If-Koubou

Kindle dvs. este mai mult decât un eReader: 5 caracteristici ascunse Kindle

Kindle dvs. este mai mult decât un eReader: 5 caracteristici ascunse Kindle (Cum să)

Este ușor să vă gândiți la Kindle ca la un cititor de cărți electronice, dar este mult mai mult decât atât. Este un player MP3, un browser web portabil (cu acces gratuit la Wikipedia peste 3G), dispozitiv de jocuri și vizualizator de imagini.

Unele dintre aceste caracteristici funcționează numai pe tastatura Kindle (cunoscută și sub numele de Kindle 3G), în timp ce altele lucrează și la Kindle Touch. Navigarea gratuită 3G este limitată la anumite site-uri Web de pe Kindle Touch.

Credit de imagine: kodomut pe Flickr

Music Player

Kindle dvs. include capabilități de sunet (o mufă pentru căști și difuzoare) pentru a asculta cărți audio și pentru a folosi textul în vorbire cu cărți electronice. Cu toate acestea, Kindle include, de asemenea, un MP3 player - puteți copia fișiere MP3 pe Kindle și puteți folosi Kindle pentru a reda muzică sau podcast-uri. Muzica se joacă în fundal în timp ce citiți, astfel încât această caracteristică poate furniza muzică de fundal în timpul citirii.

Pentru a copia fișiere MP3 pe dispozitivul Kindle, conectați-l la computer cu ajutorul cablului USB inclus. Accesați Kindle în Windows Explorer și plasați fișiere MP3 în muzică pliant.

Scoateți (sau înlăturați în siguranță) Kindle-ul dvs. după aceea. Pe Kindle, apăsați butonul Meniu de pe ecranul de întâmpinare și selectați Experimental.

Selectați opțiunea Play Music (Muzică Play) de lângă Play MP3 (Redare MP3) pe pagina Experimental.

Apăsați tasta Alt + Chei spațiu întrerupeți sau reluați redarea MP3. Pentru a trece la următoarea melodie, apăsați Alt + F. La un Touch Kindle, în partea de jos a ecranului va apărea un music player.

Jocuri incluse

Vrei să joci niște jocuri pe Kindle? Kindle Keyboards include două jocuri ascunse: Mine Sweeper și GoMoku.

Pentru a accesa Mine Sweeper, apăsați Alt + Shift + M pe ecranul de start.

Pentru a accesa GoMoku, cunoscut și sub numele de "Five in a Row", apăsați tasta G de pe ecranul Mine Sweeper. Tu și Kindle-ul tău se transformă prin plasarea lui X și O pe o placă - scopul este de a plasa cinci mărci la rând înainte de Kindle-ul tău!

Navigare gratuită 3G

Kindle dvs. include un browser web, astfel încât să puteți naviga pe internet fără comutarea dispozitivelor. Desigur, ecranul E-Ink alb-negru nu oferă experiența ideală pentru paginile web.

Dacă aveți o tastatură Kindle 3G, puteți naviga pe Internet de oriunde peste rețeaua celulară 3G - gratuită! Amazon a instituit recent o limită lunară de 50MB, dar puteți continua să accesați Wikipedia și magazinul Amazon Kindle de oriunde după ce ați lovit această limită.

Kindle Touch poate accesa Wikipedia și magazinul Kindle de oriunde peste 3G, dar trebuie să fie pe Wi-Fi pentru a naviga pe alte site-uri web.

Pentru a lansa browserul Kindle, apăsați butonul Meniu de pe ecranul de întâmpinare, selectați Experimental și selectați Lansați browserul.

De asemenea, puteți selecta opțiunea Căutare din meniu pentru a căuta Wikipedia, Google sau magazinul Kindle.

Galerie de imagini

Pe o tastatură Kindle, puteți adăuga fișiere imagine în spațiul de stocare Kindle și utilizați Kindle ca vizualizator de imagini. Kindle acceptă imagini în formate JPEG, GIF și PNG. Imaginile vor fi alb-negru, astfel încât să le puteți converti mai întâi la alb-negru pentru a micsora dimensiunea fișierului, dacă doriți.

Kindle Touch nu acceptă această caracteristică - la un Kindle Touch, fișierele de imagini pe care doriți să le vizualizați trebuie mai întâi convertite în format eBook.

Conectați dispozitivul Kindle la computer și creați un nou dosar numit poze în directorul rădăcină.

În interiorul directorului de imagini, creați unul sau mai multe foldere de galerii de imagini. Plasați fișierele imagine în aceste subfoldere.

După deconectarea dispozitivului Kindle de pe computer, apăsați pe Alt + Z pentru a reîncărca fișierele de pe dispozitivul dvs. de stocare Kindle. Veți vedea o nouă opțiune în biblioteca dvs. pentru fiecare galerie de imagini pe care ați creat-o.

Deschideți una dintre galeriile de imagini și utilizați aceste comenzi rapide de la tastatură:

  • f - Comutarea modului Full Screen
  • q - Zoom In
  • w - Micșorare
  • e - Zoom implicit
  • c - Dimensiunea reală a imaginii
  • r - Rotiți imaginea
  • Panou direcțional cu 5 direcții

Faceți screenshot-uri

Apăsați Alt + Shift + G pentru a face o captură de ecran a ecranului dvs. Kindle. (Tasta Shift este săgeata sus de pe tastatură.) Ecranul va clipi.

Pe un Touch Kindle fără tastatură, apăsați butonul Acasă și țineți-l apăsat, atingeți o singură dată ecranul, fără a elibera butonul de pornire, așteptați câteva secunde, apoi eliberați butonul de pornire.

Capturile de ecran sunt salvate în format GIF și apar în documente folder pe Kindle.

Check out mai multe de la Kindle: sfaturi, trucuri, hacks, și cărți gratuite pentru mai multe sfaturi mare Kindle!