If-Koubou

Lista dvs. de dorințe Amazon este publică implicită. Iată cum să-l faceți privat

Lista dvs. de dorințe Amazon este publică implicită. Iată cum să-l faceți privat (Cum să)

Lizurile Amazon sunt utile pentru a urmări toate căile pe care trebuie să le oferiți lui Jeff Bezos banii. Cu toate acestea, în mod prestabilit, lista de dorințe de bază este publică, iar oricine are adresa dvs. de e-mail poate căuta. Se pare că merită rezolvată ceva. Iată cum puteți schimba setările de confidențialitate din lista de dorințe.

De fapt, este posibil să nu realizați acest lucru, dar aveți o întreagă pagină a profilului Amazon.com (cum ar fi o pagină Facebook, dar pentru cumpărături) pe care oricine o poate vedea, completată cu toate listele și registrele. Aveți două opțiuni: puteți face anumite liste de dorințe private (astfel încât nimeni să nu le poată vedea) și / sau puteți face profilul dvs. privat - pentru a putea trimite în continuare lista dvs. de dorințe persoanelor, dar acestea nu o vor vedea pagina de profil.

Cum sa faci lista dorintelor private

Pentru a modifica setările pentru lista dorințelor Amazon, deschideți Amazon pe web, plasați cursorul peste cont și liste și faceți clic pe Listă de dorințe.

În această pagină, faceți clic pe "Setări de listă" în colțul din dreapta sus.

În dreptul listei dvs. de dorințe (sau al oricărei liste pe care doriți să o modificați), faceți clic pe meniul derulant din secțiunea Confidențialitate și faceți clic pe Private. De asemenea, puteți alege Partajat dacă doriți să distribuiți lista doar anumitor persoane.

Amazon nu iese din cale să vă anunțe că lista dorită implicită este publică. Puteți utiliza instrumentul Găsiți o listă sau Registru pentru a căuta contul oricui pe adresa de e-mail și pentru a vedea listele pe care nu le-au ascuns. Nu este greu să începi să adaugi articole în lista ta de dorințe fără să-ți dai seama că prietenii tăi sau persoanele de contact pot să caute ceea ce cauți la cumpărături, deci este probabil o idee bună să o faci privată.

Cum să ascundeți totul din profilul dvs.

Dacă aveți liste de dorințe pe care doriți să le păstrați public, dar să vă ascundeți de profilul dvs., puteți face acest lucru. Accesați profilul dvs., plasând cursorul peste "Contul și listele" de pe Amazon.com și făcând clic pe "Contul dvs.".

Faceți clic pe "Profil" din secțiunea Comenzi și preferințe de cumpărături. Puteți accesa direct profilul dvs. făcând clic pe acest link.

Pentru a vedea ce poate vedea publicul, faceți clic pe linkul "Vedeți ce văd ceilalți" în partea de sus a paginii.

Pentru a modifica setările de confidențialitate, faceți clic pe "Editați profilul".

Puteți schimba numele dvs. public și alte informații, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, ocupația, site-ul web, locația, bio și link-urile de social media aici.

Faceți clic pe "Editați setările de confidențialitate" din partea de sus a paginii pentru a edita setările de confidențialitate.

Pentru a ascunde totul din profilul dvs., bifați caseta "Ascundeți toate activitățile din profilul dvs.", apoi faceți clic pe "Salvați".

În timp ce oamenii nu văd aceste liste din profilul dvs., ei pot utiliza în continuare pagina Găsiți o listă sau Registru pentru a căuta liste de dorințe, registre de nuntă sau registre de copii asociate cu adresa sau numele dvs. de e-mail.