If-Koubou

Dicționarul dvs. Mac este mai mult decât definirea: Iată ce puteți căuta

Dicționarul dvs. Mac este mai mult decât definirea: Iată ce puteți căuta (Cum să)

Pe parcursul utilizării calculatorului dvs. Mac, probabil că ați folosit aplicația Dicționar din când în când pentru a căuta un cuvânt, dar știați că Dicționarul Apple se extinde cu mult peste experiența engleză Oxford?

Dicționarul Apple este un fel de compendiu de mărturii despre verbiage. Este mult mai mult decât un mijloc de a căuta cuvinte în limba dvs. particulară. Astăzi, să aruncăm o privire asupra numeroaselor puteri asupra acestei aplicații simple înșelătoare.

La lansarea dicționarului, îi puteți vedea foarte multe abilități în avans. Puteți căuta orice cuvânt din dicționar, tezaur, dicționarul Apple, Wikipedia și orice limbă pe care ați putea să o activați în preferințe.

În mod normal, atunci când căutați un termen, acesta va afișa Toate rezultatele în ordinea din bara de instrumente de sub câmpul Căutare (puteți rearanja această comandă în preferințe).

Dacă doriți să reduceți alegerea dvs. la o anumită sursă, faceți clic pentru ao selecta. De exemplu, dacă doriți doar rezultate din dicționar, selectați "Dicționar" și așa mai departe.

De exemplu, puteți căuta un cuvânt în tezaur, dacă doriți să găsiți un cuvânt diferit pentru a vă exprima.

De asemenea, puteți căuta articole pe Wikipedia fără a trebui să vizitați site-ul. Acest lucru poate fi util când copiii dvs. ar putea avea nevoie de cercetare, dar nu doriți ca aceștia să navigheze pe Internet fără sfârșit (sau când sunteți prea leneși pentru a deschide o filă nouă).

Poate că cea mai neatestată caracteristică este Dicționarul Apple. Apple a inventat și comercializat un număr enorm de caracteristici și termeni unici pe parcursul vieții sale, folosind dicționarul Apple, dacă nu sunteți sigur ce este ceva de genul Spotlight sau Dashboard, puteți să-l căutați pur și simplu.

Bine, astfel încât să scoată în evidență câteva dintre caracteristicile dicționarului răcoros. Dar despre rearanjarea dicționarelor curente sau despre adăugarea altora? Este simplu să faceți acest lucru accesând Preferințele din meniul "Dicționar" sau apăsând comanda +, de pe tastatură.

Pentru a începe, puteți trage sursele în ordinea preferată. Deci, dacă doriți să vedeți mai întâi rezultatele Wikipedia, o puteți glisa în partea de sus.

Când selectați un dicționar pentru a adăuga sau a rearanja, asigurați-vă că ați verificat pentru alte opțiuni de mai jos. În acest caz, putem adăuga alte limbi Wikipedia.

În plus, Dicționarul vine și cu o mulțime de dicționare străine. Puteți alege între germană, hindi, franceză, turcă și până la aproximativ o duzină mai mult.

Alte limbi ar putea să permită traducerile în limba engleză și chiar să includă un tezaur, care să demonstreze cât de cuprinzătoare este aplicația Dicționar.

Nu uitați, puteți utiliza și Spotlight pentru a căuta definiții. Pur și simplu tastați cuvântul în câmpul Spotlight și apoi derulați până la definiția din lista rezultată.

Evident, Dicționarul Apple este mai mult decât o simplă metodă de căutare a cuvintelor. Fiind capabil să adăugați surse poate să vă dezvoltați cu adevărat jocul dvs. de cercetare, permițând în același timp dicționare străine să ajute pe oricine căuta să învețe o limbă nouă sau să-și mărească pur și simplu setul de cunoștințe lingvistice existente.