If-Koubou

Activați modul ecran complet în Media Center fără a prinde mouse-ul

Activați modul ecran complet în Media Center fără a prinde mouse-ul (Cum să)

Dacă aveți o configurație duală a monitorului și utilizați Windows Media Center, probabil că sunteți conștient de faptul că atunci când WMC este în modul ecran complet, acesta trage mouse-ul, astfel încât să nu puteți lucra la un al doilea monitor. Aici ne uităm la modul de a rezolva disconfortul.

Maxifierul este o aplicație care vă permite să deschideți Media Center în modul ecran complet fără a restricționa mouse-ul. Îl ameliorează disconfortul că WMC captează mouse-ul pe o configurație dual monitor.

Notă: Dacă nu aveți două monitoare atașate, majoritatea funcțiilor The Maxifier nu vor funcționa.

Instalare și utilizare

Descărcați, extrageți și instalați Maxifierul. (Consultați link-ul de descărcare de mai jos)

Maxifierul rulează minimizat în bara de sistem și accesați opțiunile făcând clic dreapta pe pictogramă. Dacă Media Center nu este deja deschis, puteți alege Start Media Center pentru a porni WMC pe ecranul principal de pornire. Sau, alegeți una dintre celelalte selecții pentru a deschide o altă zonă a Media Center. În mod prestabilit, Maxifier deschide Media Center în modul ecran complet pe monitorul secundar.

Atunci când Media Center este deschis în modul ecran complet, veți observa că acum puteți mișca liber mouse-ul în jurul setării multi-monitor.

Când Centrul Media Center este deschis, veți vedea cinci opțiuni suplimentare. Opțiunile Fit Screen se potrivesc doar pentru Media Center pe întregul ecran, dar prezintă totuși frontierele Windows. Opțiunile pe ecran complet plasează WMC în modul ecran complet.

Opțiunile Maxifier vă permit să alegeți dintre diferitele opțiuni de pornire. Selectarea opțiunii Watch for Media Center va solicita Maxifier să deschidă automat WMC pe pagina principală de start în modul ecran complet pe monitorul secundar, chiar dacă deschideți Media Center fără a utiliza The Maxifier. (Este posibil să trebuiască să reporniți pentru ca aceasta să aibă efect)

Dacă aveți mai mult de 2 monitoare, puteți defini pe ce monitor să se deschidă Media Center și care monitor să considerați ecranul principal.

De asemenea, puteți defini un număr de taste rapide în setările Maxifierului. Mai întâi, bifați caseta de selectare Enable Hotkeys. Pentru a crea o cheie rapidă, faceți clic în câmpul de text și apoi apăsați tastele pentru a fi utilizate ca tastă rapidă. Pentru a elimina o tastă rapidă, faceți clic în câmp și apăsați tasta Ștergere.

Concluzie

Maxifierul este un program simplu care permite utilizatorilor din Centrul Media să profite din plin de un spațiu de lucru cu mai multe monitori. Funcționează atât cu Vista cât și cu Windows 7. Versiunea 1.4 este o aplicație stabilă pentru Vista, iar versiunea 1.5b este o aplicație beta pentru Windows 7.

Căutați mai multe sfaturi și trucuri pentru Media Center? Vedeți câteva particularizări de pornire pentru Windows 7 Media Center, cum să montați și să vizualizați automat ISO în WMC și cum să adăugați imagini și teme de fundal la Windows 7 Media Center.

Legătură

Descărcați Maxifierul