate, pentru că site-ul ar putea doar înlocui fișierele cu instalatori crapware.

Cealaltă problemă este că jumătate din descărcări nu au niciun instalator ... este doar un fișier .JAR sau un fișier .XPI sau ceva de genul.Deci, în timp ce ei nu oferă crapware pe fiecare lucru, ei, de asemenea, nu sunt chiar foarte ușor de utilizat fie.

NoNags

A fost o altă ofertă groaznică de crapware după aceasta.

NoNags este un site de descărcare de software care merge la mari distanțe pentru a oferi descărcări spyware și adware-free ... pentru membrii lor care plătesc. Pentru oricine altcineva, trebuie să faceți clic pe un link pentru a descărca de pe site-ul web original, care va fi adesea înlocuit cu un nonsens de legare a crapware-ului.

Va trebui să îi felicităm pe acești tipi, pentru că, pe măsură ce mergeam în jurul nostru, am observat că au luat de fapt o mulțime de link-uri de descărcare pentru lucruri care au mers în partea întunecată. Dar nu a durat foarte mult să găsească ceva care să cuprindă crapware.

Google Chrome a blocat descărcarea de software adware. În știri necorelate, acest malware redirecționează browserul dvs. către Bing.

Deci, dacă doriți să plătiți pentru un membru, puteți obține unele freeware care a fost verificat pentru spyware. Sau puteți cheltui doar bani pe software-ul plătit de calitate și ajutați un programator să-și plătească facturile.

SourceForge

Butoanele lor de descărcare spun "Încredere pentru open source". Nu cred că înseamnă ceea ce ei cred că înseamnă.

La fel ca toți ceilalți, SourceForge sa alăturat acum celei întunecate și oferă descărcări cu nonsens pachet în cadrul unui program numit DevShare. Din fericire, opțiunea este acceptată, astfel că proprietarii de proiecte trebuie să fie de acord să o facă și putem fi mult mai mulțumiți că nu toată lumea a făcut-o, dar pe baza a ceea ce am văzut în altă parte, este doar o chestiune de timp. Oamenii din spatele programului FileZilla nu au spiritul open source, se pare, pentru că au decis să se înscrie la anunțurile de tip crapware.

De asemenea, ei pretind că filtrează ofertele și oferă doar non-malware, dar pe baza a ceea ce am văzut, definiția de malware este o zonă gri.

Instalatorul de pachete accesează, de asemenea, în mod ciudat toate cookie-urile dvs. de browser din toate browserele dvs. instalate. Nu suntem siguri ce se întâmplă cu asta.

Poate cineva cu abilități de hacker poate să-și dea seama ce se întâmplă aici.

Deci, dacă vedeți "Instalator activat" pe un download SourceForge, înseamnă că sunteți pe punctul de a fi pedepsiți pentru ceva.

Nu faceți clic pe el.

Rețineți că fotografia de ecran din prima fotografie a fost făcută cu ceva timp în urmă și că la momentul redactării acestui articol instalatorul nu a avut nici o ofertă curentă, deși ne întrebăm dacă acest lucru se datorează faptului că rulați într-o rețea virtuală maşină. Vom testa.

MajorGeeks

Garantie extinsa? Cum aș putea să pierd?

Am avut mai mulți geeks scriu în apărarea MajorGeeks ca o sursă de încredere decât orice alt site, așa că am fost cu adevărat în speranța că acestea ar fi un site care nu permite nici un crapware pachet. Din păcate, nu este cazul. Primul lucru pe care l-am descărcat - un screensaver stupid - a inclus patru bucăți de crapware cu adevărat teribile, inclusiv două care aveau adware cum ar fi ShopperPro și BoBrowser care tocmai au preluat sistemul.

Merită să rețineți că, dacă știți unde să vă uitați, MajorGeeks vă spune de fapt ce articole conțin pachete de crapware, deoarece au pus licența ca Bundleware pentru acele produse teribile. Ei au, de asemenea, o notă în textul roșu în descrierea articolului care conține adware, deși, la fel ca Softpedia, este prea mult în jos pe pagină.

Acum, dacă ar face acest avertisment în fontul roșu de 40 de puncte, vom fi mai fericiți.

De fapt, am vorbit cu proprietarul lui MajorGeeks despre acest lucru și el a spus că dacă ar fi dat doar descărcări gratuitenu face conține crapware pachet, el ar fi aproape nici o descărcări de listă și ar trebui doar să închidă magazin. Asa ca el se asteapta sa marcheze lucrurile ca pe un pachet de crapware, iar in partea de jos se afla o nota. Vrem ca anunțul să fie mai mare și mai proeminent, dar va trebui să-i acordăm un credit pentru cel puțin încercarea de a face ceea ce trebuie. Și pentru testarea fiecărui lucru pe care l-au pus pe site înainte de al pune acolo.

Ar trebui să descărcați de pe site-ul oficial!

Unul dintre cele mai comune răspunsuri la articolul nostru a fost că oamenii ar trebui să se descarce de pe site-ul oficial. Și cum toată lumea știe, folosiți Google pentru a găsi ceva.

Ohhh ... asta e nefericit.

Lucrul ironic este că majoritatea descărcărilor le deturnează browserul ... departe de Google.

Din păcate, chiar și pe Google toate rezultatele de top pentru cele mai multe surse deschise și gratuite sunt doar anunțuri pentru site-uri cu adevărat teribile care cuprind crapware, adware și malware în partea de sus a instalatorului.

Cei mai mulți geeks știu că nu ar trebui să facă clic pe anunțuri, dar, evident, suficient de mulți oameni fac clic pe acele anunțuri pentru ca ei să-și poată permite să plătească prețurile ridicate pe clic pentru Google AdWords.

Deci, dacă absolut trebuie să descărcați niște freeware stupide de undeva, ar putea să te pui și în față. Apoi, fie găsiți site-ul real (ignorând anunțurile), fie folosiți Ninite sau încercați mai întâi într-o mașină virtuală. Sau ia în considerare doar achiziționarea de software de la un programator care merită banii. Sau poate trece la OS X sau Linux.

Pentru că așa cum v-am spus ultima oară, când produsul este liber, produsul real este TU.