If-Koubou

Activați Nu urmăriți și urmăriți protecția în IE 11 și Edge

Activați Nu urmăriți și urmăriți protecția în IE 11 și Edge (Sfaturi pentru Internet Explorer)

Implicit, Internet Explorer 11 și Microsoft Edge păstrează o caracteristică numită Nu urmări dezactivat. Se referă în esență la cât de multă informație poate un site web și agenții de publicitate să surprindă despre dvs. în timp ce răsfoiți pe web. În mod prestabilit, funcția Nu Urmăriți este dezactivată pe toate celelalte browsere importante, printre care Firefox, Safari, Chrome și Opera. Doar IE 10 a activat implicit.

Acest lucru a provocat o destulă furtună de controversă, deoarece multe grupuri consideră că ar trebui să fie activată în mod explicit de către utilizator, în loc să fie aleasă automat pentru ele. Acesta este motivul pentru care a fost dezactivat în IE 11 și în Microsoft Edge. Cu toate acestea, dacă doriți să activați Nu treceți în IE 11 sau Edge, iată cum să faceți acest lucru.

Merită remarcat faptul că cererea Do not Track nu trebuie să fie onorată de site-ul pe care îl vizitați. Este pur și simplu o solicitare a browserului dvs., care poate sau nu poate fi urmată de site-ul Web.

Activați Nu urmăriți în IE 11

Mai întâi, deschideți Internet Explorer 11 și apoi apăsați pe ALT tasta de pe tastatură pentru a obține meniul fișierului. Click pe Unelte și optiuni de internet. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe pictograma roată din dreapta.

Click pe Avansat apoi derulați în jos până la Securitate și verificați Trimiteți întotdeauna antetul Nu urmăriți cutie. În IE 11 se numește Trimiteți Nu urmăriți solicitările către site-urile pe care le vizitați în IE.

E vorba de asta. În Internet Explorer 11 (și introdus pentru prima dată în Internet Explorer 9), puteți, de asemenea, să activați Urmărirea listelor de protecție pentru protecția și mai multă urmărire. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Unelte - Protecție de urmărire.

Puteți să vă creați o listă personalizată și să adăugați site-uri pe care nu doriți să vă urmăriți sau să faceți clic pe Obțineți o listă de protecție de urmărire online și descărcați cele care au fost create și actualizate de terțe părți. După ce descărcați un TPL, faceți clic pe acesta, apoi faceți clic pe Permite.

Acestea sunt două moduri în care Internet Explorer 11 permite protecția de urmărire. În mod prestabilit, protecția Nu Urmăriți și urmărire este dezactivată. Acum știți cum să activați sau să dezactivați oricare dintre acestea.

Activați Nu urmăriți în Microsoft Edge

Pentru Microsoft Edge, faceți clic pe cele trei puncte orizontale din partea dreaptă sus și apoi faceți clic pe Setări în partea de jos.

Apoi, faceți clic pe Vedeți setările avansate, din nou, tot drumul în partea de jos.

În cele din urmă, derulați în jos până la Confidențialitate și servicii și schimbați Nu trimiteți cereri de urmărire opțiune.

Acum, toate solicitările HTTP și HTTPS vor include Do not Track. În plus, dacă doriți mai multă securitate și confidențialitate, ar fi o idee bună să folosiți pur și simplu caracteristica de navigare InPrivate a IE 11 și Microsoft Edge. Acest lucru este la fel ca în modul incognito în Google Chrome. Bucurați-vă!