If-Koubou

ZOHO Continuare

ZOHO Continuare (Cum să)

Am fost foarte impresionat de ZOHO Online Office Suite. Ieri am verificat ZOHO Sheets and Writer. Astăzi vom merge mai profund și vom explora celelalte aplicații.

Mai întâi să aruncăm o privire la ZOHO Show 2.0 ... Aceasta este o clona PowerPoint care vă permite să importați direct prezentările PowerPoint existente sau să creați unul nou de la zero.

Ca și în Sheets and Writer, am fost ușor să importați o prezentare PowerPoint în ZOHO Show 2.0 ... De asemenea, există mai multe obiecte, inclusiv Clip Art inclus în Show 2.0 ... ZOHO va salva periodic automat orice document pe care lucrați, care este, de asemenea, foarte frumos.

Ca și în cazul scriitorului și foilor ZOHO, comenzile sunt ușor accesibile și aspectul face ca lucrul în această suită să fie foarte intuitiv.

Acest prim diapozitiv este exact ceea ce am importat de la mașina mea locală la ZOHO.

Următoarea diapoziție am folosit diapozitivul PowerPoint original și am adăugat câteva clipuri ZOHO Clip Art.

Desigur, Microsoft Office Suite va avea mult mai multe opțiuni ... cu toate acestea ... dacă aveți nevoie să faceți o prezentare rapidă și doriți să colaborați cu alte persoane, atunci ZOHO este o alegere excelentă. Am primit un răspuns înapoi de la un reprezentant ZOHO și au dat dovadă de faptul că aplicațiile Microsoft Office 2007 vor fi sprijinite în curând. Încă nu am încercat Google Docs, dar până acum sunt foarte impresionat de ZOHO. Tot ceea ce am avea nevoie să folosesc este foarte eficient. În plus, există o mulțime de caracteristici suplimentare. În zilele următoare voi merge mai profund cu aceste trăsături.