If-Koubou

Ar trebui să faceți upgrade la Chrome pe 64 de biți. Este mai sigur, stabil și rapid

Ar trebui să faceți upgrade la Chrome pe 64 de biți. Este mai sigur, stabil și rapid (Cum să)

Utilizarea Chrome pe Windows? Există șanse mari să utilizați în continuare versiunea pe 32 de biți. Ar trebui să faceți upgrade la versiunea pe 64 de biți. Este mai sigur - ca să nu mai vorbim mai repede și mai stabil.

Singurul motiv pentru a nu actualiza este dacă utilizați o versiune pe 32 de biți a Windows care nu poate rula programe pe 64 de biți, dar majoritatea computerelor construite în ultimii opt ani ar trebui să fie compatibile pe 64 de biți. Chiar dacă calculatorul este compatibil, Chrome nu se va actualiza la 64 de biți pe cont propriu - trebuie să îl descărcați singur.

De ce versiunea Chrome pe 64 de biți este cea mai bună

Versiunile pe 64 de biți ale Windows sunt mai sigure, iar Chrome nu este diferit. Versiunea pe 64 de biți a Chrome are o varietate de caracteristici de securitate suplimentare. Postarea inițială de blog a Google afirmă că "sunt capabili să se apere mult mai eficient împotriva vulnerabilităților care se bazează pe controlul aspectului de memorie al obiectelor" pe versiunile pe 64 de biți ale Chrome.

În plus, versiunea pe 64 de biți a Chrome include o versiune pe 64 de biți a Adobe Flash. Google a colaborat cu Adobe pentru a îmbunătăți protecția Flash împotriva diferitelor tipuri de atacuri, iar aceste măsuri de atenuare a exploziilor sunt mai eficiente pentru versiunile pe 64 de biți ale Chrome.

Există și alte moduri în care Chrome se comportă mai sigur pe versiunile pe 64 de biți ale Windows, dar Google nu are o pagină clară care să le explice pe toate. De exemplu, un comentariu din acest raport de eroare notează că versiunea pe 64 de biți a browserului Chrome oferă o protecție suplimentară față de programele antivirus de tip terț, care nu ar trebui să atingă procesul de accesare a browserului în procesele de tip sandbox cu Chrome. Versiunea pe 32 de biți a Chrome nu poate folosi aceeași tehnică.

Încă nu sunt convinși? Chrome pe 64 de biți este, de asemenea, mai rapid pe mai multe repere web. Și, în opinia Google, este de două ori mai stabilă, cu jumătate din numărul de accidente pe care le are versiunea pe 32 de biți pe paginile web normale.

Nu există niciun dezavantaj real pentru modernizare

În 2014, Google a remarcat că "singura problemă semnificativă cunoscută este lipsa suportului pentru pluginul NPAPI pe 32 de biți". Acest lucru însemna că plug-in-urile Java și alte plugin-uri de browser nu ar funcționa pe versiunea pe 64 de biți a Chrome. Cu toate acestea, Chrome nu mai acceptă orice tip de plug-in-uri NPAPI de la Chrome 42, 32- sau 64-bit.

(Versiunea pe 64 de biți a browserului Chrome include însă un plug-in Flash pe 64 de biți și va funcționa în mod normal cu site-urile Web care utilizează Flash.)

Dacă utilizați o versiune pe 64 de biți a Windows, ar trebui să utilizați o versiune pe 64 de biți a Chrome. Nu suntem siguri de ce Google nu a actualizat automat toți utilizatorii de Windows pe 64 de biți. Ar trebui.

Cum să verificați ce versiune de Chrome utilizați

Pentru a verifica ce versiune Chrome utilizați, faceți clic pe butonul de meniu din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului Chrome, indicați "Ajutor" și selectați "Despre Google Chrome".

Uită-te la numărul versiunii de pe pagina care apare. Dacă vedeți "(64 biți)" în partea dreaptă a numărului versiunii, utilizați o versiune pe 64 de biți a Chrome.

Dacă nu vedeți nimic în partea dreaptă a numărului versiunii, cum ar fi în imaginea de mai jos, utilizați o versiune pe 32 de biți a Chrome.

Cum se trece la versiunea pe 64 de biți

Comutarea este ușoară. Accesați pagina de descărcare Chrome pentru Windows pentru ao obține. După ce dați clic pe link-ul de descărcare, asigurați-vă că pagina este "64-biți" din secțiunea "Descărcați Chrome pentru Windows". De fiecare dată când descărcați Chrome în viitor, asigurați-vă că acesta se afișează pe 64 de biți aici.

Dacă nu spune 64 de biți, primești versiunea pe 32 de biți. Faceți clic pe linkul "Descărcați Chrome pentru o altă platformă" de pe pagină și selectați versiunea pe 64 de biți a Chrome.

Închideți versiunea care rulează Chrome și rulați programul de instalare pe care tocmai l-ați descărcat. Acesta va instala automat versiunea pe 64 de biți a Chrome, înlocuind versiunea curentă de 32 de biți. Toate datele, setările și extensiile browserului vor rămâne intacte, astfel încât să nu pierdeți nimic. Chrome va actualiza doar fișierele programului. Vizitați pagina "Despre Google Chrome" din nou după terminarea instalării și ar trebui să spui acum că utilizați versiunea pe 64 de biți a Chrome.

Dacă vedeți o eroare când executați această instalare, aveți o versiune de 32 de biți a Windows instalată și nu puteți utiliza versiunea pe 64 de biți a Chrome. Poate fi posibil să treceți la o versiune pe 64 de biți a Windows, dacă hardware-ul dvs. îl acceptă.

Ce despre Mac și Linux?

Nu folosiți Windows? Nu vă faceți griji, probabil că utilizați oricum o versiune pe 64 de biți a browserului Chrome.

Pe Mac OS X, Chrome a trecut pe 64 de biți numai cu Chrome 39 în 2014. Atâta timp cât nu utilizați un Mac antic pe 32 de biți, aveți o versiune Chrome pe 64 de biți instalată.

Pe Linux, Chrome rulează pe 64 de biți numai la începutul lunii martie 2016. Dacă aveți încă versiunea pe 32 de biți instalată, puteți accesa pagina de descărcare Google Chrome și puteți instala versiunea pe 64 de biți acum. Dacă utilizați o versiune pe 32 de biți a distribuției Linux, ar trebui să faceți upgrade la o versiune pe 64 de biți.

Google va migra eventual utilizatorii de Windows pe 64 de biți în Chrome pe 64 de biți în cele din urmă, la fel ca în Mac. Până atunci, ar trebui să vă asigurați că utilizați Chrome pe 64 de biți pe PC-urile Windows.